Отговори
# 720
Фокси, пратих! Heart Eyes

Честит рожден ден на Станислава и Ивко!

# 721
  • София
Честит рожден ден на днешните пораснали дечица! Да са здрави и щастливи, много игри и подаръци им пожелавам!
Момичета, честит празник и весело изкарване!
Това с чалга пиано бара ме развесели Simple Smile

# 722
  • София
ЧРД на празнуващите днес,да са живи и здрави и много щастливи!АЗ малко се обърках и няма да ги изреждам поименно да не се изложа  Embarassed

Ники, припка вече из къщата,е понякога пада,но доста умело и хитро,до събота,когато смятаме да му правим прощапулник сигурно вече ще тича  Laughing
Като му кажа дай бибата на мечо и той си я вади от ястата и я бута към муцунката на плюшеното му мече,много е сладък и исках да ви го разкажа  Simple Smile

За срещата и аз съм за Виктория и за Брилянтин,но и аз предпочитам да не е събота.Но кой ден,хайде предложете!Петък вечер как ви се вижда?

# 723
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден на всички рожденници, които пропуснах Embarassed Както и на днешните! Да са живи и здрави, много щастие и късмет в живота!  bouquet
Аз малко се позагубих, но ми беше доста трудно с двете болни деца да насмогна Embarassed Вече има малка светлина в тунела, поне намаля температурата и кашлицата е по-малко.
Йоли, успях да прочета за проблемите - съжалявам, знам как се чувстваш и колко е неприятно Confused Аз съм в горе долу същото положение, само че при нас изгледи за промяна няма Sad

# 724
Честит рожден ден на Ивко и Станислава.
Пожелавам им да бъдат винаги усмихнати деца, много обичани и обгрижвани, а и много щастливи.

Веси, честити ви проходили крачета Hug

Снимките на всички сладури са страхотни.

За срещата решавайте вие, аз ще се включа в некоя от двете части.

При нас проблема с нощните ревове и драми продължава. Не съм се наспала от не знам колко седмици вече. Добре, че сега майка ми е тук и снощи тя спа с Йоан , защото вече ходя като пет за четири.
Дори след рождения ден имахме среднощни ексцесии И резултата на следващия ден беше пробил кътник.
Йоан взе много бързо да ги реди тези зъби. За последния месец изкара 5 броя. Но всеки един ни вижда сметката. Rolling Eyes

Иначе рождения ден мина страхотно. В началото имахме леко мрънкащо детенце, но го отделихме в една стая сам, на тъмно да се отпусне малко. Попредрема около 30 мин и след това беше свеж.
Получи много и страхотни подаръци.
Ето и малко снимки от нас:

# 725
Честит рожден ден, Станислава и Ивко!
Да сте живи, здрави и много щастливи деца!

# 726
Вече получих снимките на някои от вас.Искате ли да направим така: ще чакам да ми изпращате снимки до утре на обяд и тогава ще се заемам с новия колаж,за да няма пропуснати бебчета,пък и да има поне да са 1-2 най-много.После ще добавям ако се наложи.Ако искате може да ми пращате нови снимки на бебоците,но тогава ще трябва да изчакате повече време за новия колаж.Както решите.И без това се бавя с колажа от 1 месец,та още някой друг ден да изчакате няма да е фатално Blush

Десика,много е порастнал Йоан и тортата ви много ми харесва Peace
Виж детенцето колко се грижи за мама...Да не би да те е захранва с тортичка на онази снимка,на която ти бърка в устата Laughing

# 727
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ И ВЧЕРАШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ, ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ Heart Eyes Честит празник и на техните родители, много да ви радват и да ви слушкат  bouquet
Фокси, каквото и да направиш, свеки никога няма де доволна, слушай ме, няма угодия за тая порода #Crazy Като си помисля, че и ние ще бъдем свекърви се плаша, кой знае какъв кукумицин ще стана и на коя девойка ще й опъвам нервите Rolling Eyes Тя майка ми е права като казва, че се учим от гпешките си  и никога не причиняваме на другите, това, което на нас са ни причинили, ама знае ли човек колко може да откачи newsm78 Не й се връзвай, моята е хрисима като агънце, а е гъкнала, а съм й теглила една, и без това цял живот няма да може да ми се издължи на мен и синът й за това, което направихме за нея, така че  си свиркам Wink
Деска, много сте хубави на снимките, ти много си отслабнала, бе жена Shocked И ние вадим по два-три зъба наведнъж, ама да чукам на дърво се търпи Praynig
И още нещо : Тя " Ралица се дави с трохите,защото ти трябваше от по-рано да започнеш да й даваш корички хляб.."  Е,нали точно чрез даване съм установила,че се дави !  ooooh!
Ми права е жената, Силве, от втория месец трябваше да почнеш да й даваш корички та да се научи и да не се дави Joy Joy Егати кукумицините Laughing
Гея, айде оздравявайте най-накрая, целувки от нас Heart Eyes
Лара, честито бебче на твоята кума, да расте здрава и красива мома  bouquet
Галче, бързо да се вземаш в ръце, аз се кълна в тебе, а ти ми сдаде багажа най-неочаквано Wink
Снимките на рожденниците са прекрасни Flutter
Отивам да готвя, а как ще прекося тия преспи, за да взема Рая главата не ми го побира newsm78

# 728
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО И СТАНИСЛАВА,МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ!!! Hug Hug Hug
^desika^ ,много е сладък Йоан,браво на него, държал се е мъжки на Рождения ден.Тортата е много красива сигурно и на вкус е била разкошна.  Simple Smile
Фокси,радвам се много на твоето присъствие днес. Grinning
larakroft1 ,честито на кумата ти!За партито- такъв е моят Весо много игрив стига да има градус Joy,на общото парти беше шофьор и за това го даваше скромно.А и на това беше без мен. Sad Аз се изложих онзи ден пред твоя Венци Embarassed,като го питах ние защо не сме поканени,а то се оказа ,че на 13-ти има парти и за нас,но никой не сметнал за нужно да ми казва.Аз така или иначе нямаше да отида,защото тогава Виктор има Рожден ден,но ми стана криво,че са ме отписали. Sad
Ето и една снежна снимка от вчера:

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 13:42 от lori_v

# 729
Дани, честито ви бебче. Алекс ще си има още една дружка  Simple Smile

Десика,много е порастнал Йоан и тортата ви много ми харесва Peace
Виж детенцето колко се грижи за мама...Да не би да те е захранва с тортичка на онази снимка,на която ти бърка в устата Laughing

Да след като бръкна в тортата с ръчичка си я навря в моята уста Simple Smile Не че щях да му дам да си лапне ръката  Wink

Еми, с теб кога ще се видим?????

Темата за свекитата не ми се подхваща. Моята не се бърка за нищо, но много ме дразни, че не ще ей толкова да се побутне за Йоан. Гледа си предимно другото внуче, а като дойде вкъщи само седи и грам не се занимава с него. Не е проявила инициатива нито да го нахрани, нито да го преобуе, нито да го преспи. А пък за заиграване с него дума да не става.
Даже вчера милото й направи забележка, че Йоан мрънкаше и тя за да го успокои започна да му пуска музика на телефона. и той и вика, ти с нещо друго освен с телефон не можеш ли да си играеш с него.  #Cussing out

Лори, много готин аватар имаш. Големи сте сладурки Simple Smile

# 730
Дани,честито за овото попълнение,да е живи и здрав да радва мама и тати Heart Eyesаз тъкмо се чудех ти къде се запиля Hug
В този пиано-бар в Изток имам такива спомееееени Whistlingмного е хубаво там.
Гея,прощавай за любопитството,ама какъв е тоя левент на снимката на профила във фейса Thinkingне ми прилича на мъж ти Mr. Green
Деска,много хубави снимки,тортата ви е много сладка,аз във фейса ги разгледах Grinning
Весе,ти това за мечето и бибата го разказа бе душа Hugама нищо де похвали си го детето Heart Eyes

Еми с Бобчо ли ще газиш в преспите?Егати то по-добре да не я пускаш Рая в този сняг ooooh!няма ли кой да те отмени?
Галл,стягай се мила в кръста,това е положението Hugкак така две цицини,два пъти ли се изтърси милия?
Сексулина Мераклийска мое ли и аз да ти метнем една нова снимка А? Laughingела малко на скайпа мкато можеш Hug

# 731
  • в сърцето на един мъж...
Миме, то си пише бре Mr. Green Тоз левент е любимия ми брат Grinning

# 732
Деска, ами ако има среща, ще гледам да се класирам този път и дано се видим там и с теб и с останалите мацки Wink
Еми с Бобчо ли ще газиш в преспите?Егати то по-добре да не я пускаш Рая в този сняг ooooh!няма ли кой да те отмени?
С Бобчо щях да газя, ама сега се чух с моята дружка и тя ще я вземе, даже ща поиграят малко на снега с нейната щерка, добре, че си имам готини мацки около мен на които мога да разчитам, че иначе съвсем се е закъсало ooooh!

# 733
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ИВКО И СТАНИСЛАВА! ЖЕЛАЯ ВИ ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО СЪС МНОГО ИГРИ И УСМИВКИ!

Дани, честита ви принцеса! Много да ви радва!   bouquet

Деси, тортата ви е невероятна! А Йони е толкова пораснал, едва го познах! Много е красив!  Heart Eyes

Весе, честити проходили крачета на Никчо! Нека ходи уверено и гордо!

Фокси, много се радвам, че пак си при нас! Липсваше ни!  Hug

Момичета, за срещата и аз съм за Виктория, после където кажете! Но честно да си кажа, предпочитам по-спокойно местенце, от 2-3 години силната музика ме изнервя, освен това не можеш да си говориш  и чуеш с никого и 1. или седиш на масата и гледаш тъпо като кукумявка и 2. или размяташ бясно крайници на дансинга или около масата! Извинете ме, ама аз така се чувставм  Embarassed , иначе ще се съглася с вас където кажете  Embarassed ! Ааа, аз пък слушам чалга и доста добре въртя дупе  Embarassed  Embarassed  Embarassed ! Лелеее, какви глупости пиша! Ужас, моля ви, не ме четете!  Embarassed  Embarassed  Embarassed

# 734
Гея,аз явно съм кьорава или лай.... фейс ми се е бъгнал,не виждм никъде да пише,че красавеца(сега вече може да ти кажа) е брат ти Wink
Еми  Hug

Общи условия

Активация на акаунт