Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 908
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
 Cry аз пък на скоро разбрах,че едно мое гадже от ученическите години е починал на 33 години от сърдечен удар и само за него си мисля,спомних си неща от преди 100 години,много гадно е така,виждала съм го имаше жена и дете, да не дава Господ  Cry

# 706
 Жалко за Alexander McQueen....
При мен черната серия продължава..Криско е много болен Cry
Вчера през деня беше весело и жизнено дете, а  посреднощ вдигна 39 градуса и днес цял ден беше борба да ги свалим... ooooh!
Имаме остра вирусна инфекция, един куп лекарства за пиене и едно много унило детенце  Cry Дано тази вечер свалим температурата и да го закрепим, защото ни заплашва болница...
Не знам дали в резултат на болестта или съвпадение,но от сутринта е със силно зачервено ляво оче, докторката каза,че е от високата температура...
Малкият плака цял ден, почти не е пил вода, страх ме е да не се обезводни...в резултат на не пиенето на вода получихме и  запек,та и това го мъчи-напъва,напъва.ама не става....
Абе, нямам думи.. Sad
Стискайте палци утре положението да е по-розово и лекарката да каже,че се оправяме:)

# 707
Дано да оздравее бързо Криско, успех!

# 708
  • София
Здравейте милички, Hug
Аз пък точно като успях да седна да се включа и все лоши новини. Криско да оздравява. Нека пие колкото се може повече течности -така ще сваля Т, иначе ще се вдига. Защо така внезапно се е разболяло детенцето Praynig
Аничка, много се радвам, че мъжо се е хванал в ръце и крака. Само така. Как така няма да помага?!
Валче, дано водата е дошла, ама като е от фейса нищо не мога да видя. Crossing Arms Не съм регистирана.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ДНЕШНИТЕ БЕБОЦИ!
Честито и на майската мама 2010!
Деси, Айла-хубаво сте се ориентирали за слинга. Ще взема и аз да оптам newsm78 Поне Божко вече не връща и ще е по-лесно. Но пък сега сме тежки Wink
Честито забче на Яна! Да е бяло и здраво!
Ние днес тъкмо излязохме и заваля. Поразходихме се в дъжда. А да пълзим не можем, но за сметка на това с новите буйки крачим от стая в стая.
Спокойна вечер на всички.

Последна редакция: чт, 11 фев 2010, 21:50 от Мигла

# 709
Дано Криско бързо оздравява, съчувствам ти мила JeenySJ , много добре те разбирам и се надявам всичко да отшуми бързо бързо  Praynig
Мигле, имаме вода, урааааа, от преди 15 мин, и съм доволна. А иначе не знам къде да ги кача, само там се сетих Thinking Време е и ти да се регистрираш във фейса, ние там също сме агитка  Mr. Green

# 710
валче,мн.хубаво че ви е дошла водата,ние у наше село сухата река доидоха с водоноска и казали,че до 2ч.през ноща ТРЯБВА да дойде,др.пък разбрали,че 2 дена няма да има вода...направо вече съм бясна smile3511
Дано Криско бързо се оправя,защото не ви пускаме да ходите в болница Praynig

# 711
Валче, много хубаво клипче! Браво на Кати, отсрами дружината  Laughing

JeenySJ, скорошно оздравяване  Hug

# 712
  • Русе
Jeeny, бързо да се оправя Криси  Praynig

Валче, аз имам рег. ама нищо не ми показа   33uu

Подпалена от идеята за слинга ( само че аз нямам ), метнах Гого в кенгуру. Носих го 10 мин. из къщи, на него му хареса но аз останах без рамена и гръб  ooooh!

# 713
Ели и ние с кенгурото излизахме днес,но не 10мин.,а 1 час,та за гърба и кръста... newsm10
Незнам дали има разлика между слинга и кенгурото newsm78 т.е. исках да кажа,че в слинга пак си тежат диванетата...

# 714
  • София/Варна
Подпалена от идеята за слинга ( само че аз нямам ), метнах Гого в кенгуру. Носих го 10 мин. из къщи, на него му хареса но аз останах без рамена и гръб  ooooh!

Те заради това си направих слингове, много удобно нещо. И мъжо им е фен вече.

Джени, не се тревожи, младежът ще се оправи. Вируса, който върлува напоследък е доста неприятен и упорит, но с адекватното лечение си отминава. За температурата - внимавайте да няма резки промени нагоре или надолу. Имаше едни лепенки Cool Patch, но не знам дали бяха подходящи за деца под 1 годинка.

# 715
Мама Цвети, пак няма вода, само дето се похвалих, явно е била някаква проба. Мале много ме е яд  #Cussing out
Мерси Дикси, сега вие сте наред  Laughing
Ели, ако искаш пробвай по късно или уре, и на мен нещо ФБ не ми се отваря сега, явно е натоварено, знам ли  newsm78

# 716
  • София/Варна
Незнам дали има разлика между слинга и кенгурото newsm78 т.е. исках да кажа,че в слинга пак си тежат диванетата...

Огромна е разликата, ползвала съм ги и двете и повече никой не може ме накара да си купя кенгуру.

# 717
  • Русе
То е ясно че тежи диването но със слинга е разпределена по-добре тежестта. Хем си купих материали за слинг и така и не си направих. Голяма съм патка. Сега се чудя на кого да се моля да го гледа че аз да изляза. Добре че комшито утре ще го пасе половин час че да прибягам за новата си л. карта.

# 718
  • София
Цвети и свеки е чула че в 2 ще има вода. Аз мисля да го проспя  Tired

Валчеее страшни  са клипчетата много е сладурска Кати дори мъжото ги гледа с кеф  Mr. Green

Мислим да си вземем бънджи, но не ми е ясно това да се закачи за врата не е ли странно? Какво дупето му е опряло във вратата ли? Няма ли да се удря..

# 719
На 49-та я пускам... давайте още малко момичета.
И да не е съвсем откровен спам, да попитам по темата за слинга:
-Имам слинг, исках да го ползвам, но така и не започнах. Сега Рада няма навик да го ползва... Та, въпроса ми е, дали бебе, с до някъде изградени навици за разходка (в количка или на ръце), ще му бъде удобно в слинг?
Тя ми е ленива на извъртане, пълзене и Ооо,Боже...на ходене, но иначе като я гушна се извива и мърда усилено т.е. не съм сигурна дали е окей да пробвам "нетренирана" Рада на слинг?

Общи условия

Активация на акаунт