Отговори
# 645
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛИ ДЕЧИЦА!!! БЪДЕТЕ МНОГО МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ ЗА ГОРДИТЕ ВИ МАМИ И ТАТКОВЦИ!

Йоли, дано сте добре вече и нямате повече такива премеждия! Много много целувки за малката героиня, а за теб една  Hug

Брееей, колко много клонинги  Grinning Много готини снимки, я покажете още приличащи си мама и бебе.

Страхотни снимки! Ама имаше толкова много рожденници, къде са останалите  Crossing Arms

# 646
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАНИ И МИТЕТО! ДА РАСТАТ ДОБРИ И ПОСЛУШНИ ДЕЦА, ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ!

# 647
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТАНИ И МИТЕТО!!!

Veni76 ,много хубави снимки,страхотна торта.
 vasi__k ,много ми хареса тортата и таралежчетата с гъбките.Аз също искам да направя нещо интересно и детско , ровя цял ден из нета и  ги забелязах ,но не знам дали ще намеря читави домати.Ако не е тайна, какво използва за пълнеж?
^desika^  и цялата вчерашна банда,покажете снимчици да се порадвам на още пораснали дечковци. Hug
Йоли,много сте се изтормозили и двете,добре ,че всичко е минало.Ето за това ни побеляват косите.Мъжете никога не могат да си представят какво ни е-спят си ,пият си,веселят се,докато ние се побъркваме от притеснение.Преди време ни предстоеше приемане в Пирогов с каката , аз само не умрях,докато дойде датата на постъпването,а татито отиде предния ден на годишно парти на фирмата #2gunfire . Колкото и "притеснен" да беше в къщи ,се беше размазал на купона. #Cussing out #Cussing out #Cussing outНо такива са,кокото и притеснени и загрижени да изглеждат ,не преживяват нещата като нас майките.
Мами,напоследък Вики като се събуди сутрин,забелязвам,че е с потдути очички и после през деня много често ги търка,дали на някой се е случвало? newsm78. Четох из нета,че може да се дължи на алергия. Sad

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 18:53 от lori_v

# 648
Весе, и аз съм много навита за среща!
Айде  рожденниците пуснете малко снимки да се нарадвам на сладурчетата!
И да се похваля - вече се изправя от седнало положение без да се държи за мебел и тръгва - абсолютно самостоятелна  Hug Новото нещо,което учим е онче-бонче и засега сочи само себе си Wink

# 649
Moже да е алергия към нещо. Аз съм така напоследък, цял ден ходя със сълзящи и сърбящи ме очи. Трябва да отида на д-р да си прегледам очите. Сутрин като се събудя е най-зле. За съжаление и аз забелязвам, че Криси си търка очите през деня и понякога си търка носа с ръчички. Нищо чудно и той да е алергичен като мен. Голяма мъка са това алергиите.

Вени, много сте хубви, Таня е много сладка. От къде и поръча тортата?
Васи, прекрасни снимки на рожденика Митко!

# 650
  • Стара Загора
Moже да е алергия към нещо. Аз съм така напоследък, цял ден ходя със сълзящи и сърбящи ме очи. Трябва да отида на д-р да си прегледам очите. Сутрин като се събудя е най-зле. За съжаление и аз забелязвам, че Криси си търка очите през деня и понякога си търка носа с ръчички. Нищо чудно и той да е алергичен като мен. Голяма мъка са това алергиите.

Вени, много сте хубви, Таня е много сладка. От къде и поръча тортата?
Васи, прекрасни снимки на рожденика Митко!
Доне ,от "Петухова" ( намират се срещу хотел " Стимул " зад магазин Боруй )  Peace Много е хубава и вкусна ,струва 42 лв за 26 парчета  Peace
Хм,и ние сме така ,търкаме очички и носле понякога ,но го отдавам на това,че й се спи  newsm78

# 651
  • София
Момичета да се похваля,Ники проходи  newsm44 smile3501  Той от известно време правеше по няколко плахи крачки,но без да се усети,че не се държи и щом видеше,че се е пуснал веднага сядаше на земята, но днес към 18ч. напълон съзнателно се пусна и започна да ходи към средата на стаята,е след пет крачки загуби равновесие,но после повтори номера още няколко пъти и очаквам съвсем скоро да прави по повече от 5 крачки  Laughing

Маринче, аз го мислех за утре,но не се организирахме,искате ли да измислим нещо за някоя от вечерите през седмицата?Ако има на кого да оставите мишочетата?Давайте предложение за ден,час и място и да се организираме!!!

# 652
на Стани и Митето! Честит рожден ден на патерички на порасналите бонбонки и бонбони, които не съм поздравила на деня!  bouquet
Стахотни снимки на щастливи  дечица!!!
ioli, голямо  Hug и от мен! мале, мн сте преживяли с малката сладурка! Дано повече да не стигате до болница. На мъжа си не се ядосвай толкова, мислил е човека с някоя др част от тялото си...когато те е попитал.
Най- важното е да сте си тримката заедно- работа, приятели, познати където и да идете малко по- малко се намират и нещата се подреждат.
хетера, честито прохождане на малкият ! Бързо, бързо да тичат крачетата и да няма мн падания Grinning
Тая седмица посрещах/ изпращах   гости  да видят малката, че сигурно края на др седмица се местим в Сливен и няма да я видят скоро пак.
4erveno6iika , върви на лекар най- добре, ама не е гаранция че ще ти кажат точно от какво е проблема с очите. Щом има и сърбеш и аз клоня към алергия  Thinking
 Аз навън без слънчеви очила не мога да изляза. Текат ми очите, но като съм вкъщи вс е наред. Пусто слънце...
 Пускам едно клипче и бегам към   bath

който го пусне , да я следи в ръцете

Лека нощ, мацки! Hug

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 00:19 от kamelllia19

# 653
[който го пусне , да я следи в ръцете

smile3532 Сладурана! Добре се е научила!  smile3532
От мен лека нощ!... само и аз да се добера до леглото,  ще е голямо щастие!
Лори, за гъбките използвах сварено яйце и чери домати, за точките- масло; за таралежчетата пак за основа сварено яйце на половината, разрязано по дължината , отгоре кайма Като се оформя и муцунката на таралежа и след това се маже с белтък , за да стегне каймата и се запича малко, колкото да стегне), за очички - маслинки и за бодлите - фиде!  Wink
Хетера, честито ви прохождане, да е леко и безаварийно!

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 23:10 от vasi__k

# 654
Честит рожден ден на Митето и Стани, както и на всички пораснали сладури, които не успях да поздравя тези дни. Да бъдат много здрави, много силни и много, много щастливи.
Аз два дни нямах нет,  после докато изчета всичко... и сега вече не помня какво щях да коментирам.
Hetera ме пита къде се намира селото ми - след Перник в посока Радомир има отбивка за Батановци(преди беше Темелково), един километър след него е Богданов дол. Честити проходили мънички крачета.
Ками,  Joy Joy Joy Сияна е много сладка, добре сте я научили.
Йоли, много мъчно ми стана, доста сте се изтормозили и двете, добре че вече е минало и дано все по-рядко се разболяват дечицата ни.  Praynig
И пак да си кажа, че всичките февруарчета са прекрасни и моля ви не се извинявайте за снимките, а пускайте повече.

# 655
Честита 1 годинка на  голямата група рожденници от 5ти Февруари - Ралица, Таня , Ивелина, Калина, Габриела, Ая, Радина, Йоан, Джордан, Михаил, Самуил , Данаил!!!

Честита 1ва годинка и на малки рожденници  от 6ти Февруари - Стани и Митето !!!

Пожелавам на малките рожденичета да са живи и здрави, весели и игриви и много щастливи, да носят безброй радости и любов на своите родители  Hug

Елфи, много неприятно са се насъбрали такива здравословни проблеми с твоята майка и свекърва ти, пожелавам им бързо да се възстановяват и всичко да е наред!

# 656
  • Варна
Добро утроооооооооо
 newsm78 newsm78 Къде сте бе хора, вече е почти 10ч. Май дъждовното време ви действа поспаливо  Wink
Ние вчера отпразнувахме втората част от РД на Поли, голям купон стана. Полина нападаше и преследваше всички деца, които въпреки че бяха момченца, се страхуваха и бягаха от нея. А тя така им се радваше Simple Smile
Снимки ще кача малко по-късно.
ЧЕСТИТ РОЖДЕНЕ ДЕН НА ДНЕШНАТА ГРУПИЧКА СЛАДУРИ  newsm59

# 657
Честит рожден ден на Марти и Ивко!!! Весел празник на Деси и Мамури и цялите им семейства!   bouquet

# 658
Честит рожден ден на Мартин, Антонио и Дона!   bouquet
Наистина много слаба активносттези дни! Дали заради времето или заради рождените дни.....
Ками, аз си знам, че съм алергична. Въпросът е, че като ме засърбят очите и ги търкам, понякога несъзнателно, дори докато спя и после става много зле. Страх ме е, че ще си увредя зрението. Трябва да ползвам специални капки, които действат при алергични състояния. То не са само очите при мен- хрема, почвам да кашлям, сърбят ме и ушите, имам и брохниална астма като за капак, която за щастие скоро не ми се е проявявала. Не мога да пия лекарства сега, защото още кърмя и си се мъча.  
Хетера, честити прохождане на Ники! Смело напред!  Grinning
Толо, Ивко има утре рожден ден.  Wink

# 659
Хайде да поднеса закуската аз тази сутрин. Заповядайте моля!   chef

Общи условия

Активация на акаунт