Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Момичета,от снощи имам контракций ,неможах да спя,днес бях на преглед,шийката ми е изгладена,но разкритие нямам,моята Аг ми каза,че тези дни може да родя,но след прегледа от 17 часа досега сьм с контракцийй,които бяха през 15мин.,10,сега реших да ги засичам и са 6:49,6:09,6:39,4:59,5:26,2:33, 7:00,боли си ме доста да ви кажа,на моменти нетьрпимо,  #Crazy незнам какво да правя, да ходя ли до болницата,тьй като не са регулярни,но ми се реве от тях наистина,дали ше ме вьрнат,как мислите? Това родилни или фалшиви контракцийй са,тьй като много болят  Rolling Eyes
Мерлина, аз досега не съм раждала, опит нямам никакъв, ама тъй като чета поста ти ми се струва, че са си родилни. Най-добре се обади на доки или отивай направо в болницата да ти е по-спокойно. Да изкажат мнение опитните мами, че ние първескините много не ги разбираме тия работи.

# 511
  • София
Мерлина и аз смятам, че най добре е да тръгваш към болницата. Стискам ти палци скоро да гушкаш едно сладко бебче!

# 512
Борис е сладурче голямо! Да ви е жив и здрав, както и каката. Благодарим за снимчиците, много мило, че ги сподели с нас, татко на Борис, и че ни информира за Съни. Да я поздравиш от целия отбор февруарки.  Hug

Добре дошла и на Аника77!  welcome Още една варненка сред февруарките и на всичко отгоре с термин на моя РД.  Wink Леки последни дни от бременността и безпроблемно раждане. И аз като теб ще раждам в ОБ, както и Мегелина. Избрала ли си си лекар или няма да се ангажираш с никого?

За сега не смятам да се ангажирам с доктор и екип, дай боже да не се налага, и да не се наложи секцио, разбира се!
Аз какво да се похваля - имам си линеа негра, но пък съм пощадена от целулит, стрии и тем подобни. Започнах бременността от 46кг. даже бях отслабнала първите 3 месеца до по- малко кг. И сега съм почти 60кг. За сега лека бременност, дай боже всекиму, ама и аз съм голиам сомнамбул, не мога да спя , направо ми става тежко като дойде време да лягам....Още малко Simple Smile

# 513
Аз също имам едва забележима линеа негра(маи само аз я виждам Grinning),и стрии нямам никъде ,ама пък за килограми не мога да се опла4а имам си в изобилие+21,ама хи4 не ги и мисля бебо да е добре и да се роди жив и здрав после ще му мисля как ще ги свалям Grinning

# 514
  • Варна
Мерлина най-добре отивай в болницата да те прегледат, щом те боли толкова много, не чуди ами тръгвай някой да те види.

# 515
Мерлина, аз много не разбрах през колко време са ти контракциите, но по -добре тръгвай към болницата.

# 516
  • София
...предложи баща ми да даде на някой циганин 10 лв да ги събере...
hahahaЧисто предприемаческо мислене. Докато циганина събере 3 чувала орехи за 10 лв., твоят човек ще свърши работа за 110, ахам... А после един чувал за зобане, 2 чувала на пазара за по 3 лв. килото, и ей ти още печалба. Баща ти въобще не е схванал мащабния му поглед върху нещата hahaha.

Всичко това е в кръга на майтапа, ъф корц.

Абсолютно ! Сега щяхме да сме къде къде по-добре финансово ако баща ми се беше вслушал в безплатното бизнес предложение.  Joy

Лека нощ от мен . newsm46

# 517
  • София
Аааа, аз съм си доволна от мъжа за помощта в домакинството - каквото може го върши, къде насила, къде доброволно.  Laughing
И най-вече съм доволна от това, че този човек така ме разсмива с щуротиите си, че верно понякога се чудя как не съм родила още.
Ето днес пазаруваме, сложили сме детето да седне на мястото за деца в количката за пазаруване. Излизаме от магазина и аз му казвам да му закопчае якето. Ами изпълнява човека - веднага го закопча, ама заедно с количката, т.е. с металната част, която минава между крачетата. И въобще не се вглежда защо ципа не ще да се вдигне повече, а дърпа ли дърпа.
Като го видях, направо сълзи ми избиха, клекнах и се смях като луда.  hahaha Joy

Сега го бъзикам цяла вечер, че като ме приемат нито ще мисля че ще ме режат, нито как ще е новото бебе, нито как ще съм аз - ще си мисля за Борис, да оцелее въпреки грижите на баща си цяла седмица.  Crazy

Мерлина, и аз не разбирам много от контракции, ама май ти е време да потегляш, ако ти е рано просто ще те върнат.  Hug

# 518
 цял следобед се разхождах насам,натам и не мога да ви изчета досега,голямо писане е паднало
Честито на обебилите се мами,много обич,радости и топлина да донесат в живота им малките съкровища  Heart Eyes
Мерлина и аз не съм много наясно,но по-добре е да отидеш до болницата или поне да звъннеш на док ако можеш

За килограмите-моите са +12,стрии за сега нямам,целулит малко,но пък линията ми негра се вижда от самолет  Crazy хем дебела,хем почти до гърдите е стигнала

п.п. забравих да кажа добре дошла на Мяу Simple Smile

# 519
  • До Балкана
Ех, че сте подкрепа, благодаря ви! Hug
Ни линия, ни стрии, ни целулит - засега, килограмите са към 10 качени, ноооо както съм казвала аз съм мноооого напред от преди да забременея. Та по този повод Ника, минавам за голяма кака ама на главата била 9,9 (не 8,9 както погрешно помнех) и за едната седмица е пораснала  Shocked. Тей, че перспективите са, че расте човека!
Абе това малко Павли е голяма красота бе, Сиянче да ти е жив и здрав и зло да не го лови! Heart Eyes
И добре дошли на новите мамички!

# 520
  • York
Мерлина, надявам се, че си отишла в болницата вече  Hug
Добре дошла на аника77!   bouquet
Мяуче, добре завърнала се! Браво ти за ината!  bouquet
Сиянче, Павел е голям красавец. Мисля, че прилича на теб  Peace

Моя мъж чисти само когато започна да му се карам или да се муся, че не ми помага  Joy даже един път беше споделил с мен, че стъкления груб на кухнята все чист изглеждал  hahaha С голямо очудване разбра, че го чистя поне 2 пъти в седмицата с препарат  Mr. Green
Сега чакам да се сети за банята. Аз не мога да се навеждам много много и едвам успявам да измия пода, когато се замързи много, но колкото толкова.

Линеа негра имах огромна. Беше тъмна, плътна и широка около половин сантиметър и стигаше до под гърдите ми. От около 2 седмици забелязвам, че започна да изтънява и да се скъсява, както и да избелява  newsm10
Стрии нямам, но целулит мога да раздавам с кофи  Joy

# 521
  • Най-зеленият остров
Добро утро  newsm03
Аз ли съм най-раннобудната днес.
За поражения си говорите и аз да дам своя дан: много кг.-  17, стрии и линия йок.
Днес не знам колко бебчета ще излязат, но да са здравички, да хапват и мамите бързо да се възстановяват  Hug  Hug  Hug .
Ника, ти ме разби. Аз си мислех че моя мъж е много разсеян но твоя му е голяка конкуренция  Laughing .  Да не би случайно да е зодия РАК?

# 522
  • София
Добро утро на всички!  Hug
Или нещо не ми е наред с компютъра или всички още спите, не е възможно в 9.45ч да няма нито една публикация.

Айде на закуска!  Grinning

katyanen , май само ние днес сме се разсънили!  Laughing

# 523
  • France-Bulgaria
Добро Утро  Simple Smile
Съни Благодаря за закуската   bouquet
Желая ви успешен уикенд момичета. Hug
При нас няма нищо ново....

# 524
Добро утро и от мен,аз все още съм си тук,по-късно ще ходя към болницата,но имам силните подозрения че така или иначе ще ме върнат защото от болежките вчера няма и помен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт