Fragrancedirect.co.uk- 7!

• 44 872
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Smallville
Аз днес получих парфюм,изпратен на 2.03.Направо светкавична доставка Shocked,още повече до наше село..
Само дето парфюма не е за мен Stop
Моите неща още ги чакам с посредническата фирма,надявам се до края на седмицата да си ги получа Crossing Arms

# 586
Да похваля този фдт, много приятен, леко матиращ. Макар да съм със суха кожа, този го чувствам много добре на лицето си. Малко по-тъмен вят съм си взела, ама за лятото ще е супер.

Тази пудра също не е лоша, макар пак по-тъмна да съм я поръчала. Попринцип малко трудно се оправям с прахообразните пудри, но ще свикна  Crazy
Кой звят си взе от ФДТ? Аз съм със светла кожа и се чудя на цвета. Ще се радвам ако можеш да ме ориентираш! Hug

От ФДТ True Nude (303), а от пудрата Natural Beige, но пудрата е по-тъмна
Благодаря ти, но този цвят не го виждам! А дали 103 ще е прекалено светло?

# 587
момичета ако някой харесва също Глоу на Дженифер Лопез да ми пише,понеже в този сайт има хубав комплект ,обаче аз съм пълна с лосиони и душ гелове и не са ми нужни, и затова искам само парфюма а останото ще е за тази която го поиска

# 588
  • София
Писах ти на лични Екатерина.

# 589
 И аз искам да се включа в обща поръчка

# 590
Здравейте момичета имам въпрос вчера направих поръчка,днес вече е шипната,но проблема е там,че съм дублирала един от парфюмите без да се усетя.Тотала е 156.45 а аз в картата имам 100лв.Как така са ги изпратили като аз нямам толкова пари в картата?

# 591
Ти си трай,те толкова грешки правят,че нямам думи.Веднъж в наша полза,друг път във вреда  Tired

Другият вариант е да ти блокират сума,когато се вкара в картата,но не мога да съм сигурна,след като е вече шипната,би трябвало да не изискват от теб нищо друго(сделката е сключена).

# 592
  • Пловдив
Има ли в момента код за отстъпка?

# 593
117  все още действа при мен  Peace

# 594
Получих сет на Иносент със зарчетата, поръчан в петък вечерта  Peace Страхоооотеееееен...

# 595
  • Варна
Получих сет на Иносент със зарчетата, поръчан в петък вечерта  Peace Страхоооотеееееен...
може ли линк  Praynig

# 596
  • виртуално
може ли линк  Praynig
http://www.fragrancedirect.co.uk/Thierry-Mugler/Thierry-Mugler-A … 25ml/invt/0008902

# 597
  • София
Мисля, че при това положение ще ти възстановят сумата без пощенските разходи.
На мен са ми връщали пари за изчерпан артикул, но едва месец по-късно и то чак след като им писах, се размърдаха.

За сухата  и тук го бях засичала, ама не и за комбото. Ами това за измиване ми харесва , ползвам го за дневно поч. средство(сутрин), защото не е много агресивен (в смисъл не става според мен за махане на грим и повече нечистотии). А за кремчето , добре матира кожата, ама свити пори чак... newsm78

А аз пък свалям и грим с него вечер, нищо че не е агресивен, както казваш. Интересното е, че не се пени никак. Усещането е все едно си сложил на лицето си тоалетно мляко, но въпреки това почиства добре.
Сваля пудра, спирала и сенки без проблем. ФДТ не нося напоследък, затова не знам дали може да го почисти.
  Thinking Ще пробвам и аз тогава да си махна грима с него.  Peace
  Party Наистина премахва грима, без да има нужда да се използва мляко преди това! Благодаря за съвета, спести ми една стъпка.  Hug За протокола- вчера си взех Петото Авеню - поръчано в неделя.  Peace

# 598
Ти си трай,те толкова грешки правят,че нямам думи.Веднъж в наша полза,друг път във вреда  Tired

Другият вариант е да ти блокират сума,когато се вкара в картата,но не мога да съм сигурна,след като е вече шипната,би трябвало да не изискват от теб нищо друго(сделката е сключена).
Това ще направят! Peace Така поръчах един парфюм, като си мислех, че необходимата сума я имам в картата. А те се бавят с изтеглянето на сумата по два три дни след поръчка и след време в картата ми се появи сумата с - (минус) отпред. Съответно трябваше да я вкарам след това.

# 599
Ти си трай,те толкова грешки правят,че нямам думи.Веднъж в наша полза,друг път във вреда  Tired

Това ще направят! Peace Така поръчах един парфюм, като си мислех, че необходимата сума я имам в картата. А те се бавят с изтеглянето на сумата по два три дни след поръчка и след време в картата ми се появи сумата с - (минус) отпред. Съответно трябваше да я вкарам след това.
О, ще си ги вземат после със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт