Подсъзнанието може всичко 21 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 101 415
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
момичета подкрепете ме за едно интервю по телевизията утре Praynig

ама разбира се! с две ръце  Hug  Praynig
ако искаш може и да се похвалиш къде да те гледаме

Green dream, много забавен тоя Пракаш. Човек когато се забавлява всичко е много по-лесно  Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 17:05 от Пит

# 646
момичета подкрепете ме за едно интервю по телевизията утре Praynig

ама разбира се! с две ръце  Hug  Praynig
ако искаш може и да се похвалиш къде да те гледаме

Green dream, много забавен тоя Пракаш. Човек когато се забавлява всичко е много по-лесно  Simple Smile

Hug кажи къде да те гледаме.

# 647
Здравейте момичета
извинявайте че отдавна не съм писала в темичката и сега се включвам за помощ към вас.

Баща ми е много болен и е в болница
 Praynig Моля за  подкрепа и положителна енергия за  Иван от София

Благодаря ви

Обичам ви  

humanis успех Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 20:12 от Христии

# 648
  • София-в сърцата на моите деца
 Praynig Praynig Praynig за Иван!!

# 649
  • Костинброд
И аз ще се постарая да дойда, ако има среща в София, стига да не съм на работа или пък срещата да е в някое кварталче, дето ще се загубя Embarassed

Аз днес имах странна среща, в нашия град срещнах един човек, който познавам от малка и който най- малко тук съм очаквала да го видя Shocked не ми е близък, говорихме точно 1мин и то по- скоро от учтивост, все пак се срещаме в далечен град от този, в който сме израснали....обаче тази среща ме зареди адски много, цял ден направо летя, имам време за всичко, всичко ми спори и постоянно мисля за този човек. Защо ли............"истината е някъде там"  Mr. Green

# 650
  • В друго измерение
Христии  Hug Hug
Татко ти ще се оправи, сигурна съм! Безкрайно много енергия, топлина и вяра, че всичко ще е наред ви изпращам   Hug
 Praynig Praynig Praynig

# 651
 PraynigМоля се за Иван дано всичко да е наред!! PeaceМомичета интересува ме дали някоя от вас е правила това lenny_pld
{Магнит за здраве и късмет}
Потребител

Изобилието е моят живот!

Местожителство:
В страната на чудесата Simple Smile))

Re: подсъзнанието може всичко 12
« #115 Понеделник, 20 Юли 2009, 16:28 » 

--------------------------------------------------------------------------------

Докато се ровех в руския сайт за 25-те желания попаднах на това - как да се поръчаме мъж / любим, приятел, съпруг/ - прави се на новолуние, но може и по всяко време/ и го преведох:

В благоприятния ден /новолуние/ вземаш лист хартия /най-добре е да бъде в розов цвят, но не е задължително/, делиш го на четири квадранта и започваш да поръчваш любимия. Първи квадрант „Моят мъж /любим, съпруг/  е....”- тук се пишат всички качества, които искаш да видиш у бъдещия си съпруг; втори квадрант – „Готова съм да се примиря с” – изброяваш всички недостатъци, с които си съгласна да се примириш;  трети квадрант – „Категорично отхвърлям”- чертите, които не искаш да притежава; четвърти - „Готова съм да дам " – описваш какво се готова да дадеш за това съкровище, което си поръчала.
Може да се описва всичко, което е важно за теб: ръст, коса, очи, цвят, маниери, възраст, материално и семейно положение, интереси, хобита...
После сгъваш листа и го поставяш в специален плик за сбъдване на мечти /от магазините за фън шуй/ или в кутийка – сребрист или червен цвят , което също не е задължително /може да го сложиш в обикновен бял плик – аз така го направих и работи/. След това прибираш плика / кутията на югозапад или в своето благоприятно направление и чакаш срещата с НЕГО.
Някои написаха само 2 колони – искам / не искам  - може и така, но по-добре е по-детайлно да се опише всичко, за да се избегнат сюрпризите.
И най-важното – избягвайте в заявката частичката НЕ./ непиещ се възприема като пиещ – за това пишете трезвеник/
Името на мъжа не се пише – ще се изпълни заявката за получаване на мъже с само с такива имена /но качествата им  остават на заден план/ т.е. някакви леваци

Успех 
                               П.П.   И да почерпите, като ГО откриете   

Бихте ли ми отговорили моля!Нахстина се интересувам дали действа!!Благодаря ви !!И нека силата е с нас!!!  bouquet

# 652
  • София
 [/quote]Бихте ли ми отговорили моля!Нахстина се интересувам дали действа!!Благодаря ви !!И нека силата е с нас!!![/quote]

Аз си поръчах, но не на новолуние и просто направих списък какъв искам да е този мъж. После го прибрах и забравих. (честно казано не го мислих много) Това е по-скоро по "технологията" на Бербел Мор от "Поръчки до Вселената"  Wink
След няколко месеца го срещнах и притежаваше повечето качества, които исках и то най-невероятните.
Така че, пробвай, ако вярваш и не се вкопчваш в желанието си, ще стане   bouquet

# 653
Бихте ли ми отговорили моля!Нахстина се интересувам дали действа!!Благодаря ви !!И нека силата е с нас!!![/quote]

Аз си поръчах, но не на новолуние и просто направих списък какъв искам да е този мъж. После го прибрах и забравих. (честно казано не го мислих много) Това е по-скоро по "технологията" на Бербел Мор от "Поръчки до Вселената"  Wink
След няколко месеца го срещнах и притежаваше повечето качества, които исках и то най-невероятните.
Така че, пробвай, ако вярваш и не се вкопчваш в желанието си, ще стане   bouquet
[/quote] newsm78Това за вкопчването  малко ми е трудно просто ми писна от самотата EmbarassedБлагодаря ти !!  bouquet

# 654
didiela     ,Heartbeat    ,Nikoli64 благодаря ви момичета

благодаря на всички

# 655
  • Universe
Христии, положителна енергия за  татко ти /Иван от София/  Heart Eyes

humanis Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Nikoli64 , и Millla ,и други пишещи тук, са получили така половинките си /не в карти по новолуние, а в обикновени списъци - някои около Коледа, други в обикновени дни / Peace

# 656
Христии, моля татко ти да се оправи. Пиши ни после как е.  Praynig  Hug   bouquet

# 657
Христии Praynig Hug за баща ти и за теб
Humanis, утре ще си супер  Heart Eyes
Момичета, един хубав сайт, който сега открих- с полезни текстове, красива музика и прекрасните картини на Лили Димкова. Дано ви хареса Hug - dobrodeteli.com

# 658
dobroteleli.com, дано е активен сега Heart Eyes

# 659

Nikoli64 , и Millla ,и други пишещи тук, са получили така половинките си /не в карти по новолуние, а в обикновени списъци - някои около Коледа, други в обикновени дни /
 Simple SmileАми аз затова се обърнах към вас мили момичета  с този въпрос ..Много ми идва в повече самотата без ЧОВЕК  до себе си! Cry

Общи условия

Активация на акаунт