Как да се справя?!

• 6 240
  • 45
  •   1
Отговори
  • София
Мили хора, дъщеричката ми страда от рядко генетично заболяване-болест на Зандхоф, което е винаги терминално като смъртта настъпва до третата година. Няма лечение. Луиза е на 1, 5 години.  Как да живея с тази мисъл и да я гледам как всеки ден умира, без да мога да й помогна?

# 1
  • Талант на 2012,2013 г.
Здравей. За такава болка като твоята, не зная дали някой ще намери отговор на въпроса ти... Много тежко е това, което си написала. Извинявай за тъпия въпрос, но наистина и никъде ли няма надежда...? Cry

# 2
  • Варна
ООх миличка, какво да ти кажа...незнам, как да те успокоя-немога, никой неможе. Незнам нищо за това заболяване Sad, много съжалявам, че ще е с фатален край...... Можеш само да си до нея, да те усеща и ти нея. Не се обвинявай за нищо и не се разстройвай пред нея Cry.
Лекарите какво казват?от къде сте миличка?
 Hug
Ще се моля за вас Praynig

# 3
  • София
В БГ няма регистрирано болно детенце с тази болест. В цял свят дали има и 100 дечица и затова и не се правят много проучвания за лечение.
Всеки един пост ми помага да преодолея болката, защото я споделям

# 4
llora,това което мога да направя е да те   Hug силно макар и виртуално. Съчувствам ти истински и си представям колко трудно живееш. Съжалявам , съжалявам и се питам защо има толкова много болка на този свят........... newsm45 .

# 5
  • София
Сама си давам кураж и си казвам, че животът трябва да продължи. Ние имаме по-голямо здраво дете, но не спирам да мисля за друго Hug

# 6
  • Варна
llora ,  Hug Hug Hug!
Мила, не знам какво да кажа.. Не мога да си представя какво то е.. Но много ми се иска да облекча болката ти някак..  Cry Cry Cry

# 7
  • на дъното
Извинявам се ако нараня някоя мама предварително.
Най лошото на този свят е да гледаш как детето ти се мъчи,да знаеш,че няма лек за него,да стоиш цели нощи буден до него,да държиш безпомощна ръчичка Cryи накрая да издъхне в ръцетите. Cry Cry Cry Cry
Не знам какво да ти кажа в такъв момент мила llora  Cryсила и пак сила  Cry Hug

# 8
  • София
Наистина, на всеки му се струва, че неговата мъка е най-голяма.
На мен ми се иска, дори в такъв болезнен момент от живота ми, да мисля че да се родиш на Земята е невероятно преживяване. Ние трябва да го приемем, с всичко добро и лошо, което ни се случва. А аз просто няма да се предам на мъката. Hug

# 9
  • Варна
Наистина, на всеки му се струва, че неговата мъка е най-голяма.
На мен ми се иска, дори в такъв болезнен момент от живота ми, да мисля че да се родиш на Земята е невероятно преживяване. Ние трябва да го приемем, с всичко добро и лошо, което ни се случва. А аз просто няма да се предам на мъката. Hug

Точно така миличка,  Hug не се предавай  Hug  Целувам теб и малката Луиза, нека Бог е с вас!

# 10
  • Варна
LLora една  Hug-ка и от мен! Наистина ти е нужна много сила, не се предавай на мъката.

# 11
Мила llora, каква съдба..... Cry Разбира се, че няма да се предаваш. Дори напротив използвай оставащото време, радвай се на всеки миг, макар изпълнен с много болка. Трудни моменти ще има много но все пак си до детето си. Това е най-важното!! Много сила и много, много кураж ти трябват!

# 12
 newsm45 мила от това да загубиш детенцето си по страшно няма ,но бъди докато можеш с нея прегръщай я силно ,радвайте се на миговете си заедно и не се предавай бъди много силна.  Hug  Praynig

# 13
Скъпа ,едва ли някой ще успее да те утеши!
Смъртта на дете сполетя и моето семейство преди много години,само,че от тогава времето някак се разми и стана понятие,което спрях да разбирам.Той беше на 19 и се случи внезапно.
Скоро отново загубих много близък човек,с когото само допреди седмица се смяхме заедно и си мислех-Господи,само ако знаех какво ни е писала съдбата...А в следващия миг си отговорих сама-щяхме да изживеем агонията да гледаме как умира и не можем да помогнем по-дълго,отколкото всъщност се случи.
Не е дете,но въпреки това те разбирам.Но формула никой не може да даде.
Сигурна съм,че в живота ни нищо не се случва без причина,но не разбирам много от това,през което преминавам,а за някои от събитията предпочитам и да не мисля.
Какво мога да ти кажа,скъпо момиче-радвай се на всеки миг,който ти е подарен с твоите малки ангели.Това,което мисля,че можеш да направиш за  момиченцето си,е да направиш всеки миг от живота и безкрайно щастлив и никога да не вижда отчаяние и сълзи в очите ти. Ти си майка и това е твоята съдба,въпреки мъката,в която е потопено сърцето ти,едното ти дете се нуждае от безмерната ти любов ,а другото-освен нея и от пример колко силна и смела е мама,защото то също има нужда от теб!Нека това,което се случва не оставя в него травма за цял живот,ти трябва да живееш и заради него!
Целувам те и те прегръщам,бъди силна,бъди смела ,нека всеки един миг с децата ти е благословен!И нека това е твоето чудо!

# 14
Мила Илора,съжалявам за тежката диагноза Sadмного мъчно ми стана за твоята звездичка Sad
Сила и кураж ти пожелавам,радвай се на всеки миг с твоето безценно момиченце HugДано Бог е с вас Praynig

Общи условия

Активация на акаунт