Кисело зеле готвено-подправки?

  • 30 504
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 2 289
Аз слагам чубрица, червен и черен пипер. Понякога и дафинов лист.

# 46
  • Бургас
  • Мнения: 1 428
Червен и черен пипер и дафинов лист. Когато правя сарми добавям и малко лук и 2 лъжици доматен сок.

# 47
  • Мнения: 5 221
На зелето винаги слагам ким и кимион - освен, че придават по-фин и приятен вкус, улесняват храносмилането.

# 48
  • Варна
  • Мнения: 193
Червен пипер,черен пипер,дафинов лист, сминдух, и съвсем малко чесън

# 49
  • Мнения: 1 252
Дафинов лист , чер пипер и червен.

# 50
  • Бургас
  • Мнения: 1 203
На зелето слагам следните подправки:червен и черен пипер,1-2 с.л. доматено пюре,което може предварително да е запържено с лука и червения пипер,дафинов лист.Преди слагах и кимион,но мъжа ми не му харесва аромата,та сега ще видя коя от подправките,които сте предложили,ще добавя,може би бахар.

# 51
  • Мнения: 2 005
Слагам малко чубричка , дафинов лист и червен пипер ...Става много вкусно   bouquet

# 52
  • Мнения: 2 316
Зехтин и червен пипер.По-късно слагам и дафинов лист.Черния пипер, когато изключа котлона.

# 53
  • Мнения: 767
На кисело зеле слагам дафинов лист, чер пипер и  кимион - на зърна, бяло винце за разкош. Червеният пипер е задължителен! Според настроението и чесън. Слагала съм и кориандър на зърна - приятно ухание внася.

# 54
  • Мнения: 8
Моята баба винаги го правеше на фурна ( викат му "зелев тавалък").
 Запържваше киселото зеле в олио ималко мас, добавяше червен пипер и малко ориз.
След това го изсипваше в тавата, в която предварително е запечено месото (било то свинско, пилешко или пуешко)...невероятен вкус..Без никакви други подправки.

# 55
  • Мнения: 743
И аз слагам дафинов лист, червен пипер, малко черен пипер. Понякога, но рядко, по 1 или 2 зрънца бахар.

Общи условия

Активация на акаунт