Мама за Маргарита мечтае, докато Майче през нощта играе

• 22 914
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте мацки.отдавна не съм писала.Виждам че мини сериал сте направилизаедно с модераторите.Вярна че нета е свободно пространство в което всеки може да си пише и споделя.А затова са модераторите да следят какво пишеме з ада има този форум.Не се ядосвайте за товач енякой е влезнал и е изказал мнени.В свободна държава живееме и всеки има прав она мнение а дали някой м уго иска е друт атема.Не се нервирайте допълнително.Много см есе изнервили всички заради малчовците който не ни дават да мигнеме,но както каза една мама от старата ми тема това са бели кахъри сравнение с нещата който се случват  като смърт на близък
неизлечима болест я на детенце я на близък.Майка ми ми каза един ден нещо което го запомних "Не се ядосвай за нещо което може да се поправи,а съжелявай за нещо което не може да се върне като смърта  "
адашке мойте съболезнования Flowers Rose Flowers Rose
В началото и мене ме скастри нещо Сиска като попитах нещо което бяхте обсъждали преди две страници ,малко се ядосах и бях решила да не пиша,ама после си казах че тя е права щото не съм чела назад а директно питам.Жената си е права-четете правилно а не между редовете както обичам аз да казвам.Аз лични неща рядко споделям в нета,предпочитам като се видя с приялки,който знам че са истински.Сега да не вземете да ме нападнете просто исказвам мнение.
Не се ядосвайте за неща който са бели кахъри,щото на 50 години ще пиеме тогава с шепи лекарства за нервната система,а това повярвайте ми никак не е хубаво.
Лек ден мацки щото вече три дена ми се  smile3507 newsm46 не съм мигнала.Сънят за мене е мираж.На додо до ден ,дав ще му пробият 4 зъбчета на куп и е олеле мале Rolling Eyes #CrazyВчера бяхме на консултация и тежиме 9.800 и сме 76 см високи н окато видя сестрата която заместв асе съдра да реве а лекаря чак се изплаши,а уж беше се наял ама карай.ОСтавям ви следобед мога да драсна отново

# 676
  • софия
Добро Утро! Hug
Боби,мерси за закуската! HugЩом казваш,че е мой ред за кафето,заповядайте! Grinning

Вече няма търпение да видя колажчетата. Peace

# 677
  • София
Леле че малко сте писали  #Crazy

И на нас ни никнат зъбчета. Последните 3 дни беше ужас. Днес гледам че 5-тия е пробил вече и се надявам да спре да го тормози. Иначе спи добре, но е в добро настроение само сутрин. От 11 часът нататък е само нерви. Засега сме минали без никакви лЮкарства хомеопатии и каквото и да било, но обърне ли го и на рев ще започваме и ние с тях..

# 678
  • Пловдив
Добро утро и от нас!
Малко се позагубихме , но бяхме на гости на мама на Симеоновград и бях решила изобщо компютър да не включвам там. И какво виждам , като се прибрах... разгорещени страсти е имало , а аз съм ги пропуснала... е , следващият път  Laughing

Днес Велизар навършва 9мес - почерпете се която с каквото обича за негово здраве. Честито и на другите месечинковци днес !
Иначе при нас продължава будуването. Зъби няма , както гледам няма и да има скоро. Само мъката покрай тях си остава.

След малко трябва да ходя за кухнята , как ще управлявам количката в тези непочистени улици и тротоари , не ми се мисли...

Хайде , хубав ден на всички и само положителни емоции  Hug !!!

# 679
  • София/Варна
... , как ще управлявам количката в тези непочистени улици и тротоари , не ми се мисли...

По този повод  открих какво удобство е слинга. Измъкнах едно по-старо яке на мъжа ми, слагам Елицата в слинга под него, закопчавам го и така се мотаме по улиците. Не съм вадила количката повече от 10 дни.

# 680
  • софия
Честити месечинки на Велизар,Виктор и Момчил!
Да са живи здрави,палави,игриви! Hug

Вчера пропуснахме разходката,но днес като гледам ще покоряваме парка
с Ицко. 1stroller
Дано да се задържи така времето целия ден. Praynig
Мире,съчувствам ти за неспането. smile3507Нали с теб сме си в един клуб. Hug
Иначе аз съм тъпа и упорита относно бутането.Не се отказвам лесно.Въпреки,че при нас зора е до
парка,който е на 300-400м от нас.Там вече е почистено и е лесно. Peace

# 681
Добър ден и от нас  Hug
О,как се зарадвах за първото майско бебе 2010  Heart Eyes,да е здраво и много щастливо и родителите му разбира се!И аз като теб Малачика:
Онемях и ми се доплака от умиление.

Мийка,едно огромно ИЗВИНЯВАЙ и от мен! Hug
Бобито2,Смехоранке,благодарско за закуската и кафето!
Честито зъбче на Яна на Платина! Да е беличко и здравичко!Лори,май ще идваме на пуканки  Wink
Нем,напрегръщах Влади  Heart Eyes А той вече е горд собственик на четвърто зъбче  PeaceДано поне две нощи да има мир и спокойствие  Praynig И сега веднага дай координати на кухнята,че и аз искам да взимам на Влади!
Деси Горанова,казвай как го направи тоя номер с килограмите? Да започвам по вашата схема на хранене  Peace
Оле,и аз така
но виж с яденето хич ни няма, молби, тракане ,песни, правя се на маймуна, но пак не се изяжда много.Явно е от зъбче, това безапетитие. Crazy
 дано при вас да е за кратко,че ние сме така вече 4-ти месец!Почти свикнах вече,но от време на време ми избиват нервите #Cussing out
Е Стасита,Сиске, не е честно,ние където не изглеждаме така,как ще се подредим  до вас на колажите а? smile3506
Валче,дано  бързичко и трите да се оправите  Hug
Дикси, как ме разсмя  Joy Joy Joy
Добре сте си вие, а аз не мога да си закопчая панталоните - http://i130.photobucket.com/albums/p242/redjumpsuit23/FatWomenTr … gtogetpantson.jpg
Честито зъбче и на Ради на Стелето,бяло и здраво да е!Ох и на всички озъбили се скоро! :2toot:
Честита месечинка на днешните месечковци!
Лек и спокоен ден на всички!

# 682
  • София
... , как ще управлявам количката в тези непочистени улици и тротоари , не ми се мисли...

По този повод  открих какво удобство е слинга. Измъкнах едно по-старо яке на мъжа ми, слагам Елицата в слинга под него, закопчавам го и така се мотаме по улиците. Не съм вадила количката повече от 10 дни.
   Последните дни и аз излизам със слинга и също свих едно яке на мъжът ми за да мога да го закопчавам отгоре. Няма да обяснявам обаче как изглеждам, аз съм 160 см и 45 кг, а той е 192 см и над 100 кг  Heart Eyes

# 683
  • софия
Цитат
Няма да обяснявам обаче как изглеждам, аз съм 160 см и 45 кг, а той е 192 см и над 100 кг
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нещо се затъжих за Дианка.И тя ни изостави напоследък. Rolling Eyes
Валче,как сте днес?

# 684
Здравейте, МАЙчета!
Честити да са ви месечковците да са живи и здрави!
На озъбилите се им пожелавам да са им ситни бели и здави като мъниста зъбките!
За снимките на Мадам Стасита и Сиска ко да кажа мечти и аз такваз мама да стана, ама кой ме спира пък да си мечтая  Flutter
Роси много съжалявам за загубата ти Tired
Не спирам да се очудвам на изобретателността ви мами Кай Рен, Айла СУПЕР СТЕ Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes как се сетихте за този номер със слинга, а на мен само така ми стои в гардероба. И тази количка докато приготвя и помъкна то станало утре. Whistling Мерси за идеята ще се възползвам! Hug Hug
На Миика сепциално гуш от мен, тя си знае, че си я обичкам Hug
Аз влизам пак да се похваля. До сега все за нещо мрънках ама от няколко дена не мога да си се нарадвам на Императора. Хем ми папка детето и наддава хем снощи спах като къпана.Ох, чудо! :ooooh : Макси си легна към 7 вечерта, пробуди се в 12 през ноща пи малко млекце и чак до сутринта в 5 после се повъргаля малко Joy и хоп пак заспа. Направо не можех да повярвам. Party Станахме чак в 8 сутрин и то беше гушкане то бяха муцуни, то бяха песнички, а не както всяка сутрин става и веднага се изправя и иска я да ходи я да лази сега не гуш CrazyЩастие ви казвам. Докато му направя папкането той си седи в леглото играе си не само да мрънка да го взема. Леле, зачудих се дори това ли е моето дете Thinking Party
Плами моят хубавец уж неще месо, но аз му го давам в пасиран плод и той не се усеща, много каши, бисквити с кисело мляко , попара пасирана, защото не ще да дъвчи и се дави, нишесте приготвено с вода, кисел и от днес захранихме с грис, утре давам полувин жълтък в зеленчуково пюре и мисля рецептата при него е, че почти на всяко хранене дохранвам с АМ, нали не сме на кърма. Дано и аз най-сетне да мога да наму казвам ДУНДИ bowuu

# 685
Смехоранке мерси за кафенцето   bouquet
Дени, по добре да си седим сити и дебели, отколкото гладни и пак дебели  Joy hahaha
И аз като КайРен и Айла се мотам със слинга, от както един път се прецаках много жестоко, но го ползвам основно да ходя до магазина  Mr. Green Дълги разходки не съм правила.
Мойто диване си е харесал един контакт и постоянно виси при него и бърка вътре  ooooh! аз все забравям да си купя предпазители и за сега реших проблема като залепих една лепенка бебе в колата. Сега контакта е още по-привлекателен от преди  Joy

# 686
Здравейте!
Влизам на бързо, щото не мога да се вредя до компи от Симона. Все зяпа филмчета, аз пък се занимавам с Кати и така.
Ние сме по добре, всички, даже аз и Мони вече почти сме здрави, Кати не е много зле и се надявам до два дни и тя да оздравее  Praynig Иначе ново 20 - пак няма вода, пак има авария, и вече ще откача.  #Cussing out То бива бива, ама чак пък толкоз  #2gunfire Поне успях да понапълня малко кофи, шишета, всичко което имах, ама пак е гадно. Уж този път било за по кратко, ама ще видим Crossing Arms

Пак трябва да ставам, щото малкото реве че му се спи, а кака му пък искала нещо друго, и вече изтрещях с двете, а това е само  началото. ooooh! Бай Бай Hug

Честити месечинки   bouquet Да са здрави и послушни днешните месечковци Hug

# 687
  • софия
Валче,мого гадно,че пак нямате вода!Дано да ви я пуснат скоро.
Ние с Ицко докато се оправихме да излезем то заваляло дъдж. ooooh!Пропадна ни
разходката и днес. SadДано утре да извадим късмет. Praynig

# 688
Леле, Валче, съчувствам ти сигурно не ти е лесно. Мен това да нямам вода може да ме побърка, дано наистина скоро да оправят аварията, поне това да ти се махне от главата!!! Praynig
Роси, искрено съжалявам за загубата ти, дори малко си поплаках. Ти си едно от момичетата тук, което ми е мн симпатично и ценя мнението, дори не знам какво да ти кажа, пиша, трия, кураж, всички думи са излишни, но се надявам с времето болката да се притапи  Praynig Praynig Praynig
Относно мини сериала - аз го четох тази сутрин от 7до 8ч, тази нощ за мен беше кошмар. Алекс се буди на 2ч, ядеше, ако въобще има нещо в гърдите ми толкова начесто. До едно време заспивах, но в 7 тотално се разбудих, влязох да чета и искрено се забавлявах. Въпреки, че според мен е доста тъжно толкова да ти е скучно ежедневието, че да си създаваш по 100 профила, да влизаш и да обиждаш хора, които дори не познаваш лично, а си си изградил някакво мнение за тях по коментарите им. Жалко! Нека си говорим по-позитивни неща и форума да ни зарежда, а не да се обиждаме една друга. Разбира се, ако някой има мъка да я излее, но не на гърба на друг.
Извинете за отклонението. Надявам се да не подразня модераторите, че пак пиша по тази тема Hug исках бегло да изкажа мнение.
Както написах при мен е мн кофти положението, с това будене, Отгоре на всичкото днес дойдоха едни майстори да монтират шкафове и аз ядох за първи път преди малко, щях да припадна, изцедена от през ноща и гладна. ГАДОСТ...нервите са ми опънати на н-та степен и скоро май ще се изнеса при наяте поне да ми помагат, че мъжа ми и това не прави, не мога повече да си хабя здравето и нервите. Свекърва ми също вече не мога да я гледам с последните и ипзпълнения, абе ужасна история, да не кажа истерия( понеже призовавах към позитивизъм, страшен пост и аз направих, но трябваше да каца нещо, че ще избухна всеки момент).....

# 689
 hahaha Ах в какви филми се вкарваме...ужас.
По-скоро аз трябваше да съм  сърдитата на Сиска,а не някой др.,но напълно я разбирам след като сподели че мънечките са се разболяли...все пак по-добре да си го изкараме тук отколкото на децата.Какво от това,че ми е отговорила ,,боб с кремвирш кен'',аз пък го обърнах на майтап-по-добре от колкото да се хванем за косите,тя пък се извини...невиждам защо изобщо някой тр.да се меша,камо ли пък да си сменя името и т.н.
Незнам кои е и неискам да знам. Crossing Arms
Честито на всички празнували тези дни   bouquet
Честито и за новите зъбчета,нека да са здрави и бели
Нямам търпение да видя новите колажчета...предварително благодаря на мамите погрижи ли се за тях  Hug

Общи условия

Активация на акаунт