Да си поговорим за мода...

• 45 373
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Последното лято и аз си купих два- син и керемидено червен, но не съм ги носила още. Харесва ми по снимки и на други хора, а аз самата не се възприемам  Blush

Фигуралните- зависи какви са. Този вид са много оригинални, но тези не ми допадат особено..

А ето и малко снимки:

# 556
Дами, я кажете тези обувки могат ли да се носят с чорапогащник
обувки
пак те
Искам да ги сложи с тази рокля рокля.
Раменете ще са ми голи значи, ако става чорапогащник той ще е телесен цвят и без ограничител.Проблемът мога лесно да си го реша вместо да се колебая като сложа затворена обувка и тогава всичко е ясно Simple Smile

# 557
Вместо чорапогащник, аз бих заложила на впечатляващ педикюр и чанта в цвета на лака.

# 558
За лято е хубава идея, ама сега, когато не е толкова топло за босо Embarassed

# 559
Моника, аз също предпочитам да нося този модел боса, но, ако е вечерно събитие и много фин, а и наистина не се вижда- защо не?!  Simple Smile

# 560
Да не говорим че за определен тип събития и обкръжение сме смята за липса на маниери да се появиш на босо...(не че аз движа в подобни Mr. Green)

Ето едно клипче с класически красавици, да ви е хубав уийкенда Hug
http://www.youtube.com/watch?v=50WMwT360zc

# 561
Не съм чела новото в темата, само минавам да пръсна малко вдъхновение Mr. Green

http://jornaldamoda.files.wordpress.com/2008/07/dorian_leigh.jpg

# 562
Не съм чела новото в темата, само минавам да пръсна малко вдъхновение Mr. Green

Няма нищо, де! Ние не раздаваме оценки и не проверяваме  Laughing
Снимката е много красива. Така ми се ходи на бал! Имам иде за всичко- рокля, обувки, прическа.., но нека порасне синът още малко и с баща му- цоп на първото събитие, което намерим!

Мис, още, като чух песента, ми подскочи сърчицето! Много нежен клип Heart Eyes

# 563
Дами, моята прическа е готова!  Grinning

Прави ме стилистката, а не, както първоначално предполагах- фризьорът, който ме е изсушавал преди. Разбрах, че тя е по прическите на дългите коси и нямах нищо против. Не ми направи прическата на Моника, защото според нея с моята дължина ще пада тежко и безформено. Останах много доволна, въпреки че пострига малко повече. Издухването беше много сполучливо, но вятърът развали хубавата форма и сега съм без.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 22:56 от Лили - Лу

# 564
  • Варна
Лили - Лу, сияеш  Heart Eyes Прическата е станала супер, особено етажирането отпред най ми харесва. Честито!  Hug

# 565
Бубу, благодаря  Hug

Стилистката ми препоръча нещо, което не бях чувала от предишните ми фризьори- да си мия косата изправена, но да нанасям балсама с главата надолу като започвам от върховете; после разресвам, вдигам главата, косата назад и пак разресвам. Така балсамът ще остане по върховете и няма да натоварва кожата на главата...

Имаше и много други предложения за грижата, както и бъдещи идеи за прически, които ми допаднаха. Струваше малко повече от обичайното, но мисля да стана постоянен клиент. Дано не се разочаровам!  Grinning

# 566
  • Варна
Аз бих препоръчала за бързоомазняващи се коси изобщо да не се нанася балсам към корените а само по дължина....Другото за дълги коси....никога да не се сресват докато са мокри....късат се ужасно  Peace

# 567
Бубу, да си призная никога не съм се замисляла особено, но вчера изчетох малко от темите за коса във форума и определено ще изпусна четкането, когато е мокра.

Дами, кажете, моля, как намирате дебелите гривни?
Миналата седмица се сдобих с една много красива дървена и ми е ужасно неудобна. Сега разглеждам онлайн много такива модели, но от изкуствени материали и се питам дали са по-леки за носене...?  Thinking

# 568
Хехе, Лу аз тези трикове от години са ми практика, но то с моето косище нормално...Аз даже като ми се занимава и искам повече обем и я мия надолу с главата, после обемчето е много хубаво...

Малко да оспамим ама едва ли някой ще се сърди, ето ти много, много лесно решение - сложи няколко капки масло от чаено дърво в шампоана си, прави чудеса за регулиране  на омазняването без да пресушава скалпа. Ако можеш да си намериш, има един уникален шампоан на Пол МИчъл със такова масло, не е в стандартните бели шишета а в едни зелени, страхотна серия е!

Косичката ти иначе е станала супер, още по-голяма кукла си, и честито че си попаднала на готин стилист!

За гривните, много обичам да нося такива, нооо големия ми проблем е че имам много много нестандартно малки ръчички и китки и всички ми падат просто Mr. Green

# 569
Мис,  Hug

Често ползвам Пол Мичъл, но май не са ми предлагали зелена серия. Ще го запомня, благодаря!
За гривните- и при мен е нещо подобно! Не ми падат, но стоят толкова ниско, че не мога движа свободно палеца. А толкова много искам да нося Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт