Как да се справя?!

• 6 242
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Дано в Израел да има повече възможностти. С теб сме! Успех!

# 31
Стискаме палци Peace Peace  Peace И ще се молим, коледното чудо да дойде и във вашия дом Praynig

# 32
Желая ви от сърце успех в Израел!Дано Бог е с вас и малката да се оправи!Ти си страшно силна майка! Hug Praynig Praynig Praynig Praynig

# 33
Успех и късмет !

# 34
Мило майче, пожелавам Ви късмет и дано да се намери лечение за малката Луиза. Прегръщам Ви силно и двете.

Успех във това трудно начинание!

# 35
  • Талант на 2012,2013 г.
Нека късметът да е с вас! Успех и ще чакаме добри новини... Hug

# 36
и аз ще стискам палци, мило майче, да постигнете положителен резултат в борбата с болестта. Но запомни, че трябва да вярваш в доброто, да не се отчайваш и да не правиш крачка назад!
Само в такива моменти човек разбира колко сили крие в себе си и успява да надвие лошото!

# 37
Късмет и то мен,ще се моля за вас ,дано имате шансове в Израел.Бог да е с вас!

# 38
Стискам палци за това детенце !
Господ е с Вас!

# 39
Мила какво стана в Израел?
Как сте?
Стискам палци!
 Hug Hug Hug

# 40
  • София
Здравейте, и благодаря за добрите думи. За съжаление, в Израел само потвърдиха диагнозата и ни изпратиха вкъщи без никаква надежда за лечение. Няма такова засега! Дори и да се решим на някаква костно-мозъчна трансплантация или присаждане на друг вид стволови клетки, вредата би била повече, отколкото вероятността за подобрение. Те, впрочем, затова не се наемат да извършат подобна интервенция.
Сега си я гледаме и се надяваме времето ни заедно да е повече, от очакваното!

# 41
Здравей мило майче, като прочетох написаното сърцето ми се сви. Бъди силна и кураж! Господи, защо има толкова мъка и болка на тази земя? Прегръщам ти силно!

# 42
  • Бургас
Ох ,миличка- напълно те разбирам.Аз също имам болно дете със страшна диагноза,само ,че сме провели лечение и имаме някаква надежда.Зная какво е да живееш във вечен страх.За себе си се опитвам да мисля позитивно, но се безпокоя страхувайки се да не предизвикам връщане на болестта.Въпреки всичко което са ви казали като прогноза и заболяване вярваш ли в чудеса?Това което мога да те посъветвам е ,ако не сте ходили на Кръстова гора  да го направите.Зная ако преспите три вечери -може и непоследователно има голяма сила за положителен обрат.Ние досега сме били там два пъти ,възнамерявам да отидем и още веднъж.За някой тази идея може и да прозвучи смешно на фона на вашето заболяване ,но само човек препатил може да разбере една майка ,че е способна на всичко за да си спаси детенцето си.

# 43
llora, след написаното мога само да моля Бог да стори чудо!  Praynig

Аз също съм чела за невероятни случаи на изцебение на Кръстова гора! Когато човек изгуби всяка надежда, му остава само вярата, нали? Така че, PEPABS , думите ти не звучат никак смешно!

С цялото си сърце пожелавам изцеление на рожбичките и на двете ви! Praynig

# 44
IIora, аз живея в Канада/Торонто и тук се намира една от най-добрата клиника в Северна Америка това е : www.sickkids.ca
Опитай се да направиш контакт със тях чрез и-майл,като им изпратиш всички документи и изследвания.Може и да има надежда за лечение.
Лично за мен докторите там са наистина на едно много високо ниво.Може би 90% от най тежките случай се поемат точно от тази болница.
Не губи надежда.

Общи условия

Активация на акаунт