Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 59-та тема

• 116 191
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ви, момичета, за милите поздрави и пожелания за моята дъщеричка, както и за комплиментите за тортичката!  newsm51

Както винаги тук е изкусително вкусно и невероятно красиво!  bouquet  bouquet  bouquet

t_ilieva, mari_eta, това е тирамисуто на Таннита. Ето линк: http://tanitaang.blogspot.com/search/label/торти
Лaбрекс, викаш да оставя копривата, ама как, като отдавна ми се е прияла, пък не съм виждала по тукашните географски ширини. Тия хора не знаят какво да ядат! Laughing
NovaTema, още малко остава до голямото гушкане, но времето тук минава бързо! Hug
matze, то има и свещички номерца, бе. Няма страшно! На една торта и 3-ри цифрено число може да се побере. Laughing Ама ти си мноого далече от него, така че хич не се оплаквай! Wink  bouquet
Роца, припомни ми, моля те защо от ноември 2009?

Фелисидат, крушата ти ме зашемети! Crazy

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 23:36 от yagodka

# 241
Ягодке, (на голяма патерица, ) да ви е жива и здрава малката Ягодка, пожелавам и безгрижно детство     bouquet: Hug

Както винаги тук е изкусително вкусно и невероятно красиво!    bouquet  bouquet  bouquet

потвърждавам, не бях влизала два дни     bouquet  bouquet и от мен.  едни апетитно печени риби, пити, салати  Heart Eyes Heart Eyes

Неличка, какъв е соса за месото? Или цялата рецепта, по-добре давай   Peace

Аз и днес бях на работа, но после се наложи да си поготвя  Laughing Laughing  

Сутринта беше сандвичи с шунка и домашно ароматно масло

едни невероятни Сусамени кравайчета/гевречета . Бях забравила, колко ги обичам  Crazy Crazy като захапеш първото и няма спиране

на обяд  Хрупкави, в случая оръфани кашкавалени палачинки

и Вълчите семки с  млечната салата, прибрани в кутии за понеделник, сигурно  newsm78 newsm78

Хубава неделя на всички момичета и дядо Хаджи     bouquet

Последна редакция: нд, 31 яну 2010, 01:02 от пеп-4o

# 242
Веси- благодаря ти  Hug красив " котешки " обяд е хапвало твоето мъниче  Simple Smile да оздравява бързо.  Heart Eyes
Леля Ог- и панирания боб и кюфтенцата изглаждат много апетитно   chef
Supermint- много пухкави мъфинки  Flutter
Vivian , Кари, Пепика, Гелева, Neli4ka , пеп-4о- много, много е вкусно при вас ... Crazy  newsm22

пеп-4о- може ли рецептата за сусамените кравайчета ?   bouquet

# 243
  • София
Привет и от мен !

Ягодка  с много закъснение Честит рожден ден на твоето момиченце   bouquet ! И аз с умиление си спомням  колко се зарадвахме на малката Ягодка като се роди  и как ни смая пишейки ... май само ден-два след раждането  Crazy . Тогава и аз  вече бях в напреднала бременност  и  чаках и моето  малко съкровище да се появи  на бял свят   Heart Eyes .
    Да ти е жива ,здрава и  щастлива !  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
 Пепика ,искам да опитам от всичко в менюто ти  Blush !
А с тези рибки  направо може да подлудите човек  Crazy !
  Леля Ог,личи си, че  кулинарията ти е страст  Hug ! Правиш всичко да изглежда красиво и апетитно  Peace !
Пеп-4о, Страхотни гевречета  Crazy  Crazy  Crazy ! Трудни ли са за изпълнение?  Blush  И  сподели за масълцето ,моля  Praynig !
Близнаците, вкусни кюфтенца  Heart Eyes !

От мен
Салатка с печени чушчици и лук и чесън  с много лимон

задушен ориз със зеленчуци и пържени картофки

мариновано  пилешко филе на скара ,покрито с топено сирене и  разтопен кашкавал ,
  както и  филийки на скара ,потопени в хубавата марината  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

и една постна супичка със сиренце  Heart Eyes

# 244
Ехааа, момичета, личи си, че отново е събота- толкова много, разнообразни, вкусни, прекрасни ястия сте показали, че само от този ден мога да си направя менюто за две седмици напред! Поздрави за всички, няма да изреждам, всичко ми харесва!  bouquet
TheNMaster, mery_poppins1, Venetta, Селма, Аелис, nerita, bliznacite2004, Kafenceto, е много сте мили, много ви благодаря! Вярно е, че го избирах големичък боба, че нямам много търпение за дребни зрънца  Mr. Green А стана златен, защото го панирах с три жълтъка и едно яйце (предполагам) Още веднъж ви благодаря за похвалите! Hug
mery_poppins1, много са ти хубави розичките, записах си и рецептата!
didibu, много ти благодаря! И при теб и снимки, и ястия, всичко е перфектно!
Supermint, вълшебни мъфини!
vesi_nn, моето коте по нищо не може да се мери с този чудесен котарак, който си нарисувала!
Пепика, много ми харесва сладкишчето, а също и начина на поднасяне! Много красиво!
asyalein, може ли рецептата на тези Crumpets, моля?!

Аз днес не готвих, защото ходихме на кукерския празник. Имаше нещо като изложба на обреден хляб и специално за вас снимах една погача с кукер на нея. Не съм сигурна дали е редно да я изтипосам в темата, затова след няколко дни ще я махна:

За вечеря направих само една страхотна баничка със сирене и кашкавал и един крем (експеримент с формата, но не ми се получи съвсем)

Лека нощ!

# 245
Нина, много пухкава баница  bowuu
Кафенце,  филенцата и препечаната филия ми остават в мислите преди лягане  Blush Blush

ето на теб и близнаците2004 Сусамените кравайчета/гевречета ли как да е.

Маслото обаче утре ща напиша, то не че е кой знае какво, ама кой да зяпа и в тв, и по форумите  ooooh!

# 246
пеп-4о- благодаря за рецептата   bouquet ще бъдат изпробвани   chef много обичам сусамени гевречета  Heart Eyes а и мойте " домашни любимци "  Simple Smile също.

Леля Ог- хубаво се е получило сърчицето  Flutter а баницата каква е пухкава ...ммм  Heart Eyes

# 247
  • забравих си мисълта...
Аз днес не готвих, защото ходихме на кукерския празник. Имаше нещо като изложба на обреден хляб и специално за вас снимах една погача с кукер на нея. Не съм сигурна дали е редно да я изтипосам в темата, затова след няколко дни ще я махна:

Защо ще я махаш леля ОГ, нека остане. На някой може да му хареса и да реши да я измайстори.

Между другото баницата ти е невероятно пухкава. Направо зашеметяваща   bouquet. Би ли споделила как я направи. Благодаря ти предварително  Hug.

# 248
Страшни сте момичета HugНаправо нямам думи  Simple Smile

От мен

-спаначена супа

-пилешки хапки

-тирамису

и парченце       

лека вечер на всички Simple Smile

# 249
вчера менюто ни беше

# 250
  • Варна
Отварям темата и пак вкусотии сте напускали  #Crazy
Пеп-4о, при теб винаги е многооооо вкусно.
Тези сусамени гевречета ми се виждат много вкусни. Непременно ще ги пробвам.
Леля Ог, може ли рецептата за тази баница, моята никога не става така пухкава.
А в тирамисуто на Мия ми останаха очите. Признавам си ,че никога не съм правила.
Мими, може ли рецептата за този ябълков пай, изглежда ми че има и други плодове Heart Eyes А гургулица никога не съм яла Sick
А сега за закуска едно изгоряло тутманиче, но мъжът ми ги яде много пртепечени ,да хрупка коричката.

Е, сега се уча да правя снимки с новото фотоапаратче , така извинете за качеството Embarassed

# 251
mimi P27 би ли споделила рецептата за картофените кюфтета на фурна Praynig

# 252

Мими, може ли рецептата за този ябълков пай, изглежда ми че има и други плодове Heart Eyes А гургулица никога не съм яла Sick

а аз имам във фризера едни, но ги бях забравила  Embarassed

Закуска при нас Кифли с локум и кифлички с мармалад

# 253
Sladka Barbi картофените кюфтета са по рецепта на Pety http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg88192.html#msg88192
ивка27 ябълковия пай е по рецепта на Pina http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=270765.0
А гургулица никога не съм яла Sick
мъжо се смее , че не било гургулица, а гривек Blush, аз не ям месо и съм на ти с животните Mr. Green
днес моя ловджия приготви това

# 254
  • Талант на 2012,2013 г.
Мими Р 27, Много моля зя рецептата за ябълковия пай! Praynig Страхотно изглежда...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт