Да си поговорим за мода...

• 45 370
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
И аз така...колко накупих, после раздадох да не ми стоят само да събират прах...
Онлайн няма да стане за такива малкоръчести като нас, само наживо да мериш, понякога правят и малко по-малки в диаметър, но повечето са стандартни и широчки...другото, правят такива и със малка пантичка, така че не трябва да може цялата ръка да се промуши през тях, а се отварят и затварят, изглеждат по подобен начин но са с по-малък диаметър...Има и такива на които частите са нанизани на ластици, ама аз хич не ги харесвам.

п.п. ето шампоанчето:
http://www.paulmitchell.com/PRODUCTS/TEATREE/SPECIAL/Pages/TeaTr … ecialShampoo.aspx

# 571

Дами, кажете, моля, как намирате дебелите гривни?
Миналата седмица се сдобих с една много красива дървена и ми е ужасно неудобна. Сега разглеждам онлайн много такива модели, но от изкуствени материали и се питам дали са по-леки за носене...?  Thinking
Аз също ги харесвам, но не съм носила. Имам чувството, че ще са тежки и неудобни. Crazy

# 572
Ееее, Лили - Лу , много те моля, покажи и на мен прическата, моля те!

Като заговорихте за бал, аз бих се 'тупнала' с нещо такова, само не толкова лъскаво:
http://roklite.files.wordpress.com/2009/07/edressme_2042_67882371.jpg?w=200

# 573
Мис, запаметих линка! Благодаря ти!   Heart Eyes
Calathea,   Hug

За гривните се отказах да поръчвам онлайн. Не ми се рискува.. А много тънки шарени гривни как ви се струват?

# 574
Аз си купих такива ( тънки, шарени- тип индийски), нося си ги лятото. Но си взех детски размер, че другите ми се свличат върху дланта.

Но най-екзотичната (те ) гривни които имам са правени от раковини.  Тях ги взех от Куба, а и изнудих продавача да му намправи и такава шнола за косата.

# 575
Но най-екзотичната (те ) гривни които имам са правени от раковини.  Тях ги взех от Куба, а и изнудих продавача да му намправи и такава шнола за косата.

Много харесвам такива! Не успях да се сдобия, защото вносът им тук е забранен. Въобще на всякакви видове морски, направени на бижута. Успях да се сдобия обаче с две много ефектни колиета от някакви ядки, подобни на орехите!  Grinning

# 576

Много харесвам такива! Не успях да се сдобия, защото вносът им тук е забранен. Въобще на всякакви видове морски, направени на бижута. Успях да се сдобия обаче с две много ефектни колиета от някакви ядки, подобни на орехите!  Grinning

Такава гривна (с ядки, много подобни на динени) ми беше подарила моя приятелка от Перу!
 Simple Smile

# 577

Обещавам ако ходя пак да ти взема. Между другото вноса зависи при какви условия е отглеждано животното ( ако е от ферма- напр някой видове змии) и имаш документ, не е проблем за митница и не противоречи на Вашингтонската конвенция за опазване на дивата флора и фауна.

Имам традиция където ходим да си купувам етно бижута ( и картини и дрехи). Има доста интересни попадения.

# 578
Тина, при нас ги продаваха на плажа- предполагам, че нямат документи  Laughing

Tsugumi, звучи страшно интересно! И аз съм фен на етно бижутата!

# 579
На плажа не очаквай някакъв документ, и мойте са купувани така ( но не пропуснаха да ме предупредят, че може да ми ги конфискуват на митница).

# 580

Такава гривна (с ядки, много подобни на динени) ми беше подарила моя приятелка от Перу!
 Simple Smile

Не бях чувала за такива украшения  Mr. Green

# 581
О, в Южна Америка правя от какво ли не бижута, костилки на разни странни плодове, дървесна кора...И честно казано, често дори не може да се познае че материала е толкова..органичен Wink Имах страхотни неща подарък от бивша колежка еквадорка, която се занимаваше в свободното си време с изработка на бижута, и все от някакви непроизносими плодове и дървета...За съжаление с годините ги изпозагубих, както винаги рано или късно правя с повечето си бижута Mr. Green

# 582
Мис, като ученичка и аз постоянно губех обици и пръстени, но сега не мога вече да си го позволя и съм им отделила две специални места. Много мразя да губя разни работи!

Куки, виж какви снимки намерих:

Има книжки с указания как да си направиш сам, но е само за сръчни хора. Аз не съм от тях  Blush

Calathea, синята е точно по моя вкус!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 13:04 от Лили - Лу

# 583
Calathea, синята е точно по моя вкус!  Heart Eyes
Страхотни са, нали! Hug
Според мен разликата между двете е само в цветовете.
Харесвам такава изчистена линия.
И бижута обожавам, но тези с раковините не ми допадат особено.
Предпочитам нещо по-елегантно:

# 584
Calathea, аз пък харесвам, но нося винаги халка и годежен пръстен и не си отиват.. Иначе колиета и дървени гривни стават!

Тази на Валентино е  много нежна!  Heart Eyes
Не съм си купувала такива декоративни бижута от години, а само въздишам и умувам..

Общи условия

Активация на акаунт