Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Пух,
Много мило е това,което си написала Heart Eyes Hug Стискам палчета и те мислим!
Честит бебун на мама Деси! Да й е здрав и много да я радва!
Ох....преди малко станах и толкова се умилих...колко много бебочета в нашата тема - едни вече имат супер снимки Heart Eyes, други всеки момент ще са си с мама вкъщи, а другите  са ни на път Heart Eyes Много се разнежих и се просълзих - толкова е красиво това,което ни е случва!

# 211
Мемо, да ти е живо и здраво майчето!   ura newsm67
Теди, добре си се завърнала.  Hug Чакаме снимков материал.  Wink
Далче, мерси за новините за Съни Скай.  Hug Дано нашето Слънце да се възстанови бързичко без много болки и трудности. Секцио- секцио. Ще боли, ще боли, ще мине и ще се забрави. Здраве да е и за мама, и за Диманка.

# 212
Ай,днес голям бебевалеж!

Честити бебчета на by the sea  и Dessy!
Нека са ви здравички и мноооого усмихнати,
нека ви радват и ви карат да се гордеете!

Вабени,Дороти,добре дошли у дома!

Пухич,успех!И да пишеш!

Колко е хубаво да си мързелуваш!Аз днес се наслаждавам на това!Поразходих се малко с Тони,сега си е моето време,той докато спи!

# 213
Благодаря отново за фото отзивите! Дани, много си мила!  Heart Eyes

Мемо, да е живо и здраво майчето ти!!!
Браво за твоя преглед! Расте си, както и трябва, това му е работата  Heart Eyes
Аз чак на 5.02 ще разбера колко е порастнал беб и как са останалите работиии... Оше няколко дни търпение  Whistling. Е, на 1.02 съм на ЖК, ама там нищо особено...

Браво на Съни Скай! Радвам се, че са добре! Мерси, Далче!  Hug

# 214
  Изязох за мъничко и то каво станало още 2 ангелчета-охх толкова е хубаво Simple Smile Да са живи и здрави и много радост да носят
Вабени,Дороти,добре завърнали се!
Пух ще те чакаме тук да се включваш пък било то по-рядко
Мемо честита ти рожденичка!

На мен много добре ми се отрази разходката,приятно е навън,ама то и аз последните 5 дни все затворена бях,само от входа на блока до контейнерите се разхождах с това чистене
 Ето и обещаните снимки на дрешките от Франция :
  http://fevruari2010.snimka.bg/baby/pokupki-na-mami-2010.422161.17139838  
 Повечето са летни,защото за сега все си мисля че много ще се съберат от подаръци и няма смисъл да се презареждам.чакам поне още толкова ooooh! ама като бяха на такива хубави намаления.Сега остава и от английските сайтове да се науча да поръчвам и няма да има спирка.

Star ми се губи тези дни-някакво инфо за нея? Thinking

Последна редакция: чт, 28 яну 2010, 17:18 от silvery

# 215
Здравейте,аз днес направих голям преход-ходих на фризьор и работа да свърша малко-голямо ходене.Ама да ви кажа уморявам се доста и като ходя ме боли корема-тежи ли що ли не знам.Но пък добре ми дойде щото последно време не излизам много.
Остана ми малко работа в офиса и да отида на маникюр и съм готова за раждане.Бях се настроила че ще раждам на 29ти,но по всичко личи че няма да стане.

# 216
Честити бебчета на by the sea,СъниСкай  и Dessy,да са ви живи и здрави ,много радост,усмивки и любов да ви носят.

# 217
  • София
Ай добро ютро! Станах и се лепнах тук.  Laughing
Стар се губи наистина, подозрителна е, но пък на нея и е много рано още.  Thinking

# 218
Стига сте вкарвали излишна паника, дами - Звездичката беше тук днес следобяд, даже отправи поздрав към някого. Wink
Хич не внимавате! hahaha

# 219
Ай добро ютро! Станах и се лепнах тук.  Laughing
Стар се губи наистина, подозрителна е, но пък на нея и е много рано още.  Thinking
Абе знаеш ли.Рано й е ,ама то не пречи!Ааа,добро утро!
На мен нещо ми е скучно!Спи ми се,ама не мога да заспя!И на компютъра вече не ми се седи! Sick

# 220
Star вчера май я мернах във Фейсбук, а днес в скайп е на режим Not available. Пък и май днес влезе за малко във форума. Ако е тръгнала към родилното- стискаме палци.  fingerscrossedНо за мама Вани и бебчето й май никой няма вести?!  newsm78

# 221
Стефи много са сладки дрешките. . . .
Колкото до СТАР - тя наистина писа днес по едно време  . . . .Simple Smile

# 222
Ехеее, Sunny Sky, By The Sea, Desssy, честито за бебчета! Да знаете, баща ми навсякъде твърди, че хората, родени на 28ми били големи късметлии, та така и с вашите мъници - много късмет и да пораснат големи умни и ууубави.

Аз минах през доктора, всичко е в порядък, бебе е високо, движи много буйно, явно още има място Simple Smile Но честно казано доста ме понаболява, особено ритниците встрани и под ребрата, простооооо голям бой ям. Главата му си върви големичка и е идеааално кръгла в момента Simple Smile. И е 10 см - как ще се случва тази работа с раждането, не знам, дано да не расте повече Simple Smile Иначе като цяло бебок си отговаря на седмиците по дължина на бедрото и т.н.

Туйто от мен, палци за всички запътили се или намиращи се на преглед в момента; и не че ви агитирам, ама 28ми е много хубава дата Wink

Ох че съм смотана - и мерси за хубавите пожелания!!!

# 223
Стефи, французките дрешки са много сладурски. Блузките са много коконски, а тия лигавничета към боденцата са прекрасни просто. Hug

# 224
ХЕЙ,ОЩЕ ДВЕ БЕБЧЕТА.ДА СА ЖИВИЧКИ И ЗДРАВИЧКИ.
ЧЕСТИТО И НА РОЖДЕННИЧКИТЕ ,МНОГО,ЩАСТИЕ,РАДОСТ,ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ.

Общи условия

Активация на акаунт