Fragrancedirect.co.uk- 7!

• 44 837
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
На едно и също място ли сте питали?

# 661
Относно сроковете на годност на Рок - попитах отделът им за обслужване на клиенти, понеже също не можах да си разчета едно мое кремче. Та "2097 V" означава октомври 2010. Нямали код или някаква специална система за отбелязване на срока.

На мен ми отговориха,че означението 2097 V значи, че е произведен на 209 ден от 2007 година, а трайността е 3 години от дата на производство.Ако 209 ден на годината е през август годността би трябвало да е до август- септември 2010.Чудя се коя от нас са излъгали newsm78
е и в двете положения е в годност

# 662
VeLin4eto, ти къде си питала? Аз си мислех за подобна дешифровка, но 209/30=6.96, което е приблизително 7 месеца, не 8 или 9 ... Още повече, че момичето ми каза изрично, че нямат система за кодиране  Tired  newsm78

# 663
Едно въпросче и ако може бърз отговор....На 8 март си пуснах първата поръчка. На мейла ме уведомиха че са я приели и до 10 работни дни ще е при мен. Но...не съм използвала куриер. На двете места съм писала един и същи адрес-БГ. Това проблем ли е? И ще си получа ли поръчката или да я отписвам. Кошницата ми е изпразнена...Благодаря предварително!
П.П. На 10 март са ми изпратили поръчката и мога да си я проследя с кралските пощи (това ми го пращат пак на мейла)

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 21:36 от svetulka73

# 664
  • Варна
svetulka73, защо пък реши да я отписваш?!
За какъв куриер говориш, в пощата идват.
Тракинг номерът важи само за Англия, така че друг път не се набутвай да плащаш по-скъпа доставка. Peace

# 665
Ами аз си я пуснах стандартна поръчката, нз защо така са ми пратили... Rolling Eyes newsm78. Като си преведох с Гугъла, така ми го преведе...Ще чакам значи....Благодаря!

# 666
Ами аз си я пуснах стандартна поръчката, нз защо така са ми пратили... Rolling Eyes newsm78. Като си преведох с Гугъла, така ми го преведе...Ще чакам значи....Благодаря!
До вторник ще е при теб не се притеснявай .
Ако все пак стане нещо изчакваш срока 15 дни май беше и ще ти я пратят пак.

# 667

Тракинг номерът важи само за Англия, така че друг път не се набутвай да плащаш по-скъпа доставка. Peace
Някъде нагоре из постовете май срещнах нещо подобно за куриери и за двата адреса и се хвърлих в паника-затова питах!

# 668
До вторник ще е при теб не се притеснявай .
Ако все пак стане нещо изчакваш срока 15 дни май беше и ще ти я пратят пак.
Благодаря и на теб!

# 669
Здравейте,
искам да поръчам два парфюма и два лака за нокти на обща стойност 53 лири, а доставката е още 14 до България.
Може ли съвет как да постъпя , дали да поръчам с посредник от Лондон или с обща поръчка....аз съм от Варна.
Благодаря.

# 670
Здравейте,
искам да поръчам два парфюма и два лака за нокти на обща стойност 53 лири, а доставката е още 14 до България.
Може ли съвет как да постъпя , дали да поръчам с посредник от Лондон или с обща поръчка....аз съм от Варна.
Благодаря.

Airmail - £2.49 for the first item. Each additional item £1.99
Това в твоя случай прави: 2,49+1,99+1,99+1,99= £8,5. Не е £14 както ти си написала.

# 671
Чупят рекорди с време за доставка! ooooh!  bouquet
Шипната на 11-ти поръчка, вчера (в събота) е готова за взимане от пощенския клон по местоживеене! Евала!

# 672
svetulka73, защо пък реши да я отписваш?!
Не знам дали те използват Royal Mail, но аз иначе си следя signed for пратките от сайта на БП. Всъщност Български пощи предлагат проследяване по номер на препоръчана пратка само от и за чужбина, т.е. препоръките в Б-я не мога да бъдат следени, но за тези от Англия не би трябвало да има проблем.  Peace

# 673
Здравейте,
Благодаря.

Това в твоя случай прави: 2,49+1,99+1,99+1,99= £8,5. Не е £14 както ти си написала.

Така ми пише в кошницата.

# 674
Здравейте,
Благодаря.

Така ми пише в кошницата.

Намалих артикулите на 2 парфюма и доставката ми до Варна стана 9 лири.
Така ли трябва да е ....не е ли повечко?

Общи условия

Активация на акаунт