Fragrancedirect.co.uk- 7!

• 45 085
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2903846 … ame=STRK:MEWAX:IT
Намерих втората стъпка на Almay  за суха кожа в Ибей.

# 571
А може ли линк за другите две?
  bouquetВие доволни ли сте от продуктите, евтинки са....

# 572
  • София
За сухата  и тук го бях засичала, ама не и за комбото. Ами това за измиване ми харесва , ползвам го за дневно поч. средство(сутрин), защото не е много агресивен (в смисъл не става според мен за махане на грим и повече нечистотии). А за кремчето , добре матира кожата, ама свити пори чак... newsm78

# 573
А може ли линк за другите две?
  bouquetВие доволни ли сте от продуктите, евтинки са....
http://www.fragrancedirect.co.uk/Almay/Almay-Cleansing-Lotion-3- … Skin/invt/0024197-първа стъпка
втората е тоника
и трета -овлажнител http://www.fragrancedirect.co.uk/Almay/Almay-Daily-Moisturiser-3 … 18ml/invt/0012713
Не съм ги ползвала и нямам идея дали стават.Но са евтинки ,тъй че си струва да се пробват.

# 574
И аз да попитам, някой ще прави ли обща поръчка до английски адрес?

И аз питам същото  - някой организира ли обща поръчка за София? Ако има - нека си каже или да ми пише.
Иначе дайте да се организираме набързо. Трябват ми няколко неща от сайта.

# 575
  • София
Здравейте, мога да се включа в обща поръчка с 2-3 нещица, в случай че някой е решил да пуска. Peace

# 576
Привет,момичета!Имам следният проблем...Направих първа поръчка за проба,която е пристигнала в неподходящ момент.Пощалионът е звъннал на вратата с пакетчето и попитал за получателя,на което бабата ни казала ,че не говори или каквото и да е казала все едно(най-вероятно на българо -английски).Съответно той не е оставил известие и е върнал пратката още същия ден.Проблема е ,че аз разбрах за случката няколко дни по-късно.За момента няма възстановена никаква сума по сметката.На някой случвало ли се е подобно нещо?

# 577
Мисля, че при това положение ще ти възстановят сумата без пощенските разходи.
На мен са ми връщали пари за изчерпан артикул, но едва месец по-късно и то чак след като им писах, се размърдаха.

За сухата  и тук го бях засичала, ама не и за комбото. Ами това за измиване ми харесва , ползвам го за дневно поч. средство(сутрин), защото не е много агресивен (в смисъл не става според мен за махане на грим и повече нечистотии). А за кремчето , добре матира кожата, ама свити пори чак... newsm78

А аз пък свалям и грим с него вечер, нищо че не е агресивен, както казваш. Интересното е, че не се пени никак. Усещането е все едно си сложил на лицето си тоалетно мляко, но въпреки това почиства добре.
Сваля пудра, спирала и сенки без проблем. ФДТ не нося напоследък, затова не знам дали може да го почисти.

# 578
Лилита на суха кожа  и после се измива с вода нали така?

# 579
  • Бургас
На влажна Peace

# 580
Ок  Peace Благодаря.

# 581
  • София
Мисля, че при това положение ще ти възстановят сумата без пощенските разходи.
На мен са ми връщали пари за изчерпан артикул, но едва месец по-късно и то чак след като им писах, се размърдаха.

А аз пък свалям и грим с него вечер, нищо че не е агресивен, както казваш. Интересното е, че не се пени никак. Усещането е все едно си сложил на лицето си тоалетно мляко, но въпреки това почиства добре.
Сваля пудра, спирала и сенки без проблем. ФДТ не нося напоследък, затова не знам дали може да го почисти.
  Thinking Ще пробвам и аз тогава да си махна грима с него.  Peace

# 582
Момичета писах в размените пиша и в тази тема,страшно искам да си взема Глоу на Лопез,ако случайно някой има и не му допада да ми свирка.Благодаря ви

# 583
  • София

Аз чакам от 10.02 първа поръчка, страшен карък съм! Cry
Само да ви кажа, че чакам 2 неща от Англия от 22 и 23, някой от София има ли забавени поръчки? (След като е получил писмо, че са изпратени, де  PeaceHug

# 584
днес взех от 25.02

Общи условия

Активация на акаунт