Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Лелее,позамотах се малко в кухнята и още 2 бебета Hug
Честито на Деси и Вида,да са здрави като камък бебчетата им Hug
Пух с тебе сме утре,чакаме известие Peace
Бобишана,не се ядосвай,аз съм на доктор чак след една седмица а не съм била от преди една,що се отнася до тоновете всяка вечер се моля на иконите в къщи всичко с бебето да ми е наред,че ми писна да му се ядосвам на моя доктор,а снощи с мъжо като си говорехме,той вика не зная как е бил досега,но да внимава как ще те изражда,че по всички Варненски медии ще има писания(мъж работещ в телевизия удуши Варненски гинеколог) Joy hahaha,ама толкова се смях значи  bouquet

# 196
  • София
Нямаше ме 2 часа и още две бебета си имаме, да са им живи и здрави на By the sea и на Desssy!!!

Аз бях на ЖК, моето бебе вече е 3200гр. според видеозона, надолу с главата, даже се е била наместила в малкия таз и нямало вариант да се обърне, с много добра сърдечна дейност, а бе супер сме, докторката каза, че сме готови за раждане и моето кръвно си е бетон 120/60.

Това е за сега от мен!   bouquet

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 15:31 от Sunny9

# 197
  • България/Германия
Лелеее, още 2 бебчета Grinning Да са живи и здрави миличките сладкишчета!  Heart Eyes

И аз се прибрах. Имам си мъничко разкритие Laughing , тоновете са добри, бебинка е около 3 кг. Килца +11, кръвно 100/60, плацента 2-ра степен, водите са понамалели. Доки ме вика пак на запис в понеделник, но подхилвайки се ми каза, че ако не се видим тогава, ми стиска много палци всичко да мине добре. Аз хем нямам търпение, хем ме е страх, но нетърпението е по-силно от страха  Wink

Чудя се дали да не хапна мъничко шоколадEmbarassed Не съм яла от 2.5 месеца, защото ми забраниха заради гранични стойности на кръвната захар и се чудя дали сега ще е проблем, ако си гризна мъничко.

# 198
Честити нови бебчета на Лотлориен, Деси, СъниСкай и By The Sea! Да са живи и здрави и много да ги радват!  smile3525

Много бебчовци, много нещо, не мога да смогна да честитя. Моят човек ми виси постоянно на цицата и с една ръка трудно се пише.  Laughing

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 20:08 от Бръмби

# 199
Честити бебчета на Деси, СъниСкай и By The Sea! Да растат здрави и щастливи!

Светулчица, честит Рожден Ден!  Hug С пожелание за пухкав подарък скоро!

Аз за пръв път не можах да спя  Confused Събудих се от контракции. Днес си имам контракции на ок. 20-30-40 мин, ама това май не се брои. Все пак са си доста повече от обикновено. Ще видим, ако зачестят. Реших да полежа  Simple Smile

Радвам се, че Съни Скай няма да се мъчи с това кръвно вече  Hug Сашкова, хайде и ние с тебе бе, душко?  Laughing

Пухче, успех! Ще очакваме включване с бебешорски новини  Hug

# 200
ЧЕСТИТИ НА ВСИЧКИ ПОЯВИЛИ СЕ ДНЕС БЕБЕТА!
и на Светулка честит рожден ден! Искаше ми се малко и на мен да родя днес, защото познавам страхотни хора, родени на днешния ден, но май ще почакам. Макар, е от вера имам едни такива менструални болки, ама не мисля, че е дошъл момента....ще видим!

# 201
Ихааааааааааа, колко много бебчета днес! Да са зрави, умни и засмени!
Телефонът на Деси даво постоянно заето. На Вида все още не смея да звънна.
Аз пък още дремя на работа. Днес трябваше да се уговаряме за дата, но графикът на доки за другата седмица все още не е излязъл. Cry

Много са ви сладки бебоците и коремите!

# 202
ЧЕСТИТИ БЕБОЦИ НА СЪНИ СКАЙ И БАЙ ДА СИИ  smile3525

СВЕТУЛКА  да си жива и здрава ,много обичана и многооооо щастлива   bouquet

РАЛИ  много мили снимки , на някои замечтана,на други умислена ,но като цяло са много нежни като теб самата Flutter

Аз се разходих ,подишах чист  Софийски въздух  Joy,пихме с мама кафенце ,харесах си нов телефон,че  този взе да ме изоставя  и така. Сега ще сготвя и ще изчакам моите мъжлета да се приберат . . .

УСПЕХ на МАРГО ТОШЕВА ще й чакаме да сподели хубавите вести и така

Добре дошла на новата мама . . .  Hug

Моят беб май и той ще си дочака спокойно термина , нищо че аз си мислех че като е второ ще излезе по-рано ама нейсе - и то мързел,стои си на топло  . . .

Спокое следобед от мен   bouquet

# 203
Мам4ета здравейте. Нас ни изписаха днес, ве4е сме си вкъщи и съм много щастлива.
4естито на вси4ки нови мами, да са ви живи и здрави бебоците и мноого, много да ви радват  Hug Утре ще ка4а сним4ици да ви покажа  bowuu

# 204

Честити бебчета на By The Sea и Деси! Да са живи и здрави,много весели и щастливи!

След моя преглед - ще се ражда другата седмица!!! Имам разкритие 2 см, но нищо повече. Всичко друго с бебето е наред. Около 3200 кг. е, пулсът е нормален.
Ако знаете как се успокоих. След като в понеделник ми каза, че към края на седмицата ще мислим за раждане, много се уплаших, голема съм шматка, ама емоционално много бях много превъзбудена. Сега съм спокойна - ще мисля другата седмица след 4-т
и, ако разбира се, дотогава, нямам позиви.

Момичета, не се ядосвайте с мъжете. Едни и същи говедата са всички, нали знаете  Wink

# 205
dorotey's, супер, че вече сте си вкъщи. Не забравяй за снимчици, когато се опомниш. Hug
Vanilia 77, радвам се, че всичко е наред и дано сега си по-спокойна. Grinning 

# 206
  • До Балкана
Момичета, малко новини да споделя от СъниСкай - наложи ло се е секцио и сега я понаболява, но се търпи както казва, а малката Димана е едно сладко слънчице. Изпраща поздрави на всички ви!!! Hug

# 207
Момичета, малко новини да споделя от СъниСкай - наложи ло се е секцио и сега я понаболява, но се търпи както казва, а малката Димана е едно слако слънчице. Изпраща поздрави на всички ви!!! Hug
Party

# 208
  • Най-зеленият остров
Не си бях вкъщи няколко часа и не мога да си позная  smile3525 темата. Бебенцата валят - браво майчета.
Много да ви радват малките дечица и вие бързо да се възстановявате  Hug

# 209
Честити щерки на Съни Скай и By The Sea, както и момък на мама Десси! 
Hug Hug Hug

Честит и Рожден ден на Светулка - жива и здрава да си и леко раждане   bouquet  smile3525

Сашкова, дано мине прегледа, както искаш и само спокойствие - ще се появи младежа, няма къде да ходи Wink

Аз днес се връщам от среща с Фъстъчко, който вече е цели 2860гр. Ако го кара с тоя темп и си седи до термин - не знам как ще излезе въобще  newsm62

Искам и да ви почерпя по случай Рождения ден на моето Майче  Tada

Общи условия

Активация на акаунт