˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 512
  • 335
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Ако е хубаво времето - и аз идвам Wink

# 211
И аз ще се пробвам да дойда Peace

# 212
Пишете и мен, там съм, имам много за припомняне. Grinning

# 213
  • Пловдив
Здравейте, момичета,

Аз вчера разбрах за тази тема и исках да ви питам какво представляват тези срещи, заплаща ли се нещо, могат ли да присъстват и бременни, че на мен това ми е първа бременност и си нямам и напредстава от кърмене. Разбрах, че сега ще се организира среща на 25.09, може ли да ми дадете повече информация?

# 214
Един запис и от мен Simple Smile дано успея да дойда и да разбера за какво става въпрос като се каже кърмене хихих

# 215
  • Пловдив
Здравейте, момичета,

Аз вчера разбрах за тази тема и исках да ви питам какво представляват тези срещи, заплаща ли се нещо, могат ли да присъстват и бременни, че на мен това ми е първа бременност и си нямам и напредстава от кърмене. Разбрах, че сега ще се организира среща на 25.09, може ли да ми дадете повече информация?

Надявам се Бу няма да има против, ако отговоря  Hug
Срещите са неформални, под формата на разговор или дискусия.
Добре дошли са както бременни, така и майки с бебета и деца. Не се заплаща, но сте добре дошли да оставите скромни дарения за ЛЛЛ.
Мисля, че ако посетите срещите ни, ще добиете добра представа за кърменето и надявам се да сме ви от полза   bouquet

За най-новата среща - тази седмица Бу ще обяви къде е мястото и точния час  Peace

# 216
  • Пловдив
И аз ще дойда, възможно е да водя и още една прясна мама.

# 217
Бу, виж колко момичета се записаха, няма да сме сами. Аз смятам да дойда без Тошето, че миналия път доста го гоних из градинката, а в момента нямам сили за това. Може да доведа сестра ми, ще й е интересно, особено ако се говори за кърмене на близнаци. Сега чакаме мястото и часа.

# 218

˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига среща 25.09., събота, 10:30ч - 11:30ч..●•٠·˙˙·٠

25 септември, събота, 10:30-11:30 часа, ЛЛЛ среща в Пловдив.   Grinning

Темата е

Изкуството на кърменето: "Предимства на кърменето от А до Я"

часът е 10:30, мястото е централният асфалтов площад на Градската градина.

Срещата е чудесна възможност да споделите опит и мнение с други майки, както и всякакви въпроси, които може да има в тази връзка Simple Smile

Поканени сте да носите нещо дребно (но здравословно) за почерпка или пък вода/сок.

Срещата е неформална, в дружелюбна обстановка, продължава около час.

Забележка: Моля ви, опитайте се да дойдете навреме, за да може срещата наистина да започне в 10:30 - 10:40ч. Разбира се, с малко дете пътуването и стигането някъде в определен час може да е наистина трудно, но нека се опитаме отново да започнем по график Simple Smile

Моля, запишете се в темата кой ще дойде!

Заповядайте!

Ла Лече Лига предлага подкрепа от майки за майки, информация и обучение на кърмещи и бременни майки. Срещаме се в 10:30ч. всяка  последна събота на месеца. Срещите са дискусионни и от неофициален характер. Дават възможност да се запознаете с майки на малки деца от града и региона.
Бременни жени, майки и бебета са винаги добре дошли!

Темите на срещите включват:

Ползите от майчината кърма

У дома с новото бебе

Нормалният ход на кърменето

Нуждите на растящото ви бебе (захранване&отбиване)

Сайтът на Ла Лече Лига България www.lllbg.org

# 219
  • До хладилника, който обичам
Голямо "благодаря" на Else, която ще води тази ЛЛЛ среща, докато аз отсъствам Grinning Всички я познавате и много пъти сме се виждали, така че само мога да ви завиждам за предстоящата чудесна среща! Grinning

# 220
  • Пловдив
Мога ли да и върна книгите?

# 221
Мога ли да и върна книгите?
Да Simple Smile

# 222
  • Пловдив
Момичета, знам че не е тук мястото за такъв въпрос, но си мисля, че само вие може да ми помогнете. Можете ли да ми препоръчате добър педиатър, който е за продължителното кърмене и захранването след 6 месец, също така да е и хомеопата? Мерси Simple Smile

# 223
Ау, такова златно чудо аз поне не се сещам... има доста педиатри в града, които ако са наясно, че майката е за кърмене и за късно захранване, нямат против (но ако не е заявила тя, може и да й напрепоръчат стари схеми!), и отделно има няколко имена на хомеопати, които хората харесват, но двете заедно аз поне не съм срещала... на ЛЛЛ срещата иди, може някой да има име предвид.

# 224
  • Пловдив
За съжаление няма да мога да присъствам на тази среща и за това се надявам , някой ако може да ми даде тук име, щом ги няма и двете неща на едно място, тогава ако може на някой добър педиатър хомеопат..Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт