Ето пример: Мъжът има 400 лв заплата, с която трябва да купи храна, да плати тока, телефоните, кабелната телевизия, интернета, джобни за учениците, да предвиди евентуално дърва за зимата. Извънредни разходи като купуване на дрехи, обувки и шопинг терапия не слагам, както и джобни пари за него и жената.
Мисълта ми е, че понякога нещата не могат да се мерят само от гледна точка на принципа и е по-добре да замълчиш, защото не живееш в този абсурд и се изказваш неподготвена.
Не се изказвам никак неподготвена даже. Мисля, че това да осигуриш здравето си е доста по-важно от това да ползваш мобилен телефон, интернет, кабелна телевизия, да си купуваш нови дрехи, " шопинг терапия"

Апропо, т. нар "шопинг-терапия" е за лиглите! Дори и камари пари да имам, няма да ги харча по този начин.
Колкото до земеделието, мнозина жители на големите градове даваха рецепти на "селяндурите" как да станат милионери със земеделие. И всички бяха смехотворни на фона на това, че 1л мляко се изкупува на цена 3пъти по-малка от 1л жълта лимонада. Искаш ли обаче да сметнем себестойностите на едното и другото. Всъщност в момента в България се продават вносни плодове и зеленчуци, естествено субсидирани от други държави. А на нашите "фермери" им казват "спасявайте се на подскоци". Да не говорим, че селата в момента изкуствено се връщат векове назад, белким измре тая вечно оцеляваща нация. Какви са тия българи по тая райска земя. Хлебарки разни. Да мрат, гадовете!