На пазар за прежди, обръчи и куки

• 110 735
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Незнам, би трябвало да има - каквото е на техния сайт, би трябвало автоматично да обнови и моя, но аз го имам от понеделник, а вчера въобще не се сетих да проверя. Ако искаш дай да изчакаме до другия вторник и по емпиричен път да разберем има или няма  Joy

# 496
Ако искаш дай да изчакаме до другия вторник и по емпиричен път да разберем има или няма  Joy

О, разбира се. Чакаме! Много се радвам за сайта ти. Аз съм си натрупала прежди в хралупата сега. Няма страшно!

# 497
Manzhelka ,
  hahaha
след като погледнах за какво става на въпрос  ти желая много успехи с това начинание - да е доходно за теб!

# 498
  • Севлиево
Страхотно Manzhelka много се радвам за теб  Hug Дано да потръгнат нещата, по-към есента може да те тормозя за търговия на едро  Peace

# 499
  • на брега на реката
Честито,ще пазарувам от теб , защото не мога да плащам по електронен път. Сега излизам в отпуск, но след 4.08. ще разгледам и ще ти поръчам, само че ще може ли да ти пращам парите на теб , а ти да я поръчваш на моя адрес? Днес имам рожден ден и празнуваме и няма да мога да разгледам всичко, но като се върна ще видя подробно/ сега си харесах само мериното/.

# 500
Честито и от мен! Май всички ще ти станем клиенти!   bouquet И аз имам една препоръка към сайта - ако може да се сложи и търсачка.

# 501
Manzhelka , браво! И аз получих същата оферта, но понеже съм много боса в интернет материята, едва се оправям с един фейсбук....та, отхвърлих предложението. Супер е,че ти си се навила!
Във вчерашната вторнишка промоция харесах едни прежди,които бяха допълнително намалени с някакъв летен дискаунт и идваха на доста добра цена. Тамън да ги купя обаче и гледам - доставката 12,80 Долара за 1 skein Shocked
Още не съм разгледала твоя сайт, но ще се надявам на по-приемлива цена за доставка.
Успех!!!!!

Дръж ни в течение за новини, мисля,че на никой няма да е досадно, а аз доста прежди съм накупила от турския сайт и вероятно ще ти пусна поне една поръчка в следващите 2 месеца.

Поразгледах - адски бавно ми зарежда. Никъде не виждам инфо за грамаж и метраж. Не намерих и условията за доставка.

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 16:49 от Amelly

# 502
Амели, като цъкнеш на картинката с преждата излиза цялата информация. Фактически не пазаруваш през Цануша, а през самия сайт. Те ти пращат всичко оттам с 14% отстъпка, благодарение на нея. Доставката пак е 12,80 за един пакет. Цануша не иска да печели засега от сайта си.

# 503
Манжелка, честито! Прекрасна новина! Не го разгледах много подробно, та я кажи накратко: Може ли да се плаща с наложен платеж и да изпращаш поръчката по БГ пощи? Има ли минимално количество, което трябва да се поръча?
Би ли изпратила сайта си на Мимиту с кирилизацията, за да го закове в Библиотеката или някъде на първа страница на темите ни?

# 504
Стейс, прочети ми внимателно предишния пост.  Simple Smile

# 505
  • Варна
Момичета, благодаря за подкрепата! Ще направя за вас/нас каквото мога - нали сме един отбор! Това за търсачката е добра идея, ще пробвам през уикенда дали мога да я наместя през админ панела. Ще се опитам да кача и ипей възможност за плащане от бг, но и аз сега се уча, та ми трябва време. Искам специално да благодаря на Фиф, защото тя направи първата поръчка и това автоматично означава, че не сме времево ограничени със съществуването на сайта - така, че наистина специални благодарности!!! Колкото до момичетата, които искат да купуват, но нямат регистрация в пейпал, на абсолютно приятелски начала мога да поръчам през моята кредитна карта, пък те някак да ми изпратят парите (в гобленарската тема сме го практикували)  - с наложен платеж не става, защото преждата пристига директно от Турция към получателя, но услуги между нас можем да си правим всякакви. Иначе доставката си е закована от турците, защото те изпращат стоката - там нищо не мога да пипам.

# 506
  • София
Манжелка, супер е че си захванала с това начинание. И на мен ми пратиха такъв мейл, но само го прочетох и с това приключих.
Аз например нямам регистрация в Пейпал и мога да ти преведа парите по банков път предварително и ти да поръчаш, пък да ми ги пратиш после по пощата. Иначе от техния сайт съм поръчвала чрез дебитната си карта. Но в твоя не видях може ли така?
Интресува ме живо дали другия вторник цените ще бъдат страхотни, предвид твоята отстъпка.

# 507
Маци, чакаме вторника, споко.  Heart Eyes

# 508
Манжелка, много мило! Желая ти успех! Ако съм те разбрала правилно, преждата може да се плати на теб (по пощата или по банков път), но доставката - на турците, така ли? И пак опираме до Пейпал. Thinking

# 509

Общи условия

Активация на акаунт