Отговори
# 735
Ааа, аз пък слушам чалга и доста добре въртя дупе  Embarassed  Embarassed  Embarassed ! Лелеее, какви глупости пиша! Ужас, моля ви, не ме четете!  Embarassed  Embarassed  Embarassed
На теб ти е простено, душичко, пиши си квото ти е на сърцето Joy Joy
а ето как изглежда хола, докато аз списвам тук hahaha

# 736
  • Sofia
имам бързо кулинарно бебешко въпросче:
от бурканчетата на Плазмон колко сьомга да сложа в пюрето? Колкото слагам от месните ли? или по-малко... newsm78

# 737
Честит рожден ден на Ивко и Станислава.

Дани,честито бебче на кумата.

Деси,страхотни снимки от рождения ден,аз също ли се полюбувах във фейса.

Еми,защо ще взимаш Рая,нали утре пак трябва да я караш на градина  Whistling Wink

Дидерончо,черви се душа,простено ти е  Hug.И аз хич не обичам да ходя на дискотеки,много съм спъната в танците и не се чувствам на място даже и на 4,5  Wine Glass

Ние в неделя нали ще празнуваме и имен ден и прощапулник и днес разбрах,че свекъра си е поканил цялата рода вечерта,ще се съберем около 20 души и то без нашите и кумовете,добре че ще идват през деня,че ще трябва у комшиите да настаняваме гостите  ooooh!

Според вас т.37.2 дали е притеснителна newsm78,май са зъби..Валето е с толкова и му дадох Окцилококциум и сега спи.Няма нужда да ви казвам,че Айшето пак надува музиката в момента  smile3511.Нямам търпение да се преместим на спокойствие.

# 738
  • в сърцето на един мъж...
Миме Hug Красавец е, да Mr. Green

# 739
Каква активност днес след затишието през почивните дни.  Crazy
Гея, много си лоша! Кажи: "Това е младият ми любовник.", та да ти завидим дружно.  Grinning
Фокси, кажи, че ги слагаш, ама нищо не правят, пък недей да ги мъчиш. След месец-два идва пролетта, след това лятото... Има време, ще се научат. Но аз, ако бях щях да и кажа, че не ми харесва да ми пипа в шкафовете. Аз навремето много я търпях моята и ми се беше качила на главата, ама после и скръцнах със зъби и сега да видиш как маха ниско с опашка. Майка ми къде-къде повече ми се бърка с отглеждането на децата. Най-омразното ми е, да ми звънне сутринта, докато си пия кафето и да ми каже, че времето е хубаво и мога да изведа детето. Все едно аз съм малоумна и чакам само нейното разрешение, за да изляза. Когато Kалина беше бебе, живеехме при нея. Много помагаше, ама и много акъл даваше. Любимата и фраза беше:"Ние навремето като нямахме интернет как си гледахме децата!?" Но откакто си купи компютър и я скастрих, че навремето и баба и е плетяла чорапи за внуците, вместо да сърфира в нета, вече не ми я сервира. Примири се и с дългото кърмене, че даже и за пример ме дава.  Rolling Eyes Но с късното захранване и с това, че не слагам сол и захар на пюретата, и още не съм започнала да слагам на гърне не може да свикне. Ама поне сега сме отделно и като ме ядоса мога да и тръшна телефона. Ние, изобщо, сме италианско семейство- крещим си, караме се и след 5 минути пак се обичаме и целуваме. А родата на мъжо все си мълчи и си трупа и накрая от една дума накриво са сърдити с месеци.  Crazy
Като си помисля, че и ние ще бъдем свекърви се плаша, кой знае какъв кукумицин ще стана и на коя девойка ще й опъвам нервите Rolling Eyes
Аааа, сватя, не така!  Twisted Evil Аз съм казала на мъжо, че деца ще гледам само в събота. В неделя с него ще се сексим и ще ходим голи из къщата, и ще си правим филмови маратони. Ако искаш, ти ги гледай в неделя, пък през седмицата да се спасяват.  Grinning
Колкото и да се бият в гърдите, мен основно ме е гледала баба ми. Особено, когато се роди сестра ми и бях като натирена. Затова аз сега си ги гледам сама, давам ги максимум за една вечер, Калина де. Един-единствен път я дадох за две вечери на майка ми и ходих да я видя през деня, защото ми беше домъчняло. Confused
Пък снощи какъв сън сънувах, нарочно изчаках да мине обяд, за да го разкажа. Сънувах, че съм бременна за трети път и хем бях много бясна, хем много доволна. И пак чаках момиченце.  Crazy Laughing
И аз съм много спъната в краката, абсолютно дръвче съм, пък и вече не се чувствам на място в дискотека сред 15-годишните. Но на други места си се клатя без никакво чувство за ритъм и хич не ми пука.  Blush
Честит рожден ден на Ивко и Станислава! Много да ги слушат мама и татко.  Wink

# 740
имам бързо кулинарно бебешко въпросче:
от бурканчетата на Плазмон колко сьомга да сложа в пюрето? Колкото слагам от месните ли? или по-малко... newsm78

Аз слагам половината, т.е. колкото от местните.

# 741
Коте, и аз слагам половината!

Леле , навън какъв сняг е - никои не си е мръднал пръста да изчисти околовръстното - изправи ми се косата докато стигнах Цариградското!

# 742
Извинявам се за сутрешната грешка кой кога е роден, ама се доверих на първа страница Embarassed Embarassed Embarassed

момичета,  Embarassedхаресва ли ви това колело? http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.07.02/1745416

Струва ми се доста симпатично, а и цената не е лоша.

Ако някой от София иска нещо  от майтойс, една приятелка ще прави тези дни поръчка и мога да я питам дали е удобно.

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 15:07 от mama_pettty

# 743
  • София
Извинявам се за сутрешната грешка кой кога е роден, ама се доверих на първа страница Embarassed Embarassed Embarassed

момичета,  Embarassedхаресва ли ви това колело? http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.07.02/1745416

Струва ми се доста симпатично, а и цената не е лоша.
Много .Лошото е , че е с пластмасови гуми.И аз оглеждам за колело.

# 744
Миме, вашето колело с какви гуми е - пластмаса или гума? доволна ли си, я разкажи набързо. мен ми допадна това, че има сенник, чантичка за дреболии и най-вече КОЛАНИ.

# 745
larakroft1 ,mama_pettty  и аз съм на вълна триколка,но то май няма  изцяло с гумени гуми.Ако нещо намерите в София,свиркайте,аз за сега не намирам.Миналата неделя в Джъмбо гледах модела Leonardo DX и той,въпреки цената е с пластмасови.Единствено във Вис Виталис открих един модел,но беше на над 300 лв. ooooh!

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 15:16 от lori_v

# 746
  • София
Май тогава ще се примирим за гумите.Чакаме Мимето да се включи.Петя, в Хит мернах , че ги има като нейната триколка и е 189лв.Но не съм я гледала на живо.Но мога да я поръчам и от ларедут, защото много ми харесва зелена.Ще мислим още.

# 747
Новата тема Напрегнете си умните главици и измъдрете някакво ново заглавие,щото аз нямам време в момента да мисля,защото у нас има свекърско присъствие #Cussing out

# 748
  • София
Здравейте, аз след малко ще отивам да върша това онова докато спи дребсън, ама да ви кажа за гумите, понеже нашето колело е същото като на Мимето, но без високата седалка и борда и дръжката е малко по-различна, но гумите се еднакви, те са гументи в по-голямата си част по средата, но от двете страни са пластмасови, т.е. става пластмаса-гума-пластмаса като гумата е повече като процент, не съм го изкарвала навън още, вкъщи върви стабилно, иначе такава Леонардо ДХ има и в Комес, 199 лв. беше преди 2-3 дни, минах от там и я видях и реших да я разгледам и на живо де, имаше и като нашата, но цената беше отлепена.

# 749
Редактирам тук, за да пусна в новата тема

Общи условия

Активация на акаунт