Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 959
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • Велико Търново
Цвети,цирка стана след като отговорих на бебз Crazy

Аничка,за нощните кърмения те разбирам прекрасно както и за това,че нямаш помощ HugСлед като се разболя Божидара и по цяла нощ не можеше да спи от кашлица с нея се изнесохме да спим в друга стая.Мина сведе кърменията до две на нощ/спи с баща си/,но може би благоприятен ефект има ужасното му хъркане .Като спи до мен суче по петнайсет пъти на нощ ooooh!Та,ако може да пробваш Алекс да спи една вечер само с баща си Crazy

# 691
  • софия
Оооооо,щом бащите действат така и аз ще оставя Ицко и Тони да си спинкат двамцата. Mr. Green
Аничка,разбирам те и за неспането,и за нощните кърмения. Hug
Май една орисница ни е орисала с тебе и Сиска.Ама спокойно,ще
порастнат чеветата и ще спрем поне да ги кърмим,защото за спането не съм сигурна.............. newsm78

# 692
Ама спокойно,ще порастнат чеветата и ще спрем поне да ги кърмим,защото за спането не съм сигурна.............. newsm78
Ааааа, ни са знай  Joy може и до 18 да ги кърмим  hahaha Joy

# 693
  • софия
Малииии,Боби,недей така.Че си представих Ицко облечен
в абитуриентския си кустюм,как цока. Crazy

# 694
  • Русе
Малииии,Боби,недей така.Че си представих Ицко облечен
в абитуриентския си кустюм,как цока. Crazy

Joy Joy
Аз пък си представях Гого как тръгва в казармата със шишето с АМ  Joy Joy
И да споделя: имам си 9 килограмова хлебарка, пълзяща навсякъде и естествено пипаща навсякъде. За около седмица вдигна дупе и тръгна да лази. Малко кофти на ламината но вече му хваща цаката  bowuu
А спането нощно време си остава блян  Confused

# 695
  • София
Възхищавам ви се момичета за кърменето и въобще, браво страхотни майки сте. Hug
Честити месечинки!
Браво за озъбилите се бебоци!Здрави и бели! Много зъбчета изникват тези дни! bouquet
Валче, с тази вода при вас вече прекаляват. Sad
Уфф, днес една мъгла, само на терасна разходка го ударихме Crazy
Стасита ,страхотно селце, направо замираш ,като го гледаш.
Смехоранке, разсмя ме! Joy
Плами, наистина е ужасно изнервящо понякога, но се старая да не ги изпускам нервите.Голямо шоу става, различни храни, мазалка от пюрета навсякъде, по дрехите, ужас Crazy.
Ели, ние сме на дюшаме, но на ламината си е по хлъзгаво, голямо шоу пада ,докато го схванат пълзенето.Хи-хиии Joy Joy Joy

# 696
Честити нови зъбки на всички бебешори!!! Да излизат безпроблемно и занапред!
Сега, започвам да оценявам аз, каква услуга ми направи малкия, като се отби на 5 месеца. Това с неспането щеше да ме е довършило. Хубаво си заспива детето вечер и си спи по цяла нощ, но през деня приспиването е кошмарррррррр.
Днес разходката ни трая половин час, заради скапаното време, а какви нерви изтрових докато облека звяра, аууууу, не искам да се сещам  ooooh!.
Деси Горанова, поздравления за добрите резултати с наддаването!!! Прави му нишестето с вода, а като поизстине му слагай АМ, разтворено в съвсем малко водичка.
Аничка, направо бегай у вашите, хем ще се разнообразиш, хем ще помагат. Това свекитата не са хора Naughty.
Валче, да се закрепвате вече и повече никакви боледувания и водата да ви дойде още тази вечер.  Peace
Хайде да изписваме по-бързо темичката, че нямам търпение да видя колажите  Wink.

# 697
Иние от сутринта нямаме вода.Не съм чула за аварий,но ми казаха комшиите,че до 8-9ч. щяла да дойде  Crazy
Та за това цел ден си вися тук...е и 2 пъти излязохме за по 1 час,ама този дзвер си тежи-останах без кръст с това кенгуро...
Сисе,сори мила пак съм недоразбрала  Blush

# 698
  • София
Ужас и ние сме без вода от сутринта. Изпуснахме спирането и с малкия изпихме неговата  Blush На всичкото отгоре дойде водопроводчик да види защо тече тоалетната - е как да тече като няма вода нищо не можа да се направи  hahaha

А и да, циркът стана, когато вече плачливо-истерично си обяснявах проблемите и явно някой прецени, че всъщност не капризите на 'чавето' (мразя тази дума), а Сиска ме е докарала до истерия Simple Smile Но в крайна сметка май аз бях причината за бурните отзиви, за което се извинявам, но пък се позабавлявахме Wink

# 699
  • София/Варна
Аничка, идвай насам, тъкмо ще можеш да се включвате с Алекс в бебешките партита Simple Smile.

# 700
  • софия
Хайде пак се включвам,та да изпишем темата по-бързо,че Дендри само нас чака. Mr. Green
Заведох моя абитуриент кърмаче Mr. Green на гости на едно друго бебе с половин година
по-голямо.Е,такава игра падна,че като се прибрахме,
 докато го сложих на спалнята да го съблека и той заспа. Sleeping

# 701
KayRenn, благодаря, ще се включим за къде без нас Simple Smile
иначе както му бях насъбрала на мъжа ми и той мн добре ме усети, че съм бясна, днес си дойде към 16ч с 3 червени рози, занимава се с Алекс, после оправи бъркотията от майсторите и сега ми е обещал спокойна вечер с филмчета, чаша калвадос (аз малко заради кърмата) и по активно участие тази нощ Simple Smile Въпреки това ще отидем при родителите ми, че утре ще трябва да я оставя за малко на баща ми и да свърша малко служебна работа, а в събота съм на рожден ден  newsm44
Благодаря за подкрепата ви, мн е важно да знам, че тук мога да бъда разбрана (най-малкото за бебешките теми, защото почти нямам приятелки, които да са на тази вълна )

# 702
Вярно ви чакам Смехоранке. Ама когато - тогава.

Току що ми стана много черно на душата. Моят любим дизайнер Alexander McQueen е починал.
Още един творец ни лишава от таланта и личността си.
Поклон! Flowers Rose Flowers Rose

# 703
Дени, и на мен ми стана много мъчно...Вече никой не остана, освен любимия ми Роберто Кавали. Почивай в мир  Flowers Rose Flowers Rose

# 704
Ето малко снимки и клипче от прощапулника на Кати, на който му се гледа

http://www.facebook.com/profile.php?v=app_2392950137&ref=pro … mp;id=1416838986#!/video/video.php?v=1258637272171
 - клипчето

http://www.facebook.com/profile.php?v=app_2392950137&ref=pro … mp;id=1416838986#!/album.php?aid=2036733&id=1416838986 - снимки
Само не обръщайте внимание на приказките ни, че ме е срам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт