˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига срещи за бъдещи и настоящи родители●•٠··٠

• 19 497
  • 335
  •   1
Отговори
# 255
И за мое съжаление, от вчера имам бракстан хикс контракции по две три на ден и реших днес да полежа малко. Дано другия месец положението е по спокойно.  Praynig

# 256
  • Пловдив
Бу, книжките са страхотни - още съм на преведената, но и там има точно за моя проблем с гърдите, а и много други полезни неща (оказах се права, че имам още много да чета, за да съм добре подготвена този път)
Благодаря ти още веднъж!!!  Hug Нямам търпение да дойде 27ми - ще гледам пак да сме на линия, дано и таткото дойде, че да чуя нещо и аз, че иначе с малкия дивчо е направо невъзможно.

# 257
  • До хладилника, който обичам
delilah_qk, супер, много се радвам, че книгите ти допадат!

# 258

˙·٠•●Пловдив●•٠·˙˙·٠•●Ла Лече Лига среща 27.11., събота, 10:30ч - 11:30ч..●•٠·˙˙·٠

27 ноември, събота, 10:30-11:30 часа, ЛЛЛ среща в Пловдив.   Grinning

Темата е

“Честно ми кажи!” (за предизвикателствата, които майчинството ни отправя)

часът е 10:30, мястото е книжарница Хеликон на главната улица - по-голямата от двете (тази с дървото вътре), срещу стълбите на Каменица, ул. Княз Александър Батенберг № 29.

Срещата е чудесна възможност да споделите опит и мнение с други майки, както и всякакви въпроси, които може да има в тази връзка Simple Smile

Поканени сте да носите нещо дребно (но здравословно) за почерпка или пък вода/сок. Моля, постарайте се да пазите чисто, за да ни искат и друг път там  Laughing

Всяка майка се грижи детето си - предвид това, че има много и интересни шарени детски книги наоколо, отговорност на всеки е да няма бели, причинени от неговото поколение  Grinning

Срещата е неформална, в дружелюбна обстановка, продължава около час. Доведете приятелки, бременни или вече майки, ако се стесняват да дойдат сами  Grinning

Забележка: Моля ви, опитайте се да дойдете навреме, за да може срещата наистина да започне в 10:30 - 10:40ч. Разбира се, с малко дете пътуването и стигането някъде в определен час може да е наистина трудно, но нека се опитаме отново да започнем по график Simple Smile Тъй като сме на гости в книжарницата, след уреченото време срещата приключва.

Моля, запишете се в темата кой ще дойде!

Заповядайте!

Ла Лече Лига предлага подкрепа от майки за майки, информация и обучение на кърмещи и бременни майки. Срещаме се в 10:30ч. всяка  последна събота на месеца. Срещите са дискусионни и от неофициален характер. Дават възможност да се запознаете с майки на малки деца от града и региона.
Бременни жени, майки и бебета са винаги добре дошли!

Темите на срещите включват:

Ползите от майчината кърма

У дома с новото бебе

Нормалният ход на кърменето

Нуждите на растящото ви бебе (захранване&отбиване)

Сайтът на Ла Лече Лига България www.lllbg.org

# 259
  • Пловдив
Живот и здраве - на линия сме   bouquet

# 260
П.п. в добавка към срещата - помислете искате ли да кръстим пловдивската си група с някакво име Grinning

# 261
Ще ми се и в Хасково да направите такава среща.  newsm17

# 262
  • Пловдив
Бройте и нас, стига да не вали Simple Smile

# 263
И ние пак сме на линия с Десанка

# 264
  • Plovdiv - Thessaloniki
Аз не съм сигурна, ако приключа навреме с районното и се придвижа до центъра, искам обаче, любопитно ми е!

# 265
  • Пловдив
Въпреки, че вече от една седмица сме "бивши" кърмачета Laughing, и ние сме на линия Peace

# 266
идвам (стига да не забравя  Embarassed )

# 267
Ако не вали и баткото е на кеф за разходка, ще дойдем.

# 268
Ще дойдем с малката. Надявам се, Мяу също да се включи, не само да заговорничи с мъжа ми. Simple Smile

# 269
Ей, дочакахме те Grinning

c'Mon е една от най-старите майки в пловдивската ЛЛЛ група, но идва чак в навечерието на второто бебе отново Grinning

Общи условия

Активация на акаунт