Отговори
# 615
Честит първи рожден ден мъничета! На най-голямата банда февруарчета пожелавам много усмивки и игри, малко пакости и сълзи, и само радости да носите на мама и тате!

Честито и на прекрасните ви майки!
  bouquet

Ех, успях да се класирам на датата! Simple Smile

# 616
  • Sofia
Ooooo, Елфи, много лошо Sad Дано бързо се възстановят!!!
И майка ми вчера се пльосна по очи, направо се претрепа Sad И както нищо уж й нямаше, така като започна да я боли корема....мани мани. Отидоха в Пирогов по нощите да я снимат и преглеждат да няма някой вътрешен кръвоизлив  ooooh! Доктора й се накарал едно хубаво и казал, че е много опасно при по-тежките хора и друг път ако се случи направо да отива,а да не чака.... Слава Богу, при нея е натъртване навсякъде, но няма нищо вътрешно  Praynig
Ама й се чудя на акъла защо чака, като преди години нейн колега падна от колело и 2 дни по-късно си отиде човека точно по тоя нелеп начин Sad

Ама какво е това сладко Анди, бееее Simple Smile)))))) Само за щипканееее!  Hug Grinning

Сватя, спести си усилията - направи някоя снимка на Мая черно-бяла и пускай  Mr. Green Никой няма да разбере за измамата  Grinning Hug

Отивам да спинкам,че едва гледам...Лека нощ! Hug

# 617
Аааа, мерси, мерси! Ще цункам, ще щипна и ще шляпна, ако има нужда.  Laughing
Бравос, сватя, учи го зетя! Аз ще науча Раличока как се прави шопска салата и как се сипва бира без пяна.  Wink
Ох, отивам са спинкам.
Яна, ти що дириш по тези късни доби тука? И издай тайната на тоя ярко-червен цвят, дето ти се изписва името с него горе.  Simple Smile

# 618
Ламтурник, сега паркирах деацата, та малко да поцъкам, докъто мъжО ми спи на рамото Simple Smile
Ярко червения цвят досега мислех че само аз го виждам, но явно е заради новата ми титла- ЛЛЛ съветник за кърмене, явно съм с връзки Laughing и светя в червено да не ме пропусне някой  Grinning

А, и да цункаш двойничките и от мен!
Аз няма да коментирам прекрасните ни деца, че ще пропусня някое съкровище, но да знаете че много им се радвам!

Елфита, и аз се надявам скоро да се оправят и двете майки (не вашето семейство), радвам се че си запазила чувството си за хумор и мислиш положително!

# 619
  • София
Добро утро на всички  Hug

ЧРД на Стани и на Митко и на техните мами,които преди една година на този ден са се мъчили и са дали живот на две прекрасни ангелчета!Да са живи и здрави и много послушни!!!  Hug Иве,спецялно да нацелуваш Стани от мене и да го нагушкаш от Никчо  Hug  Hug  Hug

Мимеееее
душа няма да се разберем така,ама верно ме издразни още повече  Cry Сериозно много ми се идваше,но майка ми си е взела отпуска,за да идва при мен аз да уча и някак си не върви да и кажа мамо стой сама в апартамента ние с Ники отиваме на рожден ден  Laughing  И не бях познала мама Пети,другите мами много добре ги знам  Party

Галяяя, ама и ти с лошо,той мъжо вчера беше най-добрия на света,ама нали ги знаеш мъжете днес са така,утре...та като е най-лошия и се оплаквам трябва да сте солидарни!!!  Mr. Green

Яна
, честито за титлата! Аз и друг път съм ти го казвала,но повтарянето на благодарности не е излишно,много ти благодаря от сърце за подкрепата която си ми оказвала за кърменето,някои мами може би си спомнят,че бях категорична,че няма да кърмя,защото няма да имам кърма,тъй като майка ми не е имала,а какво излезе,но нямаше да успея да кърмя Никола толкова време ако не беше ти,никога няма да забравя подкрепата и съветите ти,когато почти бях дала АМ около 4-тия месец,като ми намаля временно кърмата,но ти успя да ме успокоиш и да ме убедиш,че няма нужда от това.Пожелавам ти все повече майки да успяват да се вслушат в съветите ти и да помагаш на повече дечица да получават по-дълго майчиното мляко.Благодаря ти и за разбирането,ти никога не каза трябва да кърмиш до 2години примерно,а повтаряше,че трябва да се кърми докато се чувстваме добре и изобщо проявяваш разбиране към всеки БЛАГОДАРЯ!!!  smile3525  Малко дългичко стана ,но от сърце ми дойде и трябваше да го напиша.

Еми
, приликата е уникална!!!!!!!!!И на мама показах снимките вчера и тя беше впечатлена  Simple Smile

Елфи
, дано нещата се оправят бързо за всички!!!

Момичета айде утре да си направим една следобедна или може би обедна срещичка.Замислих се за първата ни ( поне за мен ) среща мисля,че беше в пицария Виктория,спомняте ли си?Гал,тогава седяхме на една маса и ти МНОГО ГОВОРЕШЕ!!!!  Joy и Дидето беше на нашата маса,сега не се сещам кой друг,но си спомням,че си прекарахме страхотно,айде да се видим без малчовците за по пица утре и да си поговорим на живо!  Praynig  Желаещи???

# 620
  • София
!!!Честит Празник на СТАНИ И МИТЕТО!!!

Е, как ще я познаете мама Петти като е неузнаваема!! Ако не беше Яна и аз нямаше да я позная. Петя, изглеждаш страОтно! Това на "моята" диета ли се дължи? Защото при мен няма такъв резултат...
А новата прическа много ти отива. Забелязвам, че по-тъмните коси много отварят лицето...

Диде, сега сме в пауза от работата... Но пак ставам всяка сутрин по нощите, дори Б. още си спи повечето пъти. Днес се е събудила от 6 часа и само ми се гуши, дори като я взе баща й да я преобува голям рев му дръпна... Явно не иска да ме няма като се събужда и иска да съм си тук като се постъмни /защото през деня с голям кеф ми казва чао/... е, да ама работата ми е на майната си  Cry
Лигавщината съм я стегнала, тръшкането го има, но ей така за разкош само

Аз съм много много ЗА среща, но в сряда ни излизат резултатите - в крайна сметка Б. не рева, само ме гледаше сърдито, взеха й кръв от пръстчето, а не от вената, както ни бяха казали в Цибалаб. На всичкото отгоре вирусоложката ми звъня да ми обяснява как няма смисъл да IgG тела, тъй като сигурно още има от мен. По-добре било IgM за рубеола И МОРБИЛИ
Абе още не мога да си се нарадвам на решението да отидем в кварталната поликлиника, нищо че по-скъпо ни взеха Simple Smile

# 621
  • Стара Загора
Честит рожден ден на СТани и Митето   bouquet   bouquet   bouquet
Бъдете здрави и много послушни дечица   bouquet  bouquet  bouquet

# 622
  • Пловдив
Добро утро

Честит първи рожден ден на Станислав и Димитър !

# 623
Привет девойки!

Елфитка, бързо оздравяване на майка ти и на свеки!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МЪНИЦИ,  ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ВЕСЕЛИ, ИГРИВИ...

Да ви по мрънкам малко...бяхме с малка в болницата за 24 часа. От четвъртък 12,00 до петък 13,00. Уж беше почнала да се оправя, в сряда беше по-добре, не ака през нощта и в четвъртък се изтърътка още веднъж и край. Стана неконтактна, отпусната, ни реве ни яде, ни пие...само гледа и мига. Стреснахме се и в болницата, доки каза че не е много обезводнена, но по-добре да е на системи. И ни оставиха, милото ми детенце, докато му сложат абоката опищя света, така плака милата и после ме гледа жално, после пък й взеха кръв за изследвания, идваха сестрите да й мерят кръвно Т, в продължение на 2 часа постоянно я проверяваха, а тя като ги види зачадорени и се плаши и  реве, едва я успокоих...3 часа рева без да спира  Cry. За щастие после се успокои и си лежа кротко, нощта спа и ака само 4 пъти. И на другата сутрин след 1 банка и половина вече си беше нашето дете, огласи детското отделение с крясъци и викове, смя се, започна да се закача със сестрите и другите деца Simple Smile. И като се прибрахме вкъщи си беше пак бойна мацка. Не че й спря диарията, ама поне яде. Доки каза, че си е обикновено вирусно разстройство и да си ака докато мине, не е бактериално ( взеха ако за анализ). Но поне яде и пие. Не е акала от вчера от 18,30. Дано вече се оправи, че... Резулатата е нацапани всички нейни бодита и панталонки + един мой опикан панталон + един наакан...

Много натуралистично стана...ша ма извините...ама от миналата неделя съм на тази вълна...

За капак, снощи миУто, около 3 часа се чуди дали да ходи да пие с колегите си, и ме пита дали го пускам, аз му казах, че не съм му майка да ми иска разрешение (като докато бяхме в болницата вечерта, вече ходи със същите тия хора на гости, на което и аз бях поканена, но нямаше как да отида) достатъчно голям е да прецени ситуацията (аз не съм спала от 1 седмица,  малка дриска за световно и вечер е кисела, от време на време вдига Т). И той вместо да ми каже ми добре, оставам, ми казва: Аз те питам като човек ти, как ми отговаряш...е казвам ви, не издържах, и като забълвах... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out, и той, нищо не каза, само е,добре де, аз това питах, не отивам. Бясна бях, още не ми е минало. Хиляди компромиси направих, със себе си, работа, приятели, IQ-то ми вече клони към 0та, а той се чуди дали да не пропусне една вечер с хора, с които си повтарят едни и същи глупости от 2 години и е всеки ден с тях. Само да се добера веднъж до София. Никога повече няма да правя компромиси. Ако иска нещо да се бори сам и да си го постига сам. Омръзна ми вече Confused. Веднъж отидох в ПЛД заради него, сама без близки и приятели, почнах от 0 и ми беше екстра само след 1 година, после реши да ходим в СФ, той предварително с работа, аз пак от 0, за 4 месеца бях ОК, с по-висока заплата и много другари. След още няколко години, айде тук, пак аз от 0, без никого. Мисля че 3 големи компромиса в живота на човек, са достатъчни.  А когато другата страна "забравя" за тях твърде бързо, става ясно,  че проста няма смисъл. Не че ще се разделяме, просто и аз ще си заживея собствен живот, какъвто тук нямам. Давам си сметка, че не желая да съм поредната силна жена, зад успелия си мъж, който, изведнъж се събужда на 45-6 години с млада любовница и осъзнава, че вече не му трябва силната жена (която междувременно няма професия и никаква лична реализация, освен добрата кариера на съпругът си).

Та оплаках ви се, извинете ме за лошото настроение, но просто не издържам вече. Повечко ми дойде всичко   Sad.

ЯНА, честита титла. Напълно я заслужаваш. Сърдечен, разбран и благороден човек Simple Smile, радвам се че си в нашите редици. Надявам се някога да имам възможността да се запозная с теб лично ( и още доста мами от нашата темичка, да не изброявам поименно )

# 624
  • София
Йоли, много ми дожаля за малката,докато четях,а и за теб,че си преживяла всичко това,много е гадно да гледаш как детенцето ти страда,ох да не дава Господ на никое бебче  Praynig Важното е,че вече е добре душицата,дано е спряло дрискането!
За мъжа ти,наистина не е бил прав!!!  Naughty Тези жертви,които си направила,да ти кажа аз не бих ги сторилаVмоя живот си е в София и ако той иска да гради кариера във Варна например,да гради без мен,нямам намерения да напускам близки и приятели,звучи ми невъзможно,как си се справила не знам,свалям ти шапка!

# 625
Честит рожден ден на Стани и Митето! Да са живи и здрави малките душици!!!

Миме, hahaha ...къде изпрати ти Бисерчето за тест ?! Нали се оплака тя,че от три дни е неразположена... Laughing Ама,нищо.Простено ти е.Нали си "трудна",па макар и не руса... Hug

Елфи,неясно как,но съм изпуснала клюката... newsm78 Все пак се радвам,че си взела акъла на всички с компетентността си!   Mr. Green

Йоли,добре,че сте реагирали бързо и в болницата са оправили Деничка! А всичко друго ще се оправи... Hug

# 626
  • Пловдив
ioli ,много е приживяла малката душишка.Дано да се оправя бързо.За мъжа ти-нещата ги осъзнаваш.Аз също бих направила като теб.Явно професията му налага толкова пътувания,но ако може да се установите в БГ и да не се местите е добре

# 627
Честит рожден ден на Стани и Митето!

Йоли, много  Hug за теб и Деничка!

Ние днес заминаваме в Казичене при майка ми,че и нашият татко заминава за Германия, и цяла седмица с майка ми ще ми дойде в  повече, ама #Crazy

# 628
ЙолиHug Къса ми се сърцето като те чета. За болницата (изпитах го два пъти с Руси), за компромисите, за всичко  Confused Особено след като вчера аз бях доста зле, имах бодежи, невралгия някаква и миУто отиде долу при съседа на вечеринка  #2gunfire е, поне не ми поиска тавата този път  Mr. Green

Хетера, аз нали знаеш, че като не пиша, говоря  Joy затова не съм си сама никога, добра компания съм си  Laughing вчера обаче, като не можех да си взема въздух, едва ходих до поликлиника да преслушаме "кумините" и Дарко тича и се маже в кишата и локвите, а аз не мога да викна, ни да го набия  Joy тотално безсилие  ooooh! Хората наоколо естевстевно не са наясно с моето състояние, само цъкат каква съм лоша майка, дето е оставила детето да прави такива работи  Embarassed не стига това, ами и един пич (млад) се издокарал на един ъгъл и чака нещо (някоя може би) и Дарко като мина покрай него, ринейки кишата, такъв стайлинг му вкара, че направо ме изби на смях  Joy Joy

Днес мама и тате са при мен, та ще хвана и аз промоцията на спокойствие да подредя  bowuu

# 629
  • София
Да са живи и здрави Стани и Димитър и да радват мама и тати! Пожелавам им много весели игри, големи подаръци и късмет във всичко!
Момичета, честит празник и весело изкарване!!!
Йоли, милото детенце, добре, че вече се оправя! А за другото, какво да ти кажа - мъжете са си мъже, на нас ни остава да се опитваме по-малко да се нервираме.
Еми, клонинг, само ролките си му забравила Simple Smile
Цвети, и твоите са като 2 капки вода.

Общи условия

Активация на акаунт