Отговори
# 630
Честит рожден ден на Стани и Митко!
От сърце им желаем с Криси да са здрави, весели, щастливи, много игриви и малко пакостливи!
[/size][/color][/i]

Хайде пускайте снимки на вчерашните рожденици, чакам с нетърпение!  Party Толо, Зъбче,....да не изброявам.

Йоли,  Hug за теб и малката принцеса! Ще се оправи душичката, а ти не се ядосвай! Не се ожесточавай към мъжа си, той сигурно цени това, което ти правиш. Всички правим компромиси, това му е майката в съвместния живот, то иначе няма начин. А който не прави компромиси явно не обича, аз така си мисля.  Hug

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 11:53 от 4erveno6iika

# 631
Червеношийке,вчера беше голяма лудница у нас и снимките я отразяват подобаващо... Laughing Боян като се събере с 11-годишния си братовчед и става чудо просто.. Crazy После ще подбера някои снимки "за пред хората" !

Галче,какво става?! Защо не можеш да си вземеш въздух? От невралгията ли?! Я почивай днес,стига си подреждала,па макар и на "спокойствие"... ooooh!

# 632

Милички Стани и Мите, бъдете винаги здрави и усмихнати, нека имате най-щастливото и безгрижно детство, бъдете гордост за мама и тате!

На Ивето и Васи един голям букет

Днес успях да се включа по-навреме ........но имаме ситуация, така че по-късно пак.

# 633
Честито на днешните рожденици! Бъдете много здрави и щастливи!!!   bouquet

Йоли, прегръщам те, мила! Друго не знам какво да ти кажа, ти си си усетила нещата най - добре. Много целувки на принцесата и никакви болести повече. Hug

# 634
Мили  момичета, благодаря ви за разбирането  и милите думи.

Дени вече е добре, казвам го със сигурност, защото се ака нормално, няма Т, яде с апетит и вече беснее с пълна сила.

За термометрите, ние имаме 4 бр. ! живачен, един пак с такава скала, ама не живак, един електронен боклук на Чико, и 1 електронен за ухо, на Броуер или нещо такова, ама не знам как действа при Дени. На нас ни мери точно толкова, колкото и живачния, на Дени, явно още са и тесни каналите на ушото, защото, не винаги хваща точно.  В болницата й мериха 38,5, а с нашия беше 36,5. А с живачния ...не става работата, мъка, не можем да го задържим под мишницата, а като е с диария, не се си представям как ще го мушна в д-то и какво ще се случи...Дано повече нямаме такива преживелици, че...

Червеношийка, не се ожесточавам, просто взимам решения за това, как ще протече животът ми Simple Smile

GALL78, преди като четях за вашите преживелици с Гея и другите болни дребоси, ви съчувствах истински, и ми беше много мъчно, но чак сега си давам ясна представа за какво всъщност иде реч, и за оная буца, дето ти засяда в гърлото, за пристягането на корема, за болките в гърба от нерви...

Дано всички бебочивци са здрави, другото е без значение!

Повече няма да пише тъжни неща. Стига за тази седмица!

Благодаря ви  bouquet

# 635
Честит рожден ден на Стани и Домитър. Пожелавам им всичко най-най, а майчетата им винаги да имат поводи да се гордеят с тях Simple Smile

Лудницата беше пълна и вкъщи.По-късно ако имам време ще пусна някоя друга снимка, че сега очаквам следващата порция от гости.

За срещата и аз съм с две ръце. Само казвайте, кога и къде. Сега някоко дни имам баба на разположение, така че ще мога да се включа Simple Smile

Благодаря на всички за смс-те и телефонните обаждания  Hug Но имам един смс, от непознат номер. Прегледах в даните, но не го открих. След като и откраднаха телефона още не мога да си възстановя номерата.

ioli, Галче, Елфи  Hug

# 636
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАНИ  И НА МИТЕТО, КАКТО И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ  bouquet ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦАТА И САМО ДА ВИ РАДВАТ И СЛУШКАТ :love:
Йоли, миличката, разбирам те напълно, винаги съм се учудвала колко чудовищно големи егоисти могат да бъдат най-близките ни хора( визирам не само половинките ни) и как успяват точно когато имаме нужда от тях най-много те да се изсерат ( с извинение Embarassed) Радвам ме това, че ти си доста силна като личност и ще вирееш с или без него и навсякъде Heart Eyes Искренно се надявам да му светне лампичката и нещата да се оправят Praynig Целувки имаш от мен и нацелувай малката душичка Heart Eyes
Галче, какво става с теб, бе жена, стопиха ти лагерите тая зима с тези болести, милата Sad
отиваме да се приспиваме Rolling Eyes

# 637
Честит рожден ден, Стани! Да си жив, здрав и много щастлив! Честито, Иве!

от нас с Митето!

... снимки от детското парти малко по- късно! Wink
Благодаря на всички за милите пожелания ! Обичкам ви!
                               love001  love001  love001Цунки!  love001  love001  love001

# 638
Честит рожден ден на Стани и Митко! Да са много здрави и щастливи!

Йоли, Гал  Hug . И да знаете колко по-лесно и спокойно ми стана откакто приех факта, че всички мъже са ампутирани от към съобразителност и досетливост .

# 639
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СТАНИ И МИТКО! МИЛИ ДЕЦА, ЖЕЛАЯ ВИ ЦЯЛОТО ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ НА ЗЕМЯТА! БЪДЕТЕ ВЕСЕЛИ, ПОСЛУШНИ И ЛЮБОЗНАТЕЛНИ ДЕЦА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИВЕТО И ВАСИ!

smile3508 Чакаме снимки на вчерашните и днешните рожденници! Нямам търпение!

Еми, Ламтурниче, наистина приликата е огромна! Прекрасни са ви дечицата! Много са хубави!  Heart Eyes

Йоли, изтръпнах докато те четях. Милата Деничка, какво е трябвало да преживее  Cry, а и ти с нея! Дано никога на никой да не се налага да влиза в болница или да се разболява! Изпращам ти много прегръдки!  Hug

За срещата- хайде, хайде, хайде! Казвайте кога и къде и паля мотора! Искам да ям, да ям, да ям, много да ям и да си говоря на спокойствие!

# 640
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАНИ И МИТЕТО,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И ДОБРИ ДЕЦА

# 641
  • София
Диде и аз викам хайде,ама ето няма желаещи:( освен нас двете:)

Деси, да не е моя смс,който ти е непознат номер,защото моите данни май ги няма в списъка Sad

# 642
  • Пловдив
Момичета,пишете за странностите на половинките ви

Преди малко се снимахме на прясно натрупалия сняг.Снимам аз и той ми вика-пак ми отряза краката,нали?Когато го снимат прав, винаги трябва да е в цял ръст,но аз все забравям и често му резвам краченцата. Joy

# 643
... пресни, пресни от детското парти днес, а по - голямото детско парти довечера Laughing...

... извинявайте за многото снимки, но... Пак ви благодаря за милите пожелания!  love001

# 644
  • Стара Загора
Ето малко снимки от РД  Hug

Общи условия

Активация на акаунт