˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 510
  • 335
  •   1
Отговори
# 225
Съжалявам, но ми се очертава пътуване и няма да мога да присъствам ... Tired
Хоп-хоп! Ще дойдЕМ!
Отложих пътуването за след срещата  newsm47

# 226
  • Пловдив
и аз ако успея да събудя таткото, за да ни докара, ще сме на линия

# 227
Габи кашля и няма смисъл, другият път.  Sad

Приятен и ползотворен разговор и до скоро! Simple Smile

# 228
Съжалявам, но ми се очертава пътуване и няма да мога да присъствам ... Tired
Хоп-хоп! Ще дойдЕМ!
Отложих пътуването за след срещата  newsm47
Аз се успах ...  ooooh!

# 229
  • Пловдив
А на мен ми изпуска масло цилиндъра на задните спирачки на колата, не ме питайте какво е това, не знам Simple Smile Ама ме предупредиха да не карам.

# 230
Срещата мина много добре и във фейса ще се появят снимки (скоро)  Grinning  Янтра, и аз нямам идея какво е това, но като я отремонтират да дойдеш Simple Smile Дарлин' дано поне си си отпочинала Simple Smile

# 231
Ооо Ели, скочих като опарена в 10:15ч , но нямах време да се оправя и да дойда. Tired Нищо .. следващия път... Очаквам снимките Peace

# 232
Ние пък бяхме съвсем за кратко, защото младежът само дето не ревна от мерак да се вози на количките пред пощата... ама от това, което видяхме, със сигурност беше много хубаво Hug

# 233
  • Пловдив
И ние бяхме от успалите се  Embarassed Rolling Eyes

# 234
  • Пловдив
А нещо за октомврийска среща?!
Аз все ще питам на срещите ама или си тръгваме по-рано или не успявам да дойда - кога трябваше да кажа за номерче на членската карта ... първия път го нямаше списъка и после така си и остана картата без номер (незнам дали ще ми трябва всъщност изобщо) Thinking Вече чакаме второ, та ще ми трябва инфо по-подробно вече за кърменето , че да не стане късно като предния път - Бу, с какво можеш да ми помогнеш в това отношение, дали ще има книжка в библиотеката на групата с която можеш да ме образоваш (неуспешно кърмила и 11месеца цедяла) - този път на всяка цена съм решила да кърмя (с твоя помощ и на момичетата разбира се , съмнявам се да се справя сама честно казано  Tired).
Ще следя темата - този път се надявам да няма сватби и други неотложими мероприятия, че няколко пъти пропуснахме вече , а много ми се идва  Hug

# 235
  • До хладилника, който обичам
delilah_qk, на 30-ти октомври е следващата среща Grinning
Със сигурност ще ти намеря четиво, няма да се плашиш! Има много и разнообразни книги, ще донеса няколко да погледнеш и избереш кое да четеш. Мисля, че ще се справиш - толкова дълго цедене си е чисто геройство, впрочем, много повече, отколкото много хора биха успели в такива обстоятелства, не се подценявай!
П.п. номерчето е за вътрешно ползване, но така или иначе архивите умряха и трябва да почнем наново да вписваме всичко, та не е от голямо значение Simple Smile Важното е ти и аз да знаем, че си член и горе-долу от кой месец.

# 236
Ха да не се каня, но на 30-ти съм на срещата!
Относно номерчето, и аз нямам вписано, но поне датата я има Peace

# 237
  • Пловдив
Ще гледам да съм на линия този път! Относно картата - сега забелязах , че има някакви дати, не се бях заглеждала. Дано имаме хубаво време- нямам търпение да дойде 30ти  Hug

# 238
  • Пловдив
Ще има ли повече информация за срещата на 30.10? Как мога да стана член на ЛЛЛ? Simple Smile

# 239
  • До хладилника, който обичам
В понеделник или вторник ще пиша точно място за срещата Simple Smile Часът е 10:30, това поне е ясно Grinning
На място на срещата си добре дошла да станеш член! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт