Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Честито на всички нови майчета, да са им живи и здрави бебчета и да растат много щастливи

И аз качих снимки на малкия в албумчето http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarski-bebcheta.458523.17155165

Ника и аз този път нямах линеа негра, но пък за сметка на това получих още нови стрии по корема.

Сиянче, прекрасен е Павли!  Hug И каква коса има самооо! Бравос!

# 496
Бобишанче, аз оная вечер, дето цвилих, че съм зле, а съм сама с малката, бях така, ама пих 2х2 но шпа, надрусала съм се, затоплила и заспала. Обаче от веднъж не стана. Точно както Ради каза, предполагам, че дребосъчето си проправя път надолу, не се шашкай, ако го усещаш.  Hug А мъж ти не го мисли сега, те мъжовете, като нещо не им е в контрола, много се объркват и изнервят.  
Crazy

Таньорче, споко, ти ако си с 23, аз съм с 33. И стрии си имам, и целулит. Доки ми вика "айде, дебеланчето ми, гледай да не бързаш, да не се търкулнеш по пътя". Като питка  Embarassed Кой сега е номер едно  hahaha Joy

siqna.muk, дребосъчето е голям сладур, а какъв проницателен поглед вади ...  Heart Eyes

И, Ника, сериозно ли мъжът ти ще мие прозорци?  #Crazy Rolling Eyes Преотстъпваш ли го временно, аз ще сготвя, квото кажеш?

# 497
Еее, Сиянче, много ти е хубаво момчето. Както каза Пеперудката , не прилича на новородено. Един оформен, изписан  Heart Eyes ! Пу- пу, да не му е уроки на Павли  Wink !

# 498
  • София
Шоколадче, мие, та се къса.  hahaha
Мен понеже не ме бива в тази работа - нито я върша добре, нито ми е приятна, като се нанесохме си виках една фирма да ми ги чисти. Пращаха все едно и също момче, всичко светеше, че и вратите на баните минаваше, за да си закръгли сумата точно на 20 лв.
Ей, ако можеше от злоба за тези 20 лв. щеше да се ухапе отзад, много стиснато човече.
То не бяха критики към момчето, връщаше го по 5 пъти за една капка... Накрая обяви, че той по-добре би ги мил и понеже на мен ми е абсолютно все едно, щом няма да ги мия аз - му дадох зелена светлина да ги мие за без пари. Така всички сме доволни.  Joy
От тогава съм измила само два прозореца аз, по самоинициатива, и то по време на тази бременност, простено ми е - хормони, ама няма да се повтори.  Joy
А за баните - мия ги аз по принцип, но сега вече се правя на  Whistling, че не мога да клякам и че ми става лошо от препаратите.
Не чете тук, затова си признавам, че си клеча без проблем и от никакви миризми не ми става лошо /освен някои човешки, ама това е друга тема/, ама що пък да не го поизмъча.  Mr. Green

# 499
  • София
Ще го бориме целулута как !  Twisted Evil Ако пък сам позачезне след раждането ще е супер. Simple Smile

Ника, то направо си ме е срам да се оплаквам от нещо ,защото съм наясно,че съм доста пощадена през тази ми 1-ва за сега бременност.  Wink Иначе за чувството - и аз си се чувствам като тюленче,айде бебе тюлен !  Joy

Бръм,късметлийка си ти с толкова качени кг да нямаш поражения.  Simple Smile

bitter chocolate,радвам се,че и ти си по-добре вече и дано не изпада в такава ситуация да си сама с детето.

# 500
Таньорче, споко, ти ако си с 23, аз съм с 33. И стрии си имам, и целулит. Доки ми вика "айде, дебеланчето ми, гледай да не бързаш, да не се търкулнеш по пътя". Като питка  Embarassed Кой сега е номер едно  hahaha Joy
Шоколадче, биеш ме, признавам.  Wink Ама човек като е свикнал да е 48кг, 70 му се виждат направо кошмарно. Не, че съм единствена, но ми е малко стресиращо. Като си гледам снимките от преди 9 месеца направо ми се плаче. Къде е сега това хубаво слабоватичко маценце?  newsm78 Все пак добре, че съм била толкова слабичка, че сега можеше и да съм 80 кила, не 70. Абе, здраве да е! Да се роди малката жива и здрава, да се окопитя и пак тръгвам на народни танци, фитнес и антицелулитни масажи. Само дано да успея да се организирам някак ( и да имам парички), защото във Варна няма да има кой да ми я гледа от бабите и ще трябва да разчитам на таткото и най-близките ми приятелки да ме заместват за 1-2 часа.

# 501
  • offshore & overseas
Не се сдържам главно заради Карото. Аман от компетентни акушерки! Макар че аз от предродилно съм доволна и даже вече съм спец в разчитането на записи. Само дето, дори след 25-дневния интензивен курс, който преминах, така и не ми се довериха и да ги парафирам (нищо че ме обявиха за член на "семейството").  Joy

Та така, по-тъпо изказване относно тоновете не бях чувала, както досега не бяха "гонили" писаната, за да я запишат, въпреки че тепърва разбрах колко активна и повратлива е мамината тя. Тепърва, защото се оказва, че от пети месец та до ден днешен съм с непрекъснати контракции и корем на камък, което ми е пречело да я усещам по-често и по-интензивно.

И след като денонощно ме наливаха с всевъзможни маточни транквиланти (терминът няма да го срещнете по медицинските трудове Mr. Green) и бях подложена минимум на 30 записа на тонове средно по половин час, смея да твърдя, че надали става дума за "лоши" тонове, а по-скоро за некомпетентно направен или изтълкуван запис, но да дойде утре, че нали утрото е по-мъдро от вечерта.

А ако "любимата" ти акушерка, Каро, е оная с обратната захапка, то тя освен всичко друго е и доста злобна (а уж младо, беее!) Едва се е навила да даде болничния ми на съпружеството, въпреки че по телефона са му обещали. Неам думи... и нерви вече.

В болницата постоянно ме обиждаха на корем (малък разбира се) и кльощавост. Ма то наистина, някои от мацките се сдобиват с корем като моя.. чак след раждането, уверих се лично. А и никой не вярва, че съм качила цели 10 кила (или 9 бяха). Laughing А аз пък не вярвах, че от лежане, ядене и гледане на ТиВи се отслабвало. Whistling

Писаната по последни данни от миналата седмица е около 2800 кг. (макар че доктора рече, "...аз нямам претенции за точност, давам гаранция +- 1 кг." Rolling Eyes, е явно няма да е плюс дано поне минус да не е, че...), а мен краката ми вече не ме държат -- наистина се заформих бременна хлебарка... Оплаках се. Лека нощ. Утре може и да не пиша.

П.П. А, от целия престой изкярих и частична кола маска на ръцете --- а се бях зарекла, че няма да си правя такова нещо в тоя живот. Mr. Green

П.П.1 Аз имам бледа и крива линеа негра, но без целулит и стрии зася.

П.П.2 И Лъвю мие прозорци.... и бани, че и деца гледа напоследък, да му се ненадяваш. hahaha Чудя се дали да не го отстъпя за някой по-спокоен и куражлия. Twisted Evil

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 09:53 от Мяуче

# 502
  • София
Еее,Ника,как експлоатираш човека не е истина !  Joy Ама то пък иначе няма кой да и пожали ако сами не си осигурим спокойствие. При мен шанс няма да измие прозорците,камо ли пък банята ! Не му пречи на човека-за него си е чисто,какво !  ooooh! Да го похваля и аз де,че по самоинициатива взе да пере мокета в хола! Има надеждазначи !  Praynig

п.с.баща ми още го бъзика за 1-я път ,когато отидохме на село да събираме орехи и милия толкова не му се занимаваше с такива маловажни дейности,че предложи баща ми да даде на някой циганин 10 лв да ги събере.  Stop Баща ми беше бесен как ще му говорят такива неща и акъл да му се дава...

# 503
Ама вярно направо е изписан Павли   Flutter! Браво на момчето!!!

Скица си ти, разсмя ме  Grinning Hug Още малко остана, края му се вижда, както и влизането във форма  Sunglasses
Да сме живи и здрави bowuu

И мой Емо мие прозорците (последно след ремонта наскоро), както и банята всяка седмица основно. Това са си от неговите задължения и така  Grinning. Добри са ни мъжете, няма какво  Heart Eyes

# 504
  • offshore & overseas
...предложи баща ми да даде на някой циганин 10 лв да ги събере...
hahahaЧисто предприемаческо мислене. Докато циганина събере 3 чувала орехи за 10 лв., твоят човек ще свърши работа за 110, ахам... А после един чувал за зобане, 2 чувала на пазара за по 3 лв. килото, и ей ти още печалба. Баща ти въобще не е схванал мащабния му поглед върху нещата hahaha.

Всичко това е в кръга на майтапа, ъф корц.

# 505
  • София
Искам да попитам някоя от вас остана ли без линеа негра? Втора бременност не се сдобих с такова нещо, днес щателно се огледах, не и не.

Да, аз  bowuu ! Вчера акушерката отбеляза , че нямам стрии ,и линеа негра също. Тези екстри и този път  ме пропуснаха, но пък целулит имам за всички пишешти в темата  Joy!

Star, за целулита може да се конкурираме явно Simple Smile Иначе и аз нямам линея негра ( което го отдавам на факта, че съм светличка), нито стрии ( за щастие ).

# 506
Ника, сакън, не се оплаквай от мъжо тогава, остави на мен тая работа. Че и баните миел. Пу - пу, да не му е уруки (така ли се пишеше  newsm78 )!  Crazy

ПеперудкеHug
Ахахаха  Joy, чисто било, все едно слушам моя.  hahaha

Таньорче, бебенце като се роди и всичко ще си дойде на мястото. Не му мисли колко кльощави сме били, пак ще станем. Ето, питай Ники как свалих 20 и колко кила за 3 месеца. А сега слабите ми дрехи са прибрани, но пак ще им дойде времето! Hug

РалиHug

По повод мъжете и чистенето, си мислех да направя упътване "как да почистя като жената". Описание стъпка по стъпка. Примерно: 1. Вземаш гъба. 2. Изтискваш Доместос. 3. Започваш да търкаш кенефа от копчето за водата. Реших обаче, че това ще ми отнеме повече време, отколкото сама да го свърша и се примирих, че като се върна от болницата тук ще е кочина.   Rolling Eyes

# 507
Честити ни нови бебчета! Да са живи и здрави и да носят радост на мама и тати.
Плами, твоите симптоми ми приличат на скорошно раждане Hug
Мяу, радвам се че си тук.Стискай междукрачието да порасне още писана Hug.
Бобиш, акушерките в болницата ми казха че при контракции, ако се пие но шпа се получава разкритие, на мен не ми подейства, така че незнам.
Лека нощ от нас

# 508
Момичета,от снощи имам контракций ,неможах да спя,днес бях на преглед,шийката ми е изгладена,но разкритие нямам,моята Аг ми каза,че тези дни може да родя,но след прегледа от 17 часа досега сьм с контракцийй,които бяха през 15мин.,10,сега реших да ги засичам и са 6:49,6:09,6:39,4:59,5:26,2:33, 7:00,боли си ме доста да ви кажа,на моменти нетьрпимо,  #Crazy незнам какво да правя, да ходя ли до болницата,тьй като не са регулярни,но ми се реве от тях наистина,дали ше ме вьрнат,как мислите? Това родилни или фалшиви контракцийй са,тьй като много болят  Rolling Eyes

# 509
Аз малко като мерудийка се изказвам, ама merlina, миличка, звучиш, сякаш доста те понаболява.  Sad  Hug
Интервалите, поне според мен, не са подготвителни контракции, но това може да се каже 100% само на тонове, тъй че заминавай и не му мисли дали ще те върнат!

Успех и леко раждане, стискам палци!  Hug  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт