Fragrancedirect.co.uk- 7!

• 44 867
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Не ми се занимава да връщам парфюма,но ще мога да внеса пари чак на заплата така,че ще чакат.Интересно ми е това,че не са ми пратили никакво писмо newsm78

# 601
  • Norway
Момичета, пуснали са Антологиите на Долче и Габана  Crazy, 30 лири.
Изгодно ли е, незнам изобщо как вървят  newsm78

# 602
Еее, отдавна ги има...В Бюти Зона са 122лв. , а в наши сайтове се намират по 80-90лв.

# 603
  • Norway
Еее, отдавна ги има...В Бюти Зона са 122лв. , а в наши сайтове се намират по 80-90лв.
Thinking Къде съм бляла до сега...
  bouquet

# 604
  • Germany
и аз искам да се включа в обща поръчка  Peace

# 605
Абе каква е тази обща поръчка, която се спряга по няколко пъти на страница? newsm78

# 606
Обща поръчка до английски адрес, защото се плаща само 1 доставка, около 2 паунда.
А като поръчваш до БГ адрес, доставка плащаш за всеки продукт, като първия ти е 2.99 паунда, а всеки следващ по 2 паунда.

# 607
Алексче за първи продукт е 2.49, а не 2,99 не че е голяма разликата де  Laughing

# 608
Благодаря за отговора, Алекс, но това ми се вижда голям ангажимент за този, който се навие да е инициатор. И аз бих се включила с 3-4 неща, ако има кандидат.

# 609
  • София
Изгодно е - аз си го взех /3-ката/ преди 4-5 месеца и ми излезе почти на 1/2 цена, сравнено с нашите магазини. Незная колко е сега по нашите магазини, но когато си го купих цената беше 121 лв.
А от ФД си го взех пак на £29.99

# 610
Еее, със сигурност е изгодно, 65-70лв. пак са по-малко от 85-90лв.  Peace
То затова и се спряга тази обща поръчка, защото малко хора се навиват да организира. Особено, като се започне...искам и аз, и аз и аз...Мен неволята ме научи дето се казва и направих сама поръчка до англ. адрес, не е трудно, така че който желае може сам да си събере няколко нещица и да си ги поръча.  Peace

# 611
записвам се и аз в темата, много хубв сайт, пълен е с изгодни предложения  Hug

# 612
И аз чакам обща от доста време, но... няма!  Mr. Green
Предложете ми фирма-посредник, към която да се обърна. Благодаря!   bouquet

# 613
  • Smallville
Аз ползвам Емпреса,за този сайт и за ибейските ми покупки,засега съм доволна,чака се повечко,особено тези дето сме в прованса Tired,но е поносимо Peace

# 614
Аз съм много по-доволна от Гъбко, в сравнение с Емпреса. Освен това не пращат само с куриери, а и по пощата, и излиза по-изгодно. Има нова посредническа- маринатранс, от която също са много доволни всички.

Общи условия

Активация на акаунт