На пазар за прежди, обръчи и куки

• 110 718
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Manzhelka, КЪДЕ СИ? Имаш ли вторнишка промоция? Все така зле се ориентирам в сайта, може проблема да е в моя комп, щото освен ориентацията, много бавно ми зарежда, а като кликна върху снимка,за да видя детайли за преждата, забива.

# 511
Момичета, които се поръчвали от М & ПС Габрово искам да ви питам как дадохте поръчката си - по телефон или по мейл? Аз се чудя ако я дам по мейла за колко време ще получа отговор, и дали бързо изпращат доставката, макар че това повече зависи от куриерската фирма.
И още нещо относно еконт експрес, проверявам с калкулатора колко ще ми излезе доставката, и гледам че пише "от офис-до врата" и "от офис - до офис", какво ще рече? Мисълта ми е че ако отбележа от офис до офис ще трябва да ида да си взема пратката в техния офис, или до работното ми място (примерно). Ох, много объркано се изразих, ама дано сте ме разбрали.

Иска ми се ако днес пусна поръчката до петък да съм я получила, че от 2.08 съм на море, и да си имам преждичка

# 512
Аз поръчвах миналата година по мейл- веднага се свързаха с мен. Писах че искам до офис и ходих да си взимам пратката в офиса на куриерската фирма.

# 513
Аз поръчвах миналата година по мейл- веднага се свързаха с мен. Писах че искам до офис и ходих да си взимам пратката в офиса на куриерската фирма.
А колко ти излезе доставката като цяло?  Blush
Ще пусна още тази вечер поръчката, пък дано утре преди обяд имам отговор.  Praynig

# 514
нямам точен спомен...но сега като пробвах калкулатура явно е било около 5лв., ако цените са запазени.

# 515
  • Варна
Manzhelka, КЪДЕ СИ? Имаш ли вторнишка промоция? Все така зле се ориентирам в сайта, може проблема да е в моя комп, щото освен ориентацията, много бавно ми зарежда, а като кликна върху снимка,за да видя детайли за преждата, забива.

Amelli, вчера имах много работа и не можах да вляза за да сравня цените, но вчера за първи път не съм получила имейла на yarnparadise за промоцията, така че наистина не съм сигурна.

# 516

Amelli, вчера имах много работа и не можах да вляза за да сравня цените, но вчера за първи път не съм получила имейла на yarnparadise за промоцията, така че наистина не съм сигурна.

Аз доколкото успях да разгледам, не видях нищо,което да показва,че има вторнишка промоция, може би различния изглед на твоя сайт от оригиналния ме обърква и не мога да забележа всичко. Харесала съм си една прежда отдавна, сега няколко поредни вторника се върти на промоция, но тази ужасно висока доставка ми е проблем и се надявах през твоя сайт с намалението,което ти прилагаш върху самите артикули,да ми излезе по-изгодно. Дано имаш възможност в следващите дни да проучиш обстоятелствата и за следващия вторник да имаме готовност за действия Simple Smile

# 517
  • Варна
Amelli, съвсем случайно открих, че промоциите ва видни от категорията On Sale горе в ляво.

# 518
Там са текущите, ама във вторник нямаше нищо допълнително,както е в турския сайт. Там има две категории- едната е Items on sale, която си седи ежедневно, а другата е Tuesday promotion,която пускат само във вторник, за определени видове прежди и цените май са по-ниски отколкото ако същите са в постоянната категория Items on sale.

# 519
Здравейте момичета, моля за помощ Simple Smile
Някоя плела ли е с това:

http://www.yarn-paradise.com/knitting/yarns_for_summer:_linen-ba … pink_qx21181.html

... и какво може да се изплете с него?
Вчера получих доставката: "You will feel the difference when you touch it",  наистина усетих разликата, каквото и да означава  това, но никога не съм плела с целулоза. На пипане е много мекичко, а при изплитане стои много стегнато, почти картонено. Мокрих го, не се разпадна като хартия, но след като изсъхна продължава да си е твърдо. Мислех да плета бебешко одеалце, защото реших, че ще е меко като памук или бамбук, или вискоза, но не би  Cry
Някакви идеи? Благодаря   bouquet

# 520
Рейвън, ти с кой номер плете? Вземи го смени с по-голям и сложи дупкЕ повече, да видим дали ще омекне. В сайта пише 5, но зависи от теб как плетеш. Според теглото - Weight Group :    4 Medium: Worsted, Afghan, Aran  Следователно става за жакети, жилетки, одеяла примерно.

btw Намерих готина статия за бамбука - http://organicclothing.blogs.com/my_weblog/2007/09/bamboo-facts-be.html

# 521
№ 5 на Ади. Мисля че плета нормално, дори малко хлабаво, защото винаги нещата ми стават по-добре ако използвам половин до един номер по-малки от препоръчания. Отивам да сложа дупки Simple Smile

Според теглото - Weight Group :    4 Medium: Worsted, Afghan, Aran  Следователно става за жакети, жилетки, одеяла примерно.

btw Намерих готина статия за бамбука - http://organicclothing.blogs.com/my_weblog/2007/09/bamboo-facts-be.html

Това ме подведе, отивам да чета и за бамбука, но сега плета и един бамбук на Ализе и двете нямат нищо общо. Благодаря Simple Smile

# 522
И аз плета с бамбук сега. Просто намерих статията, не за друго. Бамбука е дори разтелив, трябва да се плете стегнато, което на мен не им отдава.  Joy

Успех! Ако имаш 6 или 7 заплети с него. Не е нужно много да плетеш, само пробичка.  Hug

# 523
Вчера като търсех да видя тая прежда как изглежа - aslan trends del cerro и тя се оказа едно 100% мерино попаднах на два американски (мисля) сайта, които продават прежди и доставят до Бг. Не се задълбочих колко ще ми излезе шипинга, но във този ми искаха промо код за да я купя на намалена цена, както и 5,50 долара за доставка. http://www.yarn.com/index.cfm/fuseaction/product.detail/category … 5DA-6F7BFA2EC41E/
може ли да ме светнете от къде го взимам този промо код?

Ето и втория сайт - http://www.yarnmarket.com/knitting/Knitting_Yarn-318.html

Toзи първият сайт няма доставка до БГ  Embarassed
Tърсих алпака, но такава дето боцка по- малко. Купувала съм турска, но не съм очарована  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 17:35 от Zornitza_r

# 524
Има доставка   Grinning и то в цял свят .

Общи условия

Активация на акаунт