ПЛЕВЕН - 128

• 26 802
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Валенце, много е кофти това с този ТЕЛК, наистина за подобни случаи, които няма как да се "излекуват" или да настъпи някаква промяна просто трябва да го премахнат.

По повод пушенето, пуша по 2-3цигари на ден, ако излезем на кафе. Не ми пречи задимено ли е, или не е. Имала съм периоди от по 1г в които не съм пушила, също не ми е правела впечатление.
Виж за бивш пушач, който изведънж започва да го дразни всичко....ето това ми пречи на мен.
Дядо ми беше същият "светец", 20г пушеше като комин, накрая ги спря....и започна да псува, мърмори и мрънка на всеки, който пуши, или влезеше някъде в заведение. Един ден такава му теглих, че повече не посмя да си отвори устата.

# 31
Mirama, няма да те каня на кафе  Mr. Green Мен наистина ме дразнят безумно задимени помещения в момента  Mr. Green

# 32
Косе, понеже те няма в скайп - имам носийки, които са много лесни за плетене, може да ти ги дам като моделче да ги ползваш и ти или някой по-чевръст или добър в плетивата да ти ги направи. Преди имаха ризки, но понеже едната е от мое време, сменихме я с обикновена бяла блузка, на която на гушката и по ръкавите са зашити готови "шевици", продават се такива. Комплекта представлява пищимал, престилка, елече, ризка и пош за главата - поша е най-обикновен тензух, по чиито кай са пришити лотурки.
Лелята на Марто шие носии, те са различни от нашите, но мога да те насоча и към нея. Виждала си снимки на децата с въпросните носии, баба ги е плела, могада ти дам по-малката и за фотосесии, когато ти е нужно.

Мнението ми за цигарите и запушените заведения го знаете, няма да досаждам.  Laughing

# 33
  • Плевен
Няма по-гадно нещо от това да отида на заведение и след това чак сутиена ми да се е вмирисал на цигари,а пък на манджи да не говорим. По тази причина други заведения освен тези в мол-а не съм посещавала от лятото(с 2-3 изключения). Или пък да седна да се храня и някой да ми закади от съседната маса,отврат.Чакам с нетърпение да забранят пушенето.

Мира,че какво толкова те дразни, хората се променят. Трябва ли да са с едни разбирания до края си?

# 34
Деси като не казваш какъв ще е полът на бебето, поне кажи кога е заченато да си проверим в таблиците, долу горе какво да го чакаме! Simple Smile
Валенце интересно, "месецът" на 14 февруари ли приключва? Поне го уведоми мъжа ти да се подготви за един от празниците поне. Laughing Grinning Laughing
Мирама, че това си е най-нормален синдром. Вероятно психолозите ще ни извадят поне 4-5 причини заложени дълбоко идващи от детството ни на какво се дължи, тая нетърпимост към прежден порок.  Laughing Laughing Laughing Въпреки, че аз не съм убедена, че думата "бивш" е правилния термин, но аз не обичам да правя забележки като Тесс. Обичам грандиозните скандали във влакове например или някакви по-екзотични места. Grinning Laughing Grinning Laughing

# 35
Хората отказвам цигарите, а аз пък взех ,че ги почнах ooooh! Не пуша много, но все пак-със следобедното кафе когато Бети спи и когато излизаме.

Аз съм направила влог на Бети в ПИБ- но не детски, а тези свободните.Теглиш и внасяш когато искаш, но както Нади писа, не е изгодно да внасяш след 6-тия месец. Иначе за по големи празници и взимам и аз монети Peace

# 36
Да, мен например ме е хванал синдрома "Как съм могла така да се тровя години наред" Crazy  

# 37
Tess, хехе, и мен ме дразнят, но поради липса на други....си влизам в тях. Зимата човек няма избор.

нади_миши, естествено е хората да се променят. Но само защото преди 5дни са спрели да пушат, а в същото време се възмущават колко било гадно, задимено и т.н. ми се струва някак лицемерно.
Аз също мразя да се прибера в къщи и да смърдя на манджа от заведението, което съм посетила. Но почти няма такива, в което това да не се случва.

# 38
Хич не ми е лицемерно. Факт е - преди не ме дразнеха задимени заведения. Сега ме дразнят безумно  Sick Какво да направя. Законът е с мен и скоро никъде няма да се пуши  newsm68

# 39
Нади, тук да напиша - Анатоли е взел 5 колета сега и е платил и за 5-те по 1,50. Казали са му, че няма такова нещо да е отпадната таксата. Ще донесе бележките и ще ти кажа какво пише на тях.

# 40
А за мен нещо ще има ли в тези колети?  Flutter

# 41
Много помня къде какво има  Crazy Ще пада ровене сега  Whistling И мерене, и евентуално подаряване - може и да намажеш  Wink

# 42
Привет и от мен! Аз съм направила влог в Пиреос от тримесечните, в който може да се довнася и тегли по всяко време. Доволна съм, лихвата е добра.

# 43
Атракция,я някое и друго име да е разбрал?
Деси,ще се възползвам и от теб,а вероятно и от на Марто леля му.Искам да си има Хриси носийка,тя няма да расте сега с главоломна скоросто,я!
А Хриси ми играе немци в тил.Сложих я към 1,тъкмо хапнах и аз и я чувам как джумоли.... ooooh!Ще се вкисне като миналогодишна туршия до довечера hahaha

# 44
Ама аз още не знам пола на бебето бе!
Нали казах, че на 3ти ще го разбера. Нямам намерение да ходя сега на ехограф отново, дотук имам цели 3,  а прекаляването вреди.
На трети съм и на ФМ при Марков и на консултация при Любомирова вечерта.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт