Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 59-та тема

• 116 191
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Мариета, страшен тен има това пиле  Peace

Supermint , ананасовите цветя са много апетитни!

при нас днес супа топчета

солена риба

и Сусамки  newsm68 newsm68

Успешна седмица  на всички  bouquet

# 286
  • Пловдив
Ето и парфето:

Рецептата е на Мия . Бързо, лесно, вкусно Peace Благодаря ти  bouquet

# 287
  • DE
Здравейте и от мен !
СноЩи и аз направих едно парфе с горски плодове

И днес Пиколини и пица "изчисти халадилник"

Спокойна неделна вечер !

Последна редакция: пн, 01 фев 2010, 02:56 от matze

# 288
mili.m,страхотно изглежда парфето  Peace
 пеп-4o ,много обичам сусамки,а ти какъв хубав цвят си им издокарала  Peace
Леля Ог ,този сладкиш не съм го опитвала,но много примамливо изглежда  Peace
Supermint ,не бих отказала тези ананасови цветя със сладолед  Peace
bliznacite2004 , мммммм каква златна баница  Peace и аз днес бях решила да правя баница,но ми поръчаха пица,зелеви сърмички и чубренки

# 289
  • забравих си мисълта...
Момичета, невероятни вкусотии сте показали, от мен  Питка с пълнеж.

# 290

Селма, да ти се оплача... откакто го показа този Панадолко, все си мисля за него и  му се каня да го напрява. Купих всички продукти- сушени сливи, стафиди, орехи, банани, какао... всичко. Днес сутринта тържествено ставам, бъркам, пека... Всичко върви по план- изваждам го от фурната, ръся с пудра захар и го оставям да истине. Влизам да си хвърля един душ.... от Панадолкото останали само парчета! Изяли го така, без да успея да го напълня с шоколадовия сироп! Накарах им се, ама те хич и не ме чуха, а доволно примляскваха! Много вкусен стана, ще го направя пак, но този път тайно! Сърдечно ти благодаря за чудесната рецепта!   bouquet  Hug
     Joy Joy Joy
     Какво да ти кажа,леля Ог!
     Златни са ти ръцете,щом и недоправен от тях сладкиш се изяжда на "ура".
     Живи здрави, друг път да го напоиш със сироп.
     Развесели ме!Наистина! Laughing Hug

# 291
mili.m,matze,утре и аз ще правя парфе. Crazy Crazy Crazy Чувствайте се виновни! Mr. Green

# 292
Страхотни неща видях, едни парфета, една супа топчета на pep-40 и много други. Не мога да не отбележа и питката на Венета - страхотна е.   bouquet И ананасовите цветя на Supermint  са супер. Simple Smile  Всички сте страхотни!

Ето и от мен нещо, по случай Св. Валентин и съседната тема.  Laughing

Кадифени мини кексчета

Лека вечер!

# 293
Здравейте момичета  Grinning Пак сте сътворили страхотни неща...то не бяха торти ,парфета и куп други вкусотии....нямам думи просто..поздравления за всички  smile3501 newsm51
На бързо да се отчета и аз за днес....
"Оладьи" на Селма...

пилешка супичка....

кисело зеле със свинско....

и парфе ...което не ми се получи много добре, защото желатина не ми стигна ....но пък на вкус стана добре  Peace....
ето и парченце Embarassed
Лека вечер момичета  Hug

# 294
Бях ви позагубила малко, а вие до 59 тема сте стигнали даже. За запис от мен едни мъфини със сирене и дебърцини.

# 295
  merydit , браво за оладьите! smile3501
  Срам не срам,но днес пак ги правих! Crazy Crazy Crazy

Руска салата.

И отново Оладьи. Embarassed

# 296
Здравейте и от мен.
Много много поздравления за всички, страхотни неща сте показали, тортички, пастички, питки, супички, просто красота.
Селма, правих ги вчера и аз Оладъ, но нещо не се получиха като твоите, явно по по-различен начин ги правя  newsm78
Ето как изглеждат, иначе бяха страхотни и веднага се изядоха. Днес правих от същото тесто кравайчета, но този път ги пекох във формичките за донути, пак станаха вкусни и много бързо се изядоха

Освен това едно жито от мен

И едни свински пържолки с гарнитура зеле с бекон, доматчета. После имаше към тях и пържени каттофки, но не са удостоени със снимка  Mr. Green

# 297
  • София

Supermint, много красиви са станали ананасовите цветя! Ще споделиш ли, моля, какъв ананас ползва- от консерва или пресен?

Леля Ог, ползват се ананас от консерва, ето  тук е обяснено всичко.

# 298
  • На брега на реката
Прегръщам ви силно, майсторки  Hug Не спирам да ви се възхищавам.

Неотлъчно съм тук при вас, макар и незабелижимо.  Crazy

Да се включа и аз със снимки на скромните ми кулинарни подвизи  Blush :

Бъркани яйца, печени червени чушки със зехтин и риган, млечно-сирнена кашичка и домашно хлебче с билки.

Домашните хлебчета с билки.

# 299

Селма, правих ги вчера и аз Оладъ, но нещо не се получиха като твоите, явно по по-различен начин ги правя  newsm78

Ами,не знам.... newsm78
   При мен всеки следващия път се получават все по-пухкави и вкусни.Всъщност взех да ги правя със суха мая,да не би от това да е....(ще напиша пропорциите и за този вариант).
   Иначе твоите кравайчета във формички са чудни! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт