Миете ли плодовете и зеленчуците със сапун?

• 30 242
  • 495
  •   1
Отговори
# 105
Използвам твоя цитат обобщено, ти си казала мания, друга е казала болен мозък, трети се хилят с емотиконите с един такъв изумено учуден тон, все едно кой знае какво е станало чудо невиждано, някой си измил ябълката със сапун.

pasinet, много те харесвам и чета постовете ти с удоволствие, но моля те, не ми слага думи в устата. Да, смешна ми е тая мания за чистота във всичките й форми, признавам. Но все пак не бих си позволила да обиждам хората, че са болни мозъци.  Peace

# 106
  • Има много детски смях.
Преди време стана ясно, че много дами, списващи във форума, мият киселите млека преди да ги приберат в хладилника. Не помня само с вода, или и със сапун/ веро  newsm78
Както и да е, след въпросната тема вече нищо не ще ме впечатли.

# 107
Егати и откачалките..  ooooh!

Хляба миете ли? И той се търкаля по същите места.

Дали ще правиш пак същите кухи коментари ако теб или детето ти го диагностицират с туларемия?

Убавица, пу, пу, да не ти е уроки..  Mr. Green

мишленце, абе сбъркани са си, откъдето и да го погледнеш Wink

# 108
Виждате ли минзухар как изперкулясва понякога?

Е така ше станете и вие, ако не си миете добре плодовете и зеленчуците.

Grinning

# 109
  • There I was on a July morning
Мия всички плодове /без банани/ и зеленчуци, които ще се консумират в суров вид с гъбичката за съдове с мъничко веро. Ако са за готвене - само с вода.

# 110
Не, не мия плодовете и зеленчуците със сапун. Понякога не ги мия и с вода.

# 111
  • София
Само с вода. За сапун не съм се сещала.
Някой беше писал, че мие в миялна, без препарат, разбира се Simple Smile

Идеално е за салати да се мият в миялната на програмата дето пуска студената вода само за приплакване  Mr. Green

# 112
  • София
Не ми е минавало през акъла дори.
Плодовете и зеленчуците, които се белят рядко мия и с вода.
Интересно ми е миещите със сапун какво правят със зелената салата?
Може би миялната е добро решение. По възможност на 90 градуса.
Между другото, познавах една мома, която миеше салатата с топла вода.
Бляк, топла салата...

# 113
  • Има много детски смях.
Само с вода. За сапун не съм се сещала.
Някой беше писал, че мие в миялна, без препарат, разбира се Simple Smile

Идеално е за салати да се мият в миялната на програмата дето пуска студената вода само за приплакване  Mr. Green

И спанак.  Laughing

# 114
Мия всички плодове /без банани/ и зеленчуци, които ще се консумират в суров вид с гъбичката за съдове с мъничко веро. Ако са за готвене - само с вода.

А толкова много хора се борим срещу ГМО.  Мъка..

# 115
  • There I was on a July morning

Ми мъчи се де, не ми пречиш.   Whistling

# 116
Салати, спанак и др. зленчуци, които са в голямо количество, мия във вода със сода за хляб, разтворена във водата.
Плодове мия на течаща вода.

П.П. Сода за хляб слагам и в пералнята Simple Smile)) против варовик.

# 117
Бе за какво миене със сапун говорите бе хора?? Чак да миришат после плодовете, слагам една точица сигурно, просто нещо ей така,миниатюрно количество.... Примерно всички ябълки на пазара са с една мазна обвивка Sick, с какво ги мажат не знам, но това докато не го отмия, това не си го слагам в устата. Naughty

# 118

Еее, ама за ГМО-то отделно от сапуна, ти трябва телЯна четка за ДНК-то! Да си набавиш ей Wink Laughing

# 119
Преди време стана ясно, че много дами, списващи във форума, мият киселите млека преди да ги приберат в хладилника. Не помня само с вода, или и със сапун/ веро  newsm78
Както и да е, след въпросната тема вече нищо не ще ме впечатли.
Лично съм виждала каси с кисело мляко стоварени на тротоара пред квартално магазинче и минават кучета и небрежно ги препикават. Laughing

Примерно всички ябълки на пазара са с една мазна обвивка Sick, с какво ги мажат не знам
Парафин, до колкото знам.
А червените 'руменини' по грейпфрутите ги пръскат със спрей. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт