Fragrancedirect.co.uk- 7!

• 44 864
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Благодаря ви!  Peace

# 616
Не мога да разбера нещо, сайта нали доставя до БГ, защото в последните 6-7 страници всички искат до английски адрес да поръчват или с куриери. Аз ако си поръчам директно до България няма да имам проблеми нали?

# 617
Виж на предната страница поста на Алекс1.
Най-общо, излиза по-скъпо с доставка директно до Бг.

# 618
Виж на предната страница поста на Алекс1.
Най-общо, излиза по-скъпо с доставка директно до Бг.
Е мене тея цени ме устройват. А става ли да поръчам директно с карта, без пейпал.

# 619
  • София
Да, няма проблем.  Peace

# 620
Момичета ,помогнете на много незнаещите анг.,незнам дали мога да го обясня точно ,нали като поръчаш и вече си платил ,ти се появява едно като някаква отстъпка да си попълниш данните ,та въпроса ми е за какво е точно  Embarassedнезнам някой дали ме разбра с това обяснение

# 621
Недей, няма сми, нищо няма да получиш.

# 622
Някой ползва ли козметика на Roc, ,поръчах крема Roc calmance, днес пристигна и като се намазах,получих някакво неприятно чувство нещо като задушаване Shocked иначе кожата на лицето ми стана много приятна,мекичка,но се тревожа за тези симптоми и още повече като щтракнах в нета и в някакъв форум се пишеше за същия проблем ,че мацката получила алергична реакция със силни болки в смомаха и че серията съдържала силни химикали, които, усвоени в кръвта, разяждат лигавицата на стомаха.Та се поуплаших малко,някой ако ползва да пише ,че довечера ме е страх да се намажа. Embarassed

# 623
  • София
Записвам се и аз за обща поръчка  Hug
А относно поста над моя
 Shocked Shocked Shocked

# 624
Честит празник на всички    bouquet   bouquet  bouquet

Обещаният отчет:
Първо - грешката при мен се оказа вярна. Получих си и двата сета Peace
и мисля, че нямат нужда от коментар  Heart Eyes

Това ухае невероятно..... Като го тествам ще споделя още впечатления.

Весел купон  Hug

# 625
Някой ползва ли козметика на Roc....
Аз ползвам в момента два крема на Рок, дневния крем за суха кожа от розовия сет, харесва ми, попива добре, не става на кир и мирише хубаво, тоалетното мляко от същия розов сет не мирише добре, като на застояла вода (може би защото е 3 в 1), но си чистя лицето повече от 10 дни и нямам проблем. Взех си също нощния крем Hydra+ destressant (няма го вече в сайта), също ми харесва и нямам оплаквания. Надявам се твоят проблем да не е от крема, но знае ли човек!

# 626
Аз ползвам в момента два крема на Рок, дневния крем за суха кожа от розовия сет, харесва ми, попива добре, не става на кир и мирише хубаво, тоалетното мляко от същия розов сет не мирише добре, като на застояла вода (може би защото е 3 в 1), но си чистя лицето повече от 10 дни и нямам проблем. Взех си също нощния крем Hydra+ destressant (няма го вече в сайта), също ми харесва и нямам оплаквания. Надявам се твоят проблем да не е от крема, но знае ли човек!
И аз ползвам същите неща и нямам проблем.

# 627
Същите ползвам и аз - потвърждавам мнението ти.

# 628
ей,хора вярвайте ми беше ужасно ,по-късно се появи  и някакъв метален вкус в устата ,значи намазах се към 12часа и чак сега ми отмина сега е към 16.Ще пробвам довечера пак,искренно се надявам да не е от него.Ще  пиша

# 629
ей,хора вярвайте ми беше ужасно ,по-късно се появи  и някакъв метален вкус в устата ,значи намазах се към 12часа и чак сега ми отмина сега е към 16.Ще пробвам довечера пак,искренно се надявам да не е от него.Ще  пиша
Ами телефона да е до теб за всеки случай не съм получавала алергична реакция ама май може да стане опасно.
Пиши наистина.

Общи условия

Активация на акаунт