Да си поговорим за мода...

• 45 368
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
ОооОоОоОооо, валентиноооооооооо, как ме мъчиш, валентиноооооооо

# 586
ОооОоОоОооо, валентиноооооооооо, как ме мъчиш, валентиноооооооо

И аз така!  Laughing

# 587
Ох, разсмяхте ме, момичета  Laughing

А кои са ви парфюмните "любови" тази пролет? Simple Smile
Преди няколко дни бях буквално омагьосана в една парфюмерия с няколко нови (за мен) аромата Simple Smile

# 588
Срам ме е да си призная, че не сменям често и робувам на един и същ с години!
Първо беше Angel , после Euphoria, a сегашната ми любов е стар мой фаворит- Shalimar Heart Eyes

# 589
Хихихихи...
Мечтания ми тоалет за венчавка е тази рокля на Оскар Де Ла Рента носена от Одри Хепбърн във филма Сабрина (само че с цяла дълга пола) + тези обувчици на Валентино...Обучвките поне могат да се купят за скромната сума от 4.700$...роклята е част от музейна експозиция....

Ммммечти....

Пафюми, аз съм в пълен мат напоследък...моя любим беше српян от произвидство преди 2 години и вече дори изостанал някъде из нета не се намира, много съм тъжна...та оттогава мириша като побесняла и няма и няма не мога да си харесам нов.... Cry явно проблема е в моя телевизор знам ли...харесвам свежи аромати, но повечето свежи са ми режещи, харесвам флорални, но повечето сами прекалено флорални, харесвам и по малко плодче, ноооо...познахте, повечето са ми прекалено сладникави...драмата ми е голяма.....

# 590
 Ох, като заговорихте за парфюми, и аз искам нов, но нищо не ми харесва. Sad

# 591
 Лили - Лу, харесвам парфюмите на Guerlain, но Shalimar, признавам, в момента ми се "губи" като спомен. Ще му обърна внимание следващия път  Peace
MissNellie, все съм си мислила, че не обичам флорални аромати, но последният ми "флирт" е Lola, който за мен е типичен пролетен аромат и много ме "увлече".

Обаче, признавам, влюбих се безпаметно в

# 592
Ох, като заговорихте за парфюми, и аз искам нов, но нищо не ми харесва. Sad
stasi8510,  Мис ,  и аз съм така  с парфюмите.  Много трудно е да си харесам нещо. Пробвам , после след време вече не ми харесва. Принципно харесвам по-леки  и нежни аромати, но те изветряват много бързо. А трайните са ми много тежки и ми идват в повече. Crazy

Лилинце, много красиви накити си показала  Heart Eyes

# 593
Tsugumi, много тежък и сладък- използвам го пестеливо! Има красива история  Grinning

Мис, присъединявам се към твоите мечти  Hug

Куки, благодаря! мисля, че по нашето черноморие има от този тип много!

Дами, какво мислите за новата тенденция с вдигнатите рамена?

# 594
 А тя не е толкова нова, от доста време вече се подвизава, осооообено при Балмейн, те направо забравиха за нормални раменца хаха...аз се присеъдиних с тази рокля на Silence+Noise и търся перфектното сакенце като на Вики...

Tsugumi аз бях малко скептично настоена към тези парфюми, заради Гуен, малко ми стана антипатична като подуши парите и забрави пънкарията, но пък Harajuku  Lovers като марка са свежи и ми харесват, ще взема да ги пробвам... Hug

# 595
Мис, ние в тази Европа малко по-късно ги виждаме по магазините тези неща- в списанията има всичко, де  Laughing

Роклята е много секси! Погледнах онлайн, че са пуснали вече и такива пуловери, якета... Трябва да пробвам задължително! Simple Smile

# 596
MissNellie, aз нямам впечатления от другите й продукти (мисля, че не само парфюми е пуснала) и поначало съм скептична към подобни "изяви" на певци, актриси, модели и т.н. Дори не помня, как попаднах на парфюма - бях го видяла само на картинка  Flutter Миналата седмица случайно видях цялата серия в една парфюмерия, което ме учуди и полюбопитствах. Останалите не ми допаднаха толкова, но са приятни. Видях, че има и летни варианти, но не знам, дали са с модификация в аромата (освен в дизайна).

Нетраен парфюм - последната ми неуспешна покупка: Ungaro Party http://multimedia.kolko.bg/image/thumbnail/emanuel-ungaro-ungaro … -ml-bg-103580.jpg. Флорален - докато го усетиш и дори и спомен не остава от него  Stop

Вдигнатите рамене не ми допадат (джинсите на снимката обаче много  Grinning ) и ще ги избегна Wink

# 597
  • София
Лу, не си честна. Как да изкажем обективно мнение за дадено нещо при положение, че пускаш снимка на Виктория, а на нея всичко й седи уникално  ooooh!

А аз да си питам:

Дайте идеи за обувки подходящи за носене с дънки бойфрендки, а също и нещо като за къси сафари панталонки  Rolling Eyes

# 598
Лу, не си честна. Как да изкажем обективно мнение за дадено нещо при положение, че пускаш снимка на Виктория, а на нея всичко й седи уникално  ooooh!

Голям фен съм й  Grinning
Както и на boyfriend cut! Веднага пускам някои идеи

Тези са ми любими и се опитвам да копирам

# 599
Tsugumi, много тежък и сладък- използвам го пестеливо! Има красива история  Grinning

Мис, присъединявам се към твоите мечти  Hug

Куки, благодаря! мисля, че по нашето черноморие има от този тип много!

Дами, какво мислите за новата тенденция с вдигнатите рамена?

На мен това с тези квадратни рамене, хич не ми допада.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт