Февруари се задава - всички на финална права! /42/

• 20 828
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Ника, за какво ти е бе, душа  Grinning Hug Аз имам, но е много тъничка и бледа.

# 481
И Борис, и каката са много готини, а Борис е много хубаво бебе, пу - пу.  Heart Eyes

Гледам прогнозата за времето и се чудя дали да не измия прозорците утре, че ми избождат очите, а пердетата са добили небесно кафяв цвят.  newsm78 Гнездене и тва си е, да видим докога ще ме държи ентусиазма.  Embarassed Иначе младежът вика - сакън, не пипай, ма не казва аз ще ги измия.  Twisted Evil

# 482
Борис е сладурче голямо! Да ви е жив и здрав, както и каката. Благодарим за снимчиците, много мило, че ги сподели с нас, татко на Борис, и че ни информира за Съни. Да я поздравиш от целия отбор февруарки.  Hug

Добре дошла и на Аника77!  welcome Още една варненка сред февруарките и на всичко отгоре с термин на моя РД.  Wink Леки последни дни от бременността и безпроблемно раждане. И аз като теб ще раждам в ОБ, както и Мегелина. Избрала ли си си лекар или няма да се ангажираш с никого?

# 483
Искам да попитам някоя от вас остана ли без линеа негра?

И аз имам много бледа и тъничка само от пъпчето на долу,но почти не се забелязва....и без тва не ми харесва  Rolling Eyes

# 484
Много е сладък Борис да ви е жив и здрав!
Ника аз няма! Simple Smile

# 485
Искам да попитам някоя от вас остана ли без линеа негра?
И аз имам много бледа и тъничка само от пъпчето на долу,но почти не се забелязва....и без тва не ми харесва  Rolling Eyes

Аз си имам пък и вече стигна на 2 пръста под гърдите.

# 486
Шоколадче,не знам дали е слязло бебето в малкия таз,защото благодарение на мъжа ми си изпуснах прегледа вчера!!!Иначе тумбака ми е слезнал надолу,но не знам до каква позиция трябва да стигне.
Звънях на док и ме инструктира да пия но-шпа сега 2 и в 1часа още 2,ако не ме е отпуснало.Мъжлето обаче се е притеснило повечко и заяви,че ако не ми е минало в близките 2 часа насила ако трябва ще ме замъкне до болницата.Мен ме е страх единствено да не се мъчи нещо бебето.иначе с моя праг на болка мога да си кретам така.

# 487
Искам да попитам някоя от вас остана ли без линеа негра? Втора бременност не се сдобих с такова нещо, днес щателно се огледах, не и не.

Да, аз  bowuu ! Вчера акушерката отбеляза , че нямам стрии ,и линеа негра също. Тези екстри и този път  ме пропуснаха, но пък целулит имам за всички пишешти в темата  Joy!

# 488
bobi6ana- според мен бебо просто си прави път леко-полеко...и мен ме боли точно по средата долу ниско-там където и е главичката...но лекарката ми каза че просто слиза надолу и си прави път...та предполагам и при теб така..

# 489
Искам да попитам някоя от вас остана ли без линеа негра? Втора бременност не се сдобих с такова нещо, днес щателно се огледах, не и не.
Да, аз  bowuu ! Вчера акушерката отбеляза , че нямам стрии ,и линеа негра също. Тези екстри и този път  ме пропуснаха, но пък целулит имам за всички пишешти в темата  Joy!

Ааа, Звездичке, иска ти се да имаш за всички...  Wink Аз имам поне за половината. Пък и няколко стрии за хубост си имам.  Wink В комбинация с 23-те кг отгоре съм направо много красотна.

# 490
  • Варна
Честито на всички нови майчета, да са им живи и здрави бебчета и да растат много щастливи

И аз качих снимки на малкия в албумчето http://fevruari2010.snimka.bg/baby/fevruarski-bebcheta.458523.17155165

Ника и аз този път нямах линеа негра, но пък за сметка на това получих още нови стрии по корема.

# 491
  • София
Спокойно,и аз с моите 5-6 качени кг имам целулит.  Flutter Но пък предпочитам малко целулит,който поне има шанс да се махне,отколкото стрии.  Whistling

Ох,да ви кажа малкия така ме ръчка,че даже на моменти е доста неприятно. Вие нали все казвате,че се радвате на движенията на бебета и ми е малко гузно,че искам да спинка повечко...  Rolling Eyes

Сияна,много оформен Павел ! Не ми прилича на новородено,а и с тази коса си е егати мъжлето !  Heart Eyes

# 492
Моите кг са 13, 14, стрии - никакви (пу пу  Praynig), целулит - о, дааа  Laughing Това си е задържана вода. Ще позачезне след раждането и регулацията на хормоните. А и ние ще му помогнем да изчезне на гадния целулит, нали  Wink.

# 493
  • София
Мерси, успокоих се! Аз се притеснявам, защото нали казват, че е хормонална тази линия, аз и бездруго съм сбъркана, ама е друго да знаеш, че не си сам.  Joy

Като казахте целулит, аз съм  #Crazy от преди да забременя изобщо. И това ми напомни, че тази нощ сънуах, че съм на море с една приятелка и някак си се виждам отзад и о, чудо - нямам целулит.  hahaha Ще ми се, ама само насън ще да е. Иначе стриите ме пощадиха, но дет се вика да не се радвам предварително, защото знам, че и за един ден може да стане страшно.

Мъжа ми ще мие прозорци в понеделник или вторник, според времето. В неделя пък ще мие баните.  bowuu За мен остава нелеката задача да го насочвам и да му давам акъл.  Crazy

Пеперудке, на мен пъпа ми е обърнат с хастара навън от два месеца поне, сега вече изглежда доста заплашително.  Mr. Green Laughing А, иначе за гимнастиката - ясно е, че в името на детето, ние друго не си и помислихме, де!  Laughing Добре си си ти, с 5 кг. само, не можеш да усетиш грацията на тюлените и трудностите при гимнастиките. Party

Сиянче, много е сладък бебока!

# 494
Стрии нямам, целулит нямам (което е странно предвид на качените ми килограми), линия имах, но вече започна да избледнява. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт