Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 967
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
....., ще ме вкарате в грах, занчи.
С картофки или без картофки
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ох...умрях да се хиля с вас.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 511
Джуджи, по-скоро си гладна, пиле Mr. Green.
Я вземете там с Венчето да идете на ресторант Crazy.

# 512
ще ме вкарате в грах, занчи.

Постен или със свинско?  hahaha hahaha hahaha

# 513
Пфууууууууууууу, вие пък, то от вълнение. Таквиз мъже размятате тук, ми притесних се, развълнувах се.

Спи ми се, Джес ми сипА 3 чаши кафе, ама явно нямат ефект все още. А и бързам, да свърша всичко, че с Вени да се видим спокойно, а сега оправдах се, завиждайте ни, че ще пием кафе пък може и някой друг мъж да забършем.

# 514
Пфууууууууууууу, вие пък, то от вълнение. Таквиз мъже размятате тук, ми притесних се, развълнувах се.

Спи ми се, Джес ми сипА 3 чаши кафе, ама явно нямат ефект все още. А и бързам, да свърша всичко, че с Вени да се видим спокойно, а сега оправдах се, завиждайте ни, че ще пием кафе пък може и някой друг мъж да забършем.
Мръсници  Crossing Arms! ВидяхтИ сЪ без мъжЙе и бързатИ да сЪ възползватИ  Naughty!

# 515
Уф, ама съм голяма тиква  ooooh!.
  Мойто бабе и Стоянка Мутафова днес стават на 88 години   bouquet! Да са живи и здрави и двете и още дълги години да ни радват: някои у дома, други - цяла България  Mr. Green!
Да ви почерпя:

Последна редакция: вт, 02 фев 2010, 11:49 от benighted

# 516
Рени, да ти е жива и здрава бабата.  newsm59
Моята баба също имаше Р.Д на 02.02.  Flowers Rose
Виж колко съвпадения.  Thinking

# 517
Честит Рожден на бабата на Рени и на Стоянка Мутафова! да са живи и здрави още дълги-дълги години  bouquet!

Теди, сега се сетих, че някой вчера писа, че тати му имал РД, забравих тогава да честитя, и се върнах сега назад да видя кой точно беше писал Embarassed.
Да ти е жив и здрав! Нека бъде с вас още много години  bouquet!

Днес нали било Петльов ден и сега разбрах, че се правели сусамени гевречета за здраве на момченцата. Та ще правя Crazy.

# 518
Рени,да е жива и здрава баба ти още 88 години  Laughing....Стоянка Мутафова-също!

# 519
Да е жива и здрава бабинка, Рени!   bouquet
Теди, и таткото - здраве да има в изобилие и сили да помага!  Peace

Гевречета викаш, а кифлички не може ли... Къде гледах рецепта за гевречета вчера?  newsm78 То за туй било, значи.

Аз пък по мургавкия си паднах, другите ше ги прекърша...

И ше хапвате по ресторантчета, то хубаво, пък и точно си е за обяд! Хайде, приятно да ви е... пък после ще докладвате.

# 520
Рени, да ти е живо и здраво бабчето!
И Стоянка Мутафова  Велика жена!

# 521
Благодаря ви много, момичета  Hug!
Теди, да е жив и здрав татко ти и още дълги години да ви е от помощ!
Поли, къде и какво си ми писала? Щото има едно изречение, което ме озадачава в темата за петокласниците  newsm78.

# 522
Рени, за кървящия нос ти писах нещо, върни се малко назад тук в темата, че нямам време сега да търся аз. Отивам да меся гевреците.

Миленка, гевреци да е Peace. КиФлите - друг път Mr. Green.

# 523
Хелоу. Уотс ъп?

Аз щото много ревях, че няма работа, та днеска се отработих. Не че толкоз фирмата се е разработила, ама пак ми върнаха да се занимавам с нещо дето и преди съм правила, но по едно време ми го спряха. И сега съм го забравила и се моткам и... ooooh!.
Въобще много ми дойдоха заниманията с хапаратурите тия дни. И вкъщи се развалЯ рутерът, и в работата се замотАх...

Та нямам време даже всичко да изчета. Но видях де - на Бени-Рени бабчето имала рожден ден. Ставала на 88, че и барабар със Стояна Мутаова. Пък и на Тедико мъжът рожденик... Да са живи и здрави.  bouquet  Леле, дано не съм объркала нещо с имената.

И изчезвам аз пак. А заплатки още няма. И ме погнаха и кредиторите. Искат да ми изапат д-то. Обаче ей ся ще се накокошиня здраво и ще прозвъня където каквото имам да плащам да им кажа, че заплатките се забавят ама и много да не ми се таралежат, щото януари и февруари стават такива бели с парите. И освен това лошите плащачи са много, не съм им само аз. Така че ко обичат... Crossing Arms да не ми звънят.

# 524
    Аааааааааа, това го видях, Поли, благодаря! Реших, че нещо за учението си ми писала. Иначе той е като мен - слаба съединителна тъкан. Аз като тийн много често бях с кървящ нос и то не от прекомерно духане на носа, а си текваше сам. Като влезех от студено на топло, при по-голямо нервно напрежение, но мина. Предполагам, че и той ще го израсте. иначе едно време имаше едни камъчета като червила, които много бързо спираха кървенето.

Общи условия

Активация на акаунт