Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 977
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Хаяси, разбрахме се  Peace. Не помня дали ти казах, но към 13.15 оставям малкия в у-ще и тръгвам към явката, дано няма задръствания.

# 496
Преди малко с Даниела се върнахме от лекар-има хрема,а тази сутрин и суха кашлица  Cry. Слава Богу,не е сериозно  Praynig. Изписаха й КСИЛОМЕТАЗОЛИН и билков чай /БРОНХОЛИН/.
Вий,в първия момент си помислих,че е Даниела на снимката  Joy

# 497
Вени каза ми към 13,40ч. Дори и да закъснееш не е фатално, спокойно, не бързай. Мен и да ме подберат имат мобилен телефон.

# 498
На някоя от вас да й е студено? newsm78 Wink Пращам ви  този младеж да ви стопли..... Wink Wink Wink

# 499
Чочи,дай го насам,че съм умрЕла от студ... Mr. Green
Пък и такъв един мургавелко ми е мечта... Blush

# 500
И на мен ми е мечта един такъв мъжага  Flutter,ама си взех нашенче от село /както има една дума/  Joy
Имаме 1 приятел нигериец,ама много е черен и не ми Фаща окото  Wink

# 501
На някоя от вас да й е студено? newsm78 Wink Пращам ви  този младеж да ви стопли..... Wink Wink Wink

Ух smile3508 smile3521. Ни щА точно да мА топли Mr. Green...

# 502

Mr. Green Кво да ти кажем Чоч, замръЗзззвам! Обаче не си падам по много мускули... Та да съм по скромна пък и нали от сутринта го караме така ...: Twisted Evil аз ще си взема едно от ...това

# 503
Вий, вземай направо двамцата Mr. Green. Кат' шА е двойно, да е двойно Crazy.

# 504
Именно  smile3508 Сутринта почнахме с двойно кафе, няма пък сега да разваляме  порядките я  Whistling

# 505
# 506
  • София
Аууууууу, не ви е срам! Полуголи мъже преди 12 на обяд Mr. Green!!!

ПП: аз ще пробвам мургавелкото с мускулите и двамината от Supernatural, а после ще ви кажа кой най-бива  Mr. Green Joy!

# 507
Абе вие сега ли намерихте да ги размятате тия голи мъж, когато мъжа ми е в командировка баш. Не ви е срам, ще ме вкарате в грах, занчи.

# 508
  hahaha

Чак граматиката си ли глътна, бе Хаясич  Mr. Green

# 509
  • София
Хаяси, моя е на работа  newsm78. Освен на кафе, да вземем да ходим по мъже, а?  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт