Отзиви за няколко мебелни фирми.

• 15 294
  • 50
  •   1
Отговори
# 45

Това е моята секция.Но вместо около 6000 лв ,платих около 1000.
В този албум са ми няколко от най-любимите  идейки за мебели:
http://valikir.snimka.bg/properties/mebeli.472487.17357450
Някой може да се възползва ако ,реши.Аз избирам ,показвам и  ми го прави моя майстор!

# 46
  • Germany
От изброените мога да дам мнение само за Класик. Препоръчаха ни ги от 2 страни приятели, капризни и с възможности. Правихме си детската при тях. Като цяло не съм много доволна. Направиха ни леглата с доста нестандартен размер, та матраците ни сега са по поръчка. Гардероба и шкафовете до него исках да са до тавана, а сега има 20см разстояние, където само се събира прах, ширината - исках да е максимално до вратата за да е по голям, но уви не е. Шкафовете от секцията са толкова тесни, че почти нищо не мога да събера. След големи чуденки за цвета от наша страна, избрахме жълто и керемидено. Като монтираха керемиденото, на определена светлина биеше на розово /стаята е за 2 момчета, което те знаеха.../. Така било с този цвят, каза проектантката - еми, сливи ли имаше в устата да ни предупреди   Crossing Arms Монтажа също не е съвсем ок. Като цяло очаквах от тях много повече... но аз съм си капризен клиент.

# 47
  • София
Moni защо са ви направили леглата с нестандартни размери вие ли сте искали или те така са ги направили в договора няма ли записани размерите и ако ги има си им ги връщате. Така и с гардероба ако си ги искала да са до тавана, и е записано си ги искаш да са ти до тавана и да си ги оправят, аз също искам шкафовете да са ми до тавана.

Вчера получих доста изгодна оферта за кухнята от тях от масив, аз също от две места и то от капризни хора чух добри отзиви за тях.

За монтажа при едните ни познати е имало нещо не както трябва и веднага са дошли и са си оправили нещата.
Утре ще ходя до фирмата която ни прави дограмата , вчера видях в сайта им , че правят и мебели да видя каква оферта ще ми дадат , защото при тях нещата наистина бяха перфектни от самото влизане до края  Peace

# 48
Aз съм доволна от GTC design. Проектантката ни, една сладурана, ни обърна нужното внимание и направи всичко с мисъл за ползвателя. Направиха ни кухня, дневна, антре с вграден гардероб и спалня. Върза ни се малко над 10 к с немски ПДЧ плоскости и механизми. Бих препоръчала със сигурност девойките от офиса  им на ул. "Мила родина" № 26.

# 49
  • Germany
Moni защо са ви направили леглата с нестандартни размери вие ли сте искали или те така са ги направили в договора няма ли записани размерите и ако ги има си им ги връщате. Така и с гардероба ако си ги искала да са до тавана, и е записано си ги искаш да са ти до тавана и да си ги оправят, аз също искам шкафовете да са ми до тавана.

Вчера получих доста изгодна оферта за кухнята от тях от масив, аз също от две места и то от капризни хора чух добри отзиви за тях.

За монтажа при едните ни познати е имало нещо не както трябва и веднага са дошли и са си оправили нещата.
Утре ще ходя до фирмата която ни прави дограмата , вчера видях в сайта им , че правят и мебели да видя каква оферта ще ми дадат , защото при тях нещата наистина бяха перфектни от самото влизане до края  Peace

За леглата - не знам защо така се получи. Мацката беше определено изненадана, че размера не пасва, а едната марка матраци които искахме те също ги предлагат... Наложи се на място монтажника да импровизира и с височината на рамката, защото иначе не можеше да се отваря раклата /матрака идваше високо/. За височината на гардероба ми обясни, че не можело съвсем догоре... Абе аз съм си виновна, че гледах проекта като картинка и не си премерих всичко сама. В договора не пише кое колко е дълго, широко и т.н.
Като цяло очаквах по адекватно отношение - в смисъл те да ги мислят всички неща и само да ме питат и съветват.
Едните ни приятели, които ни ги препоръчаха имат кухня от тях и изглежда доста добре. Според мен нямат опит с детските стаи и затова така се получи.

# 50
  • София
Нашите познати имат кухни , може би там по добре се справят с нещата.
Вчера там имаше едно момиче и ми направи доста лошо впечатление, в магазина бяхме аз и мъж ми , още едно семейство и един мъж, и тази като се беше развикала за някакъв проект и плюеше по клиенти те си който ги нямаше , доста грозна картинка.
Определено предпочитам д аработя с мъж по тези въпроси, в една друга мебелна фирма така се сблъсках с една продавач- консултант и ми идеше да я прасна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт