Да си поговорим за мода...

• 45 340
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета,аз родих и веднага подносих нещата ,които си купувах ,без да ми стават на корема,и ...   Joy

Тези чантички са много сладки,и въпреки че съм смела в модно отношение,колкото пъти съм си купувала много шантави чанти после почти не съм ги носила,все едно ги колекционирам...  Joy
Този сайт носи ли в бг?

п.с.Мерси за отговорите.

# 646
Яни, да! Асос доставя до БГ! Виж в *На пазар* подфорум *Пазаруване от чуждестранни сайтове*- има тема на момичета, които поръчват там!  Grinning

# 647
  • In The Middle Of Nowhere
Като заговрихте за малки чантички, аз поръчах една такава. Не е супер марка, но на мен много ми харсва модела. Вярно, че не са практични тези дребоси, но пък са много готини, особено за лятото/зимата не нося малки/  Flutter

# 648
Момичета   bouquet Идвам с въпросче,дали ще са модерни тези намачканите ризи?Навсякъде има,и аз имам он някой друг сезон,но да Ви питам все пак.. Blush И за дънкитата-разкъсани?Че си накупих отсета 3  Blush А как искам да си взема тренчкот или блейзър  Whistling

# 649
Макаронче, разкъсаните дънки сега са модерни.. А за ризите не се притеснявай! Ако ги комбинираш добре, не е важно, че са от друга година! По-смело  Grinning

# 650
Без клътч или друга таква малка чантичка не мога...все пак не мога да помъкна торба вечер като излизам, пък тогава вземам ключ, телефон (винаги съм си вземала възможно най-миниатюрен) сапунерка, парички, червилце или глос и пудра, в наистина малките модели не се събира всичко но има доста модели които идеално събират всичко това...понякога дори хора са коментирали че никога не биха предположили че толкова нещо може да се събере в толкова малко чанте  Mr. Green

Снимката на Кари, тея очила само мен ли не ми харесват как са лъснали....?

Скъсани дънки, да взе още са модерни, и наесен пак ще се подвизават. ЗА намачкани ризи не знам какво точно имаш предвид, но ако стилистиката на тоалета  е бохемски тип, тогава голямо ДА.

# 651
Мис, наистина им има нещо на очилата. Може би нарочно, за да изпъкват златните неща.. Определено не ми допадат!

Като заговорихме за очила, кои са вашите любими? Grinning

# 652
О, много ме радва силната ретро вълна и пълната хегемония на класическите Ray Ban wayfarers в момента. Задължителни ако искате да сте в крак с тенденциите Wink

А оня ден мерих много сладки ненатрапчиво лилави Ралф Лорън и сега ме е яд че не ги взех....Но пък купих на половинката класически авиаторки които много му ходят  Heart Eyes

# 653
О, Мис! Мъз с авиаторски слънчеви е много секси...  Heart Eyes
Тези ретро уж ми отиват, но аз съм си заплюла модели като тези и почти не нося друго.. Само цветовете сменям и марките  Laughing

# 654
Wayfarer-ите вече са по-скоро класика. Силната популярност е заради скорошното им "завръщане", като че ли залязват като тенденция.
"Хитът на сезона" е "котешкото око". Формата може да е заострена, може да е заоблена, абе, много неща може.  Simple Smile Faded, two-tone, синьо, кафяво, лилаво, костенуркови рамки (особено); чисто черно - твърде рядко.
Снимков материал:

http://iwantigot.geekigirl.com/2010/03/01/i-want-alexander-wang- … t-eye-sunglasses/
http://www.stylehive.com/slideshows/meow-cat-eye-sunglasses-brin … utm_campaign=blog
http://www.refinery29.com/cat-eye-sunglasses-get-a-moder.php

Мен трудно можеш ме откъсна от aviator-ите и производните им форми, но някои от тези така изкушават.   Mr. Green

Olympia Le-Tan и нейните чанти-книги.  Grinning
И тук.

# 655
Че те скъсаните дънки май все са модерни като се стопли...

# 656
Много   красиви   дрехи ,обувки  аксесоари показвате  Heart Eyes Удоволствие  е  за мен да ви следя   bouquet

# 657
Дамиии, моето палтенце пристигна! Много е хубаво, но ми е мъничко широко. Ръкавите обаче са точно и по-добре че не поръчах 34-ти номер. Снимах набързо и не станаха много сполучливи, но ги пускам:

1.
2.
3.

Grinning

# 658
Дамиии, моето палтенце пристигна! Много е хубаво, но ми е мъничко широко. Ръкавите обаче са точно и по-добре че не поръчах 34-ти номер. Снимах набързо и не станаха много сполучливи, но ги пускам:

1.
2.
3.

Grinning
БУнбон  Heart Eyes Все едно модела от снимката в сайта е излязъл на живо  Crazy Страхотно ти стои  Heart Eyes

# 659
Благодаря, Макаронче  Hug

Дами, представям ви Geox Skyscraper Heels Limited Edition:

Общи условия

Активация на акаунт