На пазар за прежди, обръчи и куки

• 110 740
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
http://www.wollywood.de/index.php5/de  Ето още един немски сайт. не знам дали сте го показвали  Grinning

# 481
  • Варна
Coats продават онлайн и още как, само трябва да направиш сметка над 30 лева, изпращат с Еконт, което (куриера) лично мен ме ужасява и по телефона спокойно може да се направи поръчка.

Последна редакция: вт, 06 юли 2010, 23:44 от araxna

# 482
Момичета, кажете ми къде в Русе има магазин за прежди, някъде по центъра или евентуално в дружбите.  Praynig Може и да сте споменавали преди но нищо не намерих по въпроса.  Blush
И още едно въпросче, към тези от вас които са пазарували онлай от  М & ПС Габрово, има ли ограничение в кг прежда които ще си поръчам, нещо ми се върти в главата, че трябва да е минимум 500гр от един вид.  Thinking

# 483
  • на брега на реката
В Дружба 3 , в комплекс Вени има магазин за прежди и гоблени.

# 484
към тези от вас които са пазарували онлай от  М & ПС Габрово, има ли ограничение в кг прежда които ще си поръчам, нещо ми се върти в главата, че трябва да е минимум 500гр от един вид.  Thinking

да, има такова ограничение, трябва да си поръчаш минимум пакет от един вид прежда. Пакетите са с различен грамаж - в общия случай са или по 500 или по 600 гр.
Аз имам няколко вида техни прежди, някои от които може би няма да ползвам, така че ако желаеш, пиши ми какво си харесала и ако го имам, ще ти продам колкото ти трябва.

# 485
  • Варна
Момичета, имам едновременно и новина, и нужда от подкрепа. От два дни имам онлайн магазинче за прежда – все още не съм разаучила софтуера докрай и имам още работа по оформлението, но важното е, че стартира – доста неочаквано, непремислено, малко на шега, но честно да ви кажа май винаги съм си мечтала нещо такова да ми се случи. И то ме споходи почти като гръм от ясно небе – преди около две седмици получих емейл от yarnparadise (като един активен техен купувач – по малко, но често  Joy )дали искам да ме включат към тяхната Reseller program и аз приех. Те ми направиха сайта, дадоха ми възможност да продавам на техните цени, като имам възможност да свалям до -15% (щото толкова ми е комисиона) и ми дадоха срок от два месеца да осъществя поне една продажба за да си спечеля безсрочно съществуване в онлайн пространството. Аз печалба не гоня, по-скоро всичко е ентусиазъм, но си помислих, че това е страхотна възможност всички да купуваме прежда на по-ниска цена. Всички останали параметри си остават същите – аз намирам клиентите, но преждата я пращат от Турция директно на купувача. По подразбиране на сайта плащането е с пейпал, но може би трябва да проуча дали може да се добави ипей.бг например. Затова първо искам да ви помоля да хвърлите едно око на сайта и да давате предложения какво да се промени за да стане по-удобен за всички ни, а после – ще се радвам ако някоя си купи нещо оттам в близките два месеца, за да си спечелим правото на безсрочно съществуване. Всички промоции, които са валидни на yarnparadise са валидни и на моя сайт. Засега сайта е на английски (вчера писах няколко реда за дошли), но смятам да го преведа и на български. Не съм проучила още как чрез админ панела коригирам цената, затова цените които виждате там са by default, но ако някой си хареса нещо няка да ми пише на лични, за да намаля цената. Приемам всякакви съвети и препоръки. Благодаря ви за подкрепата предварително.

# 486
  bouquet
ако дадеш и линк към сайта няма да е зле. може и да те подкрепим с някоя поръчка.

# 487
  • Варна
Ох, Меги, голяма съм блейка.

http://knittingewe.yarnshopping.com/

# 488
  • в баира
Manzhelka : Страхотна новина! Ще стискаме палци за новото начинание и току виж сме ти станали редовните клиенти.  Peace Мен Пейпал ме устройва, редовно го ползвам и ми е супер удобен.

Ама можем ли вече да поръчваме, че аз набелязах това-онова?

# 489

Браво миличка !!!  bouquet
Само така!!! newsm10 УСПЕХ!!!

# 490
Честито, Манжелка.  Heart Eyes Ще те ползваме с удоволствие. Ти ли ще ги разпращаш после пратките?

# 491
  • Варна
Благодаря ви момичета! По принцип може да поръчвате, но днес писах на администратора да ми покаже как да намаля процента на цените (т.е. да увелича дискаунта) защото сега е by default, пък нали ние се борим за -15%, така че е добре да изчакате поне до утре за да направя поправката. Преждата я изпращат директно от Турция, аз нямам нищо на склад.

# 492
  • в баира
Аз само една препоръка имам: Като избера да разглеждам дадена прежда, снимките не позволяват по-голям зуум, както е в турския сайт. А там е доста добре направено и човек си добива представа за преждата.

# 493
  • Варна
Фиф, ще питам и затова за да се опитам да го коригирам. Тъкмо сега получих имейл - опитах се да сложа 0% mark up, но не ми позволи, най-ниското е 1%, .така че обнових и сега са намалени, така че би трябвало сега да са -14% от турския сайт. Можем да поръчваме.

# 494
Манжелка, а ще има ли прИмоции във всеки вторник? Или тези проценти си остават засега?

Общи условия

Активация на акаунт