Отговори
# 75
Честит Рожден Ден на Хилендара, Ицко , Габриела и Лина!!! Hug Hug Hug

Лара,много е сладък Алекс,особено на снимката с теб. HugТова за свещичката не го знаех,добре,че писа,защото и ние ще празнуваме 2 пъти.За гърло мога да ти препоръчам Тантум Верде за смучене,аз съм много доволна.
Коте,Венци е страхотен на снимките,много щастлив изглежда сред балоните. Hug
Зитка,благодаря ти ,че писа за кардиолога  bouquet ,аз имам номера на д-р Димитров,но не знаех,че така стоят нещата с плащането.Аз когато му звънях не ми предложи такава опция,само ми каза да взема направление еди..кой си номер.Сподели как е минало при Чочкова,пък ще мислим при кой да отидем.
Пловдивските мами, супер сте,децата също. Simple Smile
Гал,много ми хареса отговора за Спортакус,моята Лора пък е Стефани и отказва да облича друго ,освен розово,само с косата не можем да се разберем, до кога ще чака за розова. Grinning

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 17:08 от lori_v

# 76
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХИЛЕНДАРА, ГАБРИЕЛА И ХРИСТО! Щастливо и спокойно детство им желая!

Много готини снимки на рожденници видях, ама искам ощеее...
Венци е направо  newsm81

Мен ме е обзело някакво странно настроение. Вчера изнамерих темите ни от преди 1 година. Изчетох 2-3 и се наревах едно хубаво.
Върнах се към трепетите ни от миналата година, спомних си как бебоците се излюпваха един по един и как тръпнехме за всяка мама. Сега трепетите са други, но пак прекраснии неописуеми като чувство...
Сори, за лиричното отклонение...  Hug

И последно - имам проблем с музилата си. Като влезна във форума през нея, не ми излизат бутоните за отговор, цитат и т.н. отдолу, както и тези, които са горе - за профил, и т.н. Някой има ли представа как мога да си ги върна, че сега ви чета през музилата, а пиша през explorer-a.

# 77
  • в сърцето на един мъж...
Гал, Цвети, интересното е, че тя тази сутрин се събуди с лед студени крачета и ръце - а не е да не е завита. Спи в спален чувал и отгоре с одеалце, а на крачетата има чорапки. Като мерих температурата днес - до тук два пъти, имаше веднъж 37, веднъж 37.2. Надявам се в крайна сметка да сме на оправяне вече и да не вдига повече.
За свещичките - и на Алекс, и на Мила - все по няколко пъти ги палим и духаме, защото за тях е голямо забавление. Не съм забелязала поне при Алекс да има проблем.
Тая сутрин намерих Алекс с един чорап и само с горнище на пижамата. Кога се е съблякъл, не ми стана ясно, при все че около 3-4 часа ставах, защото Мила плака и го завивах. Будейки го за градина ми казва - мамо, ще ида да гледам Каю и ще си взема завиенето Mr. Green А като го питам - ти на мама слънчицето ли си, в повечето случаи получавам отговор - не, ти си моето Mr. Green
Оф, тук е нещо страшно - вали сняг от нощес и навява по терасата - стигнало е до вратата на терасата. Тая сутрин се наложи да изляза с кенгуруто, защото количката няма как да издрапа, а немците карат колелета #Crazy

# 78
Честито и на днешните рожденици! Да са живи и здрави, да растат умни, послушни и да имат приказно детство!   bouquet

kremucka , аз и без да чета  старите теми съм така. Не мога да повярвам, че мина цяла година от трепетното очакване, от съпреживяванията ни, от цялото това вълнение. И все едно - изведнъж хоп - големи, ходещи и палави дечица... Много ми е ревливо и на мен, но от хубаво. Heart Eyes

Гея, и аз мисля, че е признак на оправяне температурата - щом вече е ниска. Peace

А, Мими при последното конско от моя страна и въпроса: "Кога ще започнеш да ме слушаш?", отсече: "На 29-ти юли, мамо! От тогава започвам!" Rolling Eyes Mr. Green

# 79
  • Sofia
Венци е приспан, сега и аз да попиша малко Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИТЕ ДАРА, ГАБИ И ИЦКО! ДА РАСТАТ УМНИ И ЗДРАВИ ДЕЧИЦА, ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТИ!!! НА МАЙЧЕТАТА ИМ - ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И МНОГО  Hug

Теди, страшен адреналин! Супер е! Браво на вас, искам и аззззз!
Маринче, за какво ти е да купуваш космонафт? Още малко студ остана  Peace Пък и надали някъде все още зареждат зимни дрешки. Като търсих долнище за Венци, още в края на ноември ми обясняваха, че свършили със зареждането за зимата Shocked Българска му работа  ooooh!

Дани, много сладък Алекс!!! Такъв е усмихнат винаги, страшен сладур е! Горд рожденни, вече мъж!  Hug

Софи,  Hug Гушни си дечицата и за друго да не ти пука! Ще мине гадната зима и пак ще се нахилим, сега май всички сме леко минорни, ама то е от затворничеството вкъщи...

Плами е супер сладка и смешна на снимката с комата Joy

Марая, да ти е жив и здрав мъжа! Дано тази година е много здрав и да нямате такива преживявания вече!   bouquet

Зари, напълно те разбирам Simple Smile Аз преживях този катарзис в Пикадили онзи ден  Crazy Mr. Green

Ох, Силве, на тоя сладък Боянчо вече книга трябва да му издадеш  Grinning Да знаеш, бестселър ще стане!

Всички болнички - дано скоро свършат тия проблеми!!! Praynig

Нещо от Пловдив не виждам още снимки Wink Много сте готини, дайте да ви се порадваме още!

На всички прочели чудовищно огромния ми пост - благодаря за вниманието!  Mr. Green

# 80

Да сте здрави, весели, щастливи, малко пакостливи и много игриви, милички Дара, Габи и Христо!

# 81
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА, ГАБИ И ИЦО. ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ   newsm59
Не мога да не отбележа колко са сладки всички мъници, а Венци с тия големи сини очи........  Heart Eyes Направо ти идва да го намачкаш едно хубаво.

# 82
Ричи, ти нали си на линия днес? Да не ви проверявам по списък, ей!  Crazy

# 83
  • Варна
newsm10
Юлето май нищо не е казала по въпроса  newsm78

# 84
Честит рожден ден на Дари Габи и Христо! Да са живи и здрави усмивките да не слизат от лицата им!

Мен нещо гърлото ме боли и сега пия само чайове и илачи.Ако имате идея за нещо ефикасно  Tired

Греяно вино.  Peace
А, Мими при последното конско от моя страна и въпроса: "Кога ще започнеш да ме слушаш?", отсече: "На 29-ти юли, мамо! От тогава започвам!" Rolling Eyes Mr. Green
Мамо З зареди се с малко търпение до заветната дата  Laughing

# 85
  • София
Милички Дара, Габи и Христо, да сте живи и здрави и много щастливи!

Момичета, искам да поканя всички софийски мами (те повечето знаят) на РД на Йойо на 2 февруари (вторник) от 14:00 у нас! Ще има торта, украса, бира и пица! Laughing

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 14:47 от autumnsphere

# 86
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА РОЖДЕНИЦИТЕ ОТ ВЧЕРА И ДНЕС!
Бъдете живи, здрави и весели деца!

Наде много мъжки си се държала на първия работен ден  smile3501 ще се радвам всичко да се нареди както ти искаш.
От другата седмица започвам да взимам храна от детската кухня, Мони започна да не й стига 200гр. пюре и иска още и само сочи нашите чинии като се храним. Това е от мен. Лек и спорен ден на всички.

# 87
newsm10
Юлето май нищо не е казала по въпроса  newsm78
С Юлето се чухме онзи ден, ще дойде, писала съм на Виви, Мая Г., мама Мега, Кремуцка. На Бори 1 и е пълна кутията. Който има желание, да се чувства поканен. Доколкото разбирам засега сигурни сме Аз, Теди, Ричи, Юлето и Дудулулу. Не знам Десита дали е в града, ама сегичка ще и пусна едно ЛС във Фейсбук, че тука нещо не можа да я намери търсачката.  newsm78
Пак напомням- 19 часа в Златен лъв.

# 88
Честит рожден ден на Дара Габи и Ицето!!! С пожелание за едно красиво детство!!!

Момичета радвам се , че ви има . Аз имам малко съседски проблеми днес , но като ви прочетох ми стана по добре и като видях тези засмени деца по снимките.Няма да ви занимавам че пак ше се ядосам.

весел празник на порастналите деца Hug

# 89
Инче,Лара,страхотни снимки с малките рожденици! Пак се връщах да им се порадвам!  Heart Eyes Чакам си и днешната порция бебешки усмивки !  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт