Вярвате ли в интуицията си?

• 3 316
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз отдавна съм разбрала, че каквото ми подскаже интуицията трябва да направя точно обратното  Mr. Green

Т.е. все пак имаш основания да й вярваш. Joy

# 31
Мога да й се доверя на 100 %, което е изключително гадно по отношение на неприятните хора и събития. И да си запушвам ушите, тя все намира начин да се набие между тях.

# 32
Четох ви и се замислих какво е интуиция .Иска ми се да беше като по филмите- онзи вътрешен глас който ти алармира като огромна червена точка или те окуражава ,казва ти кое е правилно.За съжаление обаче на мен не ми се е случвало да усетя интуицията си нито в положителна нито в отрицателна форма.Много пъти пред дилема съм се питала "А сега? ",но онова нещо си мълчи и  в  крайна сметка взема превес или разума или чувствата и емоцията.За това се замислих че интуицията е може би натрупания житейски или емоционален опит и зависимост от него правим алгоритъмът на решенията си.Но аз не съм критерий, може би не съм и дала възможност на тази моя интуиция Simple Smile

# 33
  • София
Винаги се оказва вярна, за съжаление  Tired
Но това не ми помага, никога не успява да ме предпази, просто "разбирам", че нещо ще се случи, че нещо се случва и то се оказва истина  Rolling Eyes

# 34
  • Sofia
Научих се доста да й вярвам. Но не на първата емоционална реакция, тя често ме подвежда. Просто изчаквам малко да се поуспокоя и се опитвам да чуя вътрешния си глас. Обикновено досега не ме е лъгал за нещо съществено.

Аз пък, когато се опитам да премисля, губя усета. Интуицията не е най-силната ми страна, но в случаите, когато ме е връхлитала е било мигновенно и абсолютно винаги безпогрешно. Не съм имала и грам съмнение, даже съм се обзалагала - дори с теб, за два пъти се сещам, вторият от които от преди месец  Laughing

# 35
Вслушвам се в интуицията си определено.
Не е основния двигател но е сигнал,който не пропускам да забележа.
Важна ми е. Simple Smile

# 36
  • Прекрасна ВАРНА
вслушвам се да Peace

# 37
  • София
Научих се доста да й вярвам. Но не на първата емоционална реакция, тя често ме подвежда. Просто изчаквам малко да се поуспокоя и се опитвам да чуя вътрешния си глас. Обикновено досега не ме е лъгал за нещо съществено.

Аз пък, когато се опитам да премисля, губя усета. Интуицията не е най-силната ми страна, но в случаите, когато ме е връхлитала е било мигновенно и абсолютно винаги безпогрешно. Не съм имала и грам съмнение, даже съм се обзалагала - дори с теб, за два пъти се сещам, вторият от които от преди месец  Laughing

Така е. Но да ти кажа, за второто нещо, за което се обзаложихме, и аз имах добри предчувствия, но нарочно се хванах на бас, че да не му е уроки.  Mr. Green

АЗ, например, като се паникьосам за нещо, ако малко след това ме обхване спокойствие, винаги отчитам това като добро предчувствие. И винаги нещата се оправят. А понякога, пък, изпитвам, че спрямо нещо все едно има стена, в която се блъска и ми става ясно, че няма са стане.

# 38
 Joy Joy Joy вярвам и ....здраво!!!!!!щом и от тотото спечелих ....

# 39
  • Талант на 2012,2013 г.
Кампф...защо не си намериш нещо по-забавно от това, да се заяждаш с жени? Или ти е трудно, при липсата на хора около теб?  hahaha

По темата: Да, доверявам се.

# 40
 #2gunfire камфп,бегай дома....къш ,тук не те щеммм

# 41
До колко можете да се доверите на своето вътрешно усещане - интуиция за нещата от живота?

Преценка за хора, събития, места и т.н.?

Случва ли ви се да ви подвежда или винаги се оказва права интуицията ви?
По принцип рядко ме лъже. Дори и към даден момент да реша че съм била подведена, то в последствие се оказва че не е било така.

# 42
Интуицията - никога не е ме е подвеждала, особено по отношение на хора.  Peace

# 43
aбсолютно!

# 44
Не. Дори не притежавам интуиция.  Confused Вярвам само на фактите, на очите и на ушите си.

Общи условия

Активация на акаунт