Отзиви за няколко мебелни фирми.

• 15 293
  • 50
  •   1
Отговори
# 30
Само да кажа да не бъркате производител с търговец.Класик и ГТК дизайн произвеждат кухни, докато Нидо , Неосет търгуват на други  производители.Понякога има значение за подробностите.

# 31
аз пък не мога да разбера нещо - какво като е италианска - да не е от титаниеви сплави, използвани в самолетостроенето или космическите совалки?? или тва "италиянска" е нещо на ниво в кварталната градинка ??? Отивате при производител, който ще ви направи поект като за вас и вашият апартамент - италиянеца откъде ще знае къде ви е комина в панелката

# 32
Аз си харесвам  нещо,снимам или показвам и  на  майстора ми  ,който  го прави едно към едно .
Мога да кажа  ,че и качеството е по- добро  от някой "елитни " фирми.
Така си харесах модулна секция от едно списание ,където струваше 6666 лв ,а аз я имах за около 800 лв с някой промени от моя страна.
Не харесвам стъкло по мебелите и бе заменено! Peace

# 33
аз пък не мога да разбера нещо - какво като е италианска - да не е от титаниеви сплави, използвани в самолетостроенето или космическите совалки?? или тва "италиянска" е нещо на ниво в кварталната градинка ??? Отивате при производител, който ще ви направи поект като за вас и вашият апартамент - италиянеца откъде ще знае къде ви е комина в панелката
Не става въпрос да е италианско, ами да е качествено. Има голяма разлика в материалите, лаковете и т.н.

# 34
В България има достатъчно фирми които предлагат качествени ПДЧ, механизми, обком, лакове и т.н. Що да пълним гушите на италианците, а не да оставим парите в българската икономика???

# 35
В България има достатъчно фирми които предлагат качествени ПДЧ, механизми, обком, лакове и т.н. Що да пълним гушите на италианците, а не да оставим парите в българската икономика???
Ами дай някоя фирма, която да прави от масив.

# 36
O-o-o, от масив ще трябва да се бръкнеш доста повече Simple Smile
Освен ако не е чам, но имай предвид, че това за мен не е масив.

# 37
  • София
Защото нашите търговци и прозиводители се чудят как да ти вземат повече пари, а "качеството" го няма никакво  Tired

# 38
Всъщност за мебели от масив не знам каква е нормалната цена, но знам, че малко фирми могат да обработват масива, както трябва. Обикновено не изчакват да изсъхне добре дървото и след година започва това да си личи, но обикновенно е твърде късно.

Защото нашите търговци и прозиводители се чудят как да ти вземат повече пари, а "качеството" го няма никакво  Tired

# 39
O-o-o, от масив ще трябва да се бръкнеш доста повече Simple Smile
Освен ако не е чам, но имай предвид, че това за мен не е масив.

Аз вече имам италианска кухня от масив дъб. Но понеже ставаше въпрос да дадем шанс и на бг производителя, а аз не съм виждала да се предлагат кухни от масив. Останалите мебели също са ми от масив мисля, че дъб и череша, но са от Англия. Само кухненската маса ми е масив от бг производител и въпреки, че бях дала мостра с цвета на кухнята, са ми направили различен цвят..

# 40
Ние сме доволни от АР ДЕКО, български производител, работят индивидуално от ПДЧ, МДФ и масив. ardeco@ardeco-bg.com
Сайта им обаче е старият - поне така ни казаха и не всичко е качено там. Ще останете доволни, защото екипът им е много добър. Една приятелка сега си прави при тях апартамента и доста добри цени и дадоха. Успех!

# 41
опа.... исках сайта да ти напиша....

www.ardeco-bg.com

# 42
Здравейте,
Предстои ми обзавеждане на къща. Oт всички фирми, които разгледах най-много харесах мебелите на Варано, www.varano-mebel.com, обадих се и казаха че предлагат различни стилове, в наличност и по каталози. Досега не съм работила с тях. Знаете ли нещо повече за тях? Може ли да им се доверя? Благодаря предварително за отговорът ви.

# 43
,

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 16:55 от Мария В

# 44
Здравейте! Била съм клиент на мебели VARANO и мога горещо да ви ги препоръчам!Изделията има са уникални по стил и качество!Цените са много прилични като се има предвид ,че всичко е изработено от масив!Доколкото разбирам ще обзавеждаш цяла къща,за което съм сигурна че ще получиш добри отстъпки!Поне на мен ми направиха такива!Не се колебай избора ти е добър !Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт