˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 514
  • 335
  •   1
Отговори
# 195
  • До хладилника, който обичам
E, добре де, мога и да не се завъртя Laughing то като гледам каква активност има, сама ще си седя дори да ида...

# 196
Ами тогава и аз няма да пътувам. Предпочитам да бродя из Пловдив из по-прохладен ден - 37 градуса не ме вдъхновяват.

# 197
Добре, за септември - гранд среща, за откриване на новия сезон Grinning Ще ви донеса тогава да видите и новото издание на 'Изкуството на кърменето' Simple Smile

# 198
Аз до тогава трябва да си го имам и ако не ми мине котка път да съм го прочела  Grinning

# 199
  • Пловдив
Ние се поизгубихме за два месеца, но за септемврийска среща вече трябва да сме на линия ако не изскочи нещо непредвидено - ще чакам дата и място само да кажете  Hug

# 200
  • Пловдив
Здравейте
едно записче от мен да Ви следя да не изпусна следващата лекция Simple Smile

bouquet

# 201
Ние се поизгубихме за два месеца, но за септемврийска среща вече трябва да сме на линия ако не изскочи нещо непредвидено - ще чакам дата и място само да кажете  Hug
Датата е 25-ти - последната събота на месеца, както обичайно е, ако няма непредвидени обстоятелства - но мястото предстои. Имам нещо наум, но да видим ще стане ли.
Впрочем, аз на 25-ти отсъствам, по уважителни причини (поканиха ме за лектор във Форум 'Родителство' на Горичка) - вариантите са или да преместим срещата за друг ден, или да помоля Else например да се смили и да води пловдивската среща Grinning Кажете вие, и двете неща са вероятно възможни.

# 202
Насреща съм - да знаеш стига да съм в състояние да намеря това, което имаш наум  Mr. Green

# 203
Съжалявам, но ми се очертава пътуване и няма да мога да присъствам ... Tired

# 204
Аз нямам претенции за лектор и лидер.  Ние вече се отбихме, но след шест месеца се надявам отново да кърмя живот и здраве . Така че като бивша-бъдеща кърмачка ще ми е приятно да присъствам.

# 205
  • Пловдив
 newsm78 тогава сме на сватба (вчера ни поканиха), но ще следя темата ако успея да ги съчетая  Peace

# 206
То какво излезе, все едно е август, освен една Змейковица не виждам някой друг да е на линия?

# 207
  • Пловдив
Аз ще дойда Simple Smile Имам да връщам две книги - "Близо до бебето" и .... "Как се случва отбиването". Искам някой да ми даде членска карта, за тази година, дооооо другия март съм платила, искам тапия Simple Smile

# 208
Има някаква вероятност и ние да дойдем, ама не мога да обещая твърдо. Много ще зависи от мястото и какво ще е времето тогава.

# 209
  • Пловдив
То какво излезе, все едно е август, освен една Змейковица не виждам някой друг да е на линия?

Мчи кво, аз малко ли съм  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт