Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 980
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Моля, моля, само няма да плюете мъжете лъв, щот' няма да се разберем.  Crossing Arms

# 481
Бая време го нямаше форума и не само при мен явно Mr. Green.

# 482
Добро утро!

# 483
Добро да е Hug!

Изпревари ме за пет бройки с кафето Mr. Green, но понеже съм го кипнала вече, слагам го Crazy:

# 484
Нищо де-все някой ще има нужда от двойна доза кафе  Laughing Wink

# 485
Нищо де-все някой ще има нужда от двойна доза кафе  Laughing Wink

Аз се записвам за двойната доза... smile3507

Добро утро мацки!  love001
Дано днешният ден да е по-добър от вчерашния...
Вчера не съм писала,защото ми беше едно чоглаво...
Тая нощ пак не спах като хората,но като че ли съм по-бодра от вчера...
Ще пиина кафенце и ще влизам в релси... Че съм и на работа...
Спокоен и успешен ден на всички! smile3525

# 486
  • София
Добро утро!
Снощи етърва ми (нали така се казва жената на брата на мъжът ми  Crazy) ни изненада вечерта, отби се на гости и малко съм ви поизпуснала лафчето  Mr. Green.
И аз съм си сипала кафе и почвам да ръчкам малкия да учи.

# 487
Добро утро  Hug

Кафенце и на работа! Днес се очертава особено интерсен ден, във връзка с един клиент. Ама да мине данданията пък ще разказвам. Ще се опитам да ви пусна една много свежа снимчица
цък Ей това цигане ми е кръщелницата Mr. Green А ако знаете каква хитруша е станала Twisted Evil На кръстницата си мяза.  Whistling

М/у другото ей тук са снимки дето съм обещавала, че ще показвам - ботушите ( ок  Blush само 1 чифт - другите още не съм ги снимала), роклето, крема от онзи ден и ... знам ли вече.

Ренка, как са малките? Да оздравявате бързо, ей!

Вени***, а сис как е? Новинки?
Сис, лек ден и на теб!

А ....Вафличка....аз що съм спуснала?  newsm78   bouquet

Пол, хитруша е, та се къса  Laughing

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 09:27 от wee.jess

# 488
Сис, надявам се, че всичко при теб е наред Hug!

Венииии, нИ гУ ръчкай прекалено детето, да не му насиниш ребрата Mr. Green.

... етърва ми .....жената на брата на мъжът ми  :crazy...

Ъъъъ, newsm78, ко викаш...., не теткин му лелин......кой newsm78 Thinking hahaha Mr. Green

Вий, помня я аз тази сладуранка Hug! Не знам дали е хитруша, но е убавица Heart Eyes! Пу-пу Laughing.

# 489
Поли, всичко ще се оправи... Притеснявам се за една много близка приятелка,която нещо не е в най-добрата си форма сега,но дано скоро се оправи,защото ми липсва много!

wee.jess , ботушките са много яки!

Аз оня ден гледах едни на Прада,ама за жалост нямаше моя номер... Twisted Evil
Хвана ме яд,щото бяха намалени!  Close

# 490
   Джеси, много ти е сладка кръщелницата! И роклето ми хареса и ботушките, само роклята да беше друг цвят..., но пък на теб ти ходи лилЯво  Peace! А онуй в чашката да не е крема Фантазия?
   Сис, ха дано днешния ден е много по-хубав от вчерашния  Peace!
   Децата как да са - едното е на АБ и вече изглежда като човек, ама другото е по прилично на изтривалка пред врата. Незнам вече какво да го правя големия. Ужасно хремав е, кашля и на всичко отгоре вчера 3 пъти му потече и кръв от носа  Rolling Eyes.
   Хайде, цунки на всички за един успешен ден   bouquet!

П.П. Пол, до кога са намаленията в Редута? Иииииии PRIX VERT ли е това, което в темата наричат зелена цена? Щото май има някакви кодове за намаление на тези цени  newsm78.

# 491
  • София
Джес, и аз те харесах с ботушките и лилавото рокле! Ей, кръщелницата е порастнала много, помня каква мишка ни я показа  Simple Smile!
Систъра е добре, даже не дебелее вече, закрепила е на едни килограми  Mr. Green.

Рени, оправят ли се децата?

Ъъъъ, newsm78, ко викаш...., не теткин му лелин......кой newsm78 Thinking hahaha Mr. Green
Mr. Green

# 492
А онуй в чашката да не е крема Фантазия?
smile3521 Именно значи,.... мислех пак да го правя скоро. Обаче сутринта се  качих на кантара...... и реших да позачакам значи  Whistling

Систъра е добре, даже не дебелее вече, закрепила е на едни килограми  Mr. Green.
Супер, айде, че огън служба не остана! Mr. Green

# 493
А-ха да пропусна ooooh!. Ама тъй, като редактирате, и после никой не гледа, след като вече е минал оттам Mr. Green.

Вий, и ботушките ми харесаха, и роклята тоже Peace.

Сис, дано да се оправи приятелката ти Hug! Стискам палци Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover!

Рени, Даянка имаше един период преди 2-3 години, когато изведнъж и шурваше кръв от носа, много силно, и даже веднъж едва спря ooooh!. Много се стреснахме тогава. От това, което четох тогава, противно на общото мнение, тялото трябва да се наведе напред, а не назад, защото може да доведе до задавяне. Трябва да овлажнявате въздуха в къщи и попитай в аптеката за едни гъбички, които се слагат в носа специално за тая цел. Съжалявам, че преди няколко дни изхвърлих нашата кутийка и не мога да ти кажа как се казваше. Но в аптеката знаят Peace.

# 494
Ха добро утро, аз се сдобих с нет вече.

Снощи не можех да вляза във форума.

Джес супер ботушки, рокля, крем и кво ли не още, ама малкото е много сладкоооооо, да му изядеш бузите.

Аз за пореден път установих, че не съм родена да готвя, снощи така ми се изпързаля тавата и я гепих с ръце и се изгорих и добре че не изсипах мусаката на пода, защото щях да откача направо. Та сега си ближа раните и се чудя откъде да си намеря готвачка. Но и деня ми беше много кофти и явно и това оказа влияние върху вниманието ми. Мъжа ми замина командировка и с жужи сме самички. Като знам ходенето му е Карнобат е поне 3 дни, та май ще откараме с нея до четвъртък сами.

Сис, усмихни се, мисли позитивно и всичко ще е наред, а ботушките, не ги мисли толкова, може пък да намериш по-хубави.

Вени, като отидеш направо влизай в кафето, аз си уредих излизането. Тъй че там ще съм.
Приятен ден момичета.

Общи условия

Активация на акаунт