Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 59-та тема

• 115 003
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Зелена салата с репички и пъдпъдъчи яйца:

Шницели с гъбен сос:

Шоколадови сладки:

# 661
  • пак на Рив Гош
Привет и от мен!

Rumya, да не си объркала нещо месеците?  Wink Трифон Зарезан идва, не Вси светии  Laughing. Много ми харесаха котета върху сладките.
Пети, сега като ти видях картофените кюфтета, със срам са сетих, че забравих да ти благодаря преди 1-2 седмици за рецептата във фурна  Embarassed. Сега покрай твоите ми се приядоха и ще взема да ги приготвя този уикенд.
Видях и много интересни предложения от Марабу и от вълшебната тенджера на Пепика. Пепика, блазе ти за тази твоя тенджера дето сама прави тесто  Grinning
И моельото на Дидибу отбелязах с интерес  Grinning

Роца, още чакам рецептата за пилето със сметаната и филираните бадеми
Трейси, не съм забравила  Grinning. През седмицата почти не се заседявам пред компютъра вечер (то затова се разписвам в темата толкова рядко  Grinning). Още повече тази - имах страшно много работа и след 10 часа на ден пред екрана, се прибирах като заек с миксоматоза. Едва тази вечер успях да седна да я напиша и публикувам - пиле корма.

Аз готвих тези дни една португалска рецепта със солена риба треска:

И понеже само аз не бях правила сладкиша с майонеза на Сладка Хапка - да се отчета с едно парче  Wink:

Тръгна малко за темата за провали, ама свърши щастливо  Laughing. Като забърквах сладкиша не се усетих, че във всички френски майонези по подразбиране има горчица, та бухнах половин бурканче  Laughing. Добре, че марката, която купувам слагат съвсем малко, та положението беше спасено - допълних с 2 с.л. какао и нищо не се усещаше  Grinning

# 662
  • област Софийска
Големи вкусотии сте натворили пак, момичета   bouquet Всичко е страхотно, както съм го подкарала, май скоро ще трябва пак да се завръщам в 90-дневната, че тук само изкушения, сладкиши, мъфинки, кифлички и какво ли още не...
От мен
спагети болонезе

пържени кюфтета с пържени картофки

и едни банички

# 663
Роца, много вкусно!

Рина, и ние на баничка тази вечер  Wink

У нас имаше баничка и кавърма кебап

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 12:57 от esy

# 664
Здравейте, мили момичета!

Поли, много хубави си ги издокарала дробчетата! Радвам се, че сте ги харесали! А за питките и хлебчетата ти нямам думи!
Pety, и аз я видях питката! Поздравления!  bouquet
alximika, къде се загуби, липсваш ни тук!
Пепика, тези подобни на лодки питко-пици изглеждат зашеметително! Дай назаем тая тенджурка, докато си дресирам някоя от моите  Laughing
didibu, шоколадовото моальо го съзерцавах десет минути, любовно!  Heart Eyes
Neli4ka, ти нямаше ли да пазиш диета?! Какви са тия изкушения, които си наредила по страниците?! Mr. Green
tracy_t, много ме радват снимките ти! Много са уютни и апетитни!
iren5, много добре изглежда това бутче, много вкусно! Може ли и рецептата?
nerita, как ми хареса днешното ти меню(то сигурно е вчерашното).... чудесно изглежда! А мъфините на Сладка хапка са жестоки!
Селма, всичко, в което имат пръст и малките помощници, със сигурност е прекрасно на вкус! А тези масленки и на вид си ги бива!
desiniko, благодаря за чудесната идея!  Ще се възползвам, ако нямаш нищо напротив
Veseto_, купувала съм от този кисел и не ми харесва. Мислех, че имаш “истинската” рецепта А това кремче ще го пробвам задължително.
•◊ Ясмина ◊•, много са ти хубави рафаелките! Дали може следващия път да отхапеш един  Laughing, да го видим и отвътре?!
Medora, страхотна маймунка!
Tannita, влюбих се в тази зелена пролетна снимка!
vangobi, tracy_t, много сте мили  Hug  Heart Eyes  Тук съм, всеки ден по сто пъти поглеждам в темата, но нямам снимки и затова си трая. Детенце е при майка ми и почти не готвя, че с мъж ми станахме като хипопотами  Mr. Green Обещавам да се поправя!
Еха, labrex, какви златни спиралки виждам! И питкитеее! Утре ще меся от тестото на мах мама, което ти ми показа, дано не сбъркам нещо!
marabu, много впечатляваща риба пица!

Ох, как се коментират десет страници?!  #Crazy Всички до една сте страхотни! Поздравления!   bouquet   bouquet   bouquet

От мен една любовна салатка, а утре се надявам да се представя по-добре  Laughing

# 665
  • В сърцето на живота!
•◊ Ясмина ◊•, много са ти хубави рафаелките! Дали може следващия път да отхапеш един  Laughing, да го видим и отвътре?!
Laughing Ще отхапя  Joy ама отхапя ли го може и да не стигна до снимка Mr. Green
Благодаря ви.  bouquet

# 666
Добра нощ и от мен!
Rumya,пъдпъдъчите яйца напоследък постоянно ги заглеждам по щандовете    chef
Роца, не си останала само ти непробвалата сладкиша с майонеза, ами изглежда съм аз  Grinning.....а снимката и разреза са екстра  Heart Eyes, много вкусно , ще си взема парченце (при теб се е получил  интересен сладкиш - с майонеза и горчица   Wink)....и кифличките на  Lindita ме изкушават  Crazy
Леля Ог, много ефектна салата  Flutter

при нас - огретен

Последна редакция: сб, 06 фев 2010, 00:58 от didibu

# 667
  • София
Роца, при мен е перманентен Хелоуин  hahaha     Сладките бяха за едно готик парти. Аз уж следя темата, но не видях рецептата ти за пилето с бадеми, изпуснах ли или тепърва я чакаме?

didibu, много си ги обичам пъдпъдъчите яйца, белтъците им почти не се усещат (на нормалните сварени яйца все ги хвърлям). (нали не се сърдиш, че ти краднах картинката за ГМО? много ми хареса)

# 668
Oт мен за втори път тази седмица Сочна торта с праскови

# 669
  • София
Ето и едни шоколадови кексчета, дето и за Св. Валентин стават  Wink

# 670
# 671
  • София-Младост
Изобщо не мога да ви изброя всички, че пак ще огладнея...но видях една тортичка с едни прасковки...мммм
А тези шоколадови кексчета скоро ще бъдат изпробвани ми се струва.  Simple Smile
У нас снощи имаше магданозени кюфтенца, много харесани от дъщеря ми и не до там от мъжа ми...

А за десерт ябълков сладкиш по рецепта на pina, препоръчвам го:

# 672
  • Русе/София
Костиля чакам рацепта за страхотната торта/нещо съм пропуснала предното и представяне/.Благодаря.

# 673
Благодаря Ала-Бала, 3xi всъщност това е най-бързата и лесна торта, която правя
Не чак толкова специална, рецептата научих преди време от моята свекърва. Сиропиран блат, плодове и сметана
Рецептата съм пуснала  тук

# 674
.....нали не се сърдиш, че ти краднах картинката за ГМО? много ми хареса.
Simple Smile
Не само,че не се сърдя, но колкото повече хора станат съпричастни,а още по-хубаво - дойдат на следващия протест, толкова по-добре за всички нас!

kostilq,много добре изглежда тортата Blush

Общи условия

Активация на акаунт