Отговори
# 660
Ааа,Червеношийке,днес е,днес е... Laughing   

# 661
Нее, Толо,  hahaha не е днес  Joy Joy Joy
Поне така пише на първа страничка, виж в по-старите теми
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=429745.0
А днес ще поздравим Мартин, Антонио и Дона!

# 662
Момичета,днес Ивко няма рожден ден...ама много ви благодаря за поздравите.Утре сме ние наред.
Честито на днешните рожденици и техните родители :hug:

# 663
  • София
ЧРД на Мартин,Антонио и Дона!!!Живи и здрави,щастливи и палави:)

# 664
 hahaha Аууу,пак ли сгафих...Ама на тази тема ...такова... newsm78 ...на първа страничка така пише.... Laughing Нищо,де! Да е жив и здрав!

Сега да ви покажа как се учиме на "четмо и писмо" :

http://media.snimka.bg/5522/017298637.jpg

http://media.snimka.bg/5522/017298638.jpg

http://media.snimka.bg/5522/017298641.jpg

http://media.snimka.bg/5522/017298644.jpg

# 665
Честит Рожден Ден на Мартин, Антонио и Дона! Да растат здрави, щастливи и умни и да носят радост на мама и тати!

Момичета, да ви покажа как осъмнахме днес. При нас това е толкова рядко явление, че не мога да се сдържа  Grinning .

Извинявайте че ви затрупах със снимки  Embarassed , но наистина не можах да се въздържа.

# 666
  • Sofia

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!!!! ГОЛЕЕЕЕЕМИ ДА ПОРАСНАТ!  Hug Hug Hug

Ири, страхотни снимки!!! Simple Smile

Весе, честити проходили крачета!   bouquet

# 667
Здравейте.
 Не съм влизала от почти месец и пропуснах всички рождени дни.
 Честито на всички годинчовци и на техните семейства. Дано всичките ни дечица да са най-здравички и усмихнати.
 А ние по цял ден шпакловаме и шкурим и боядисваме. Вече мога да лепя изолация , да поставям врати, да шпакловам с гипс и да боядисвам и да фугирам #Crazy До една седмица сме готови и си влизаме най-сетне под наш покрив. После докато ми преместят телефона пак изчезвам . И надявам се след това ще пиша по-често тук.
 Не съм чела назад. Дано всички сте добре.  bouquet
Забравих да се похваля, че Ичко проходи съвсем стабилно вече. Има 7 зъба. В петък го изследвахме.Хемоглобин 113. Нисичък. Ще даваме жълтък.

# 668
 Добър ден!!! Flutter В 11:30 сме станали и досега провеждахме закуско- обяда. Продължава да се буди момата мин. по 3/ 4 пъти, даже вече не поглеждам в колко часа става и в колко заспиваме отново. Майка ме ядосва и вика, че аз съм я била научила.
Кажете ми как да я науча да се буди по нощите за да суче. Тя от бебе на броени дни спеше като пън по 7/ 8 часа и нямахме нощно хранене #Crazy
ЧРД на Мартин,Антонио и Дона!!! Щастливо и безгрижно детсво!

Толо, мн интересна тая занимавка с магнитите Laughing За 1 път виждам такива, от къде ги купихте, ако не е тайна? Sunglasses Раличка е страхотна
Майка ми и тя има наредени по хладилника, магнити сувенири от Италия. Оня ден Сияна разби най- красивия от Cervia . Страхотен пейзаж направен в/у плажна джапанка. Добре, че не  се раздроби,  а се счупи само на 2 големи парчета и успях да го залепя Flutter
Малката мн стреснато гледа на последна снимка, а Боян изглежда мн нетърпелив да и духне свеща от тортата Joy
iri_is , страхотни зимни снимки! Много сте сладки! Flutter
ох, един от любимите моменти Mr. Green
Айде, лек ден на всички от нас! Весели РД на празнуващите днес!!!    ura  Tada

# 669
Благодаря на всички за хубавите поздравите!  bouquet Включвам се малко късно,но ето и няколко снимки от нашия рожден ден,който празнувахме два дни първо с бабите и дядовците и наши приятели и на втория с мами и бебета.

бебешката торта мое производство
и другата торта,от която хич не съм доволна.Бяха направили Мики Маус с каска,без ушички и се наложи аз в последния момент от пръчици да му правя уши,защото детето не го позна

показваме на колко годинки сме

Опитваме от тортата Mr. Green
Иначе за рожденния ден бяхме доста сърдити и поспаливи.За подарък докато приготвяхме всичко за партито си разби устичката.Всичко беше в кръв и явно за това беше кисел.На няколко пъти му тече кръв след това и като му беше за пръв път доста ме стресна и мен.
Честит рожден ден на всички рожденници от миналите дни и от днес.Много да ви радват и да слушкат,да растат весели и засмяни и много умни дечица!

Последна редакция: нд, 07 фев 2010, 13:18 от konikonkoni

# 670
Ками,тези магнитчета бяха в млекцата Данонино.Имаше такава "промоция" няколко месеца.Преди известно време също имаше,т.е. през определен период я правят.Тъкмо следващия път Сияна ще е голяма и ще си хапва млекцата,а ти ще редиш магнитчетата по хладилника!  Laughing

Ири,страхотни снежни снимки! И отдавна не бях виждала толкова хубав "класически" снежен човек!

Кони,Ралица също си разби устичката точно на рождения си ден...Тече кръв и на снимките е малко подута...Важното е,че купонът ви е бил "на 6",а тортата,твое производство,конкурира поръчковата! Поздравления!

# 671
Ехааа, много страхтони снимки! Искам ощеее  Grinning

Честит рожден ден на днешните герои - Мартин, Антонио и Дона (Ивко утре  Party)!  Hug Hug Hug

# 672
Елфи,снахата да не ми изневерява с Викторчо,а  Thinking
Дано бързо се оправят мама и свеки  Hug
Честит 1 рожден ден на патерици на Стаси и Митко и на днешните рожденици.

Аз също съм "болна",ама от мързел,някой да знае илач  Whistling.Свеки цяла седмица си е у дома и аз все повече си мързелувам.

Днес и ние излезнахме на снега и даже покарахме колата с тати .

Всички рожденици са супер .

# 673
Честит рожден ден ан днешните малчовци, които празнуват - Марти, Тони и Дона. Да са живи и здрави и много радост да носят вкъщи.[/colоr]

# 674
  • София
Здравейте, момичета, аз пак съм тук Simple Smile
Честит рожден ден на всички сладури, които пропуснах за една седмица, честито и на техните горди родители!
Честит рожден ден и на днешните малки рожденици, да сте живи и здрави и много щастливи, да радвате мама и татко!
Веси, честито за ходещия Ники, сега ще се надбягват със Стани Simple Smile
Много ви благодаря момичета за милите пожелания   bouquet
Ето и малко снимки от нас от снощи, а и да се почерпите с тортичка:

Общи условия

Активация на акаунт