Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 829
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте мамчета, ще се радвам да ме включите в темата.  Аз очаквам да родя син на 27.02, и като гледам как всички февруарки са се засилили да родят януари , май ще трябват подкрепления за февруарките  Thinking

Grinning Grinning Grinning Нещо такова се получава! Добре дошла и леки оставащи бременни дни!  Hug

# 466
Здравейте мамчета, ще се радвам да ме включите в темата.  Аз очаквам да родя син на 27.02, и като гледам как всички февруарки са се засилили да родят януари , май ще трябват подкрепления за февруарките  Thinking
Добре си ни дошла, Аника. welcome
Още повече, че сме с една и съща дата на термин. Grinning
Дай повече информация - коя бременност ти е, от къде си, къде и как смяташ да раждаш?  bouquet

# 467
От Варна съм , за сега съм се ориентирала към ОБ , момче ще е , за радост на татко му! Благодаря за приветствията!
През следващите дни ни предстои да си сменим адреса, така че може да поизостана с новините, но на всички пожелавам безпроблемно бременеене или раждане Simple Smile
Без малко да пропусна  - това ми е първа бременност и много ми се иска да родя нормално(вагинално) , макар че съм доста дребна и според някой доктори с тесен таз .

# 468
anika77, добре дошла, чудесно подкрепление  newsm18 !

bobi6ana
, я наистина веми звънни на доктора. Поне да успокоиш нас в темата  Hug !

# 469
bobi6ana, бебонито слязло ли е в таза вече?

Плами, казват, че като не ти се хапва и често посещаваш тоалетната, организмът  се чисти и се подготвя за срещата с бебче.  Hug
Аз за себе си, на база опита, който имам, съм решила да тръгна с контракции най - много на 5 мин, че нито ми се виси, закачена за монитор, нито ми се лежи с банка.  Peace

Добре завърнала се на Кенди и добре дошла на новото майче!   bouquet

Айде, Ради, с теб сме!

# 470
Здравейте,
аз съм бащата на Борис и мъжа на Sunny76. Качвам снимка на бебока направена буквално 5 мин след като излезе от тумбака. Всичко е наред и двамата са добре нормално раждане без епидорална упойка.
Поздрави.

# 471
Борис е страхотен! Да ви е жив и здрав! Поздрави на Съни76 и бързо възстановяване!

# 472
Мъж на Съни, много мило, че си направи труда да информираш агитката и да пуснеш снимка на мъника. Grinning
Предай специални поздрави на Съни, всички да сте живи и здрави!  bouquet

# 473
Оххх малеее,малък сладък Борисчо,да ви е жив и здрав и скоро да се гушкат с мама в къщи за да му се радвате всички...  bouquet

# 474
Благодаря за пожеланията,
ето я каката на мотора и,
Борисчо като направи 4 годинки мисля, че нейния мотор ще е вече негов Simple Smile
Поздрави

# 475
Честити бебчета на Кристи,Маргото и Илияна!
Плами,Ради  Hug
Борис е много сладък,направо ме разнежи Grinning
Бобишана наистина най-добре се консултирай с д-ра.
Аз днес бях на тонове,д-ра каза че са много добре GrinningИ аз реших че мога да направя една дълга разходка и сега съм като парцал и от умора не мога и да заспя Tired

# 476
Как да не му нащипкаш бузките на Борис?

# 477
  • София
Много ви е сладък Борис, Ади също, да са ви живи и здрави, мъж на Съни76! Много поздрави на Съни и бързо възстановяване!  Hug

Плами, и аз така знам, че организма се самоочиства преди раждането. С теб сме и стискаме палци!
Ради, миличка, ще те мисля утре, дано всичко е наред и най-накрая да се срещнеш с беба, голямо чакане изчака, ама и девойката ти е инатеста!  Laughing Hug

Аника77, добре дошла, добавена си в групата на първа страничка, леко добременяване!

Аз плакна очото с Тюдорите, пак прекалих с колата и чавето полудя.  Embarassed Имам чувството, че някоя ръка ще се подаде отнякъде, а мъжа ми дебилски заключи: "Ми иска да се здрависа с баща си, мъж е все пак!".
Искам да попитам някоя от вас остана ли без линеа негра? Втора бременност не се сдобих с такова нещо, днес щателно се огледах, не и не.

# 478
  • София
Аника77, добре дошла !  Hug Трябва и за февруари да останем някои все пак .  Wink

Ника, аз нямам линеа негра.  Whistling И се радвам за което. Но пък вече си видях ''дъното '' пъпчето - много странна гледка,като че е с обърнат хастар.  Sunglasses

Борис е много сладък малък бебок ! Чакаме и мама да си дойде и да се разпише.  Peace

п.с.аз съм решила след 14.02 да започна усилена креватна гимнастика ,но да не си помислите нещо - просто ще стимулирам беб да идва да се видим най-после. Simple Smile

# 479
Искам да попитам някоя от вас остана ли без линеа негра?
На мен ми цъфна сравнително скоро, пфу!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт