Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 915
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Струват буквално стотинки купичките, чинийките са по левче, само голямата купа дето е по-скъпа - 2 и нещо hahaha.

# 676
Цоп и аз тук.. Mr. Green Ооо,Мастърче-крайно ми е особено! Hug

Уелкъм Laughing!

# 677
Полинко, я ме осветли, че не разбрах, това беличкото което прилича на лъжица е пластмаса така ли? Защото аз имам такава, но порцеланова, може би вече 3 г. и си слагам приборите, с които бъркам манджата, докато готвя.
И докато гледах снимките видях едно, което на сладкиш прилича отгоре е с бяла глазурка някакво като целувки. Баси обяснението. Ама ако не утре ще ти покажа. Моя мъж скришом олапал няколко мъфина.
Ай сега да видим, ще има ли земетръс или детето ще ни приспи.

Бодливка, добре дошла.

# 678
Джуджи, да, пластмаса е Peace. Бих сервирала нещо в него Thinking.

....И докато гледах снимките видях едно, което на сладкиш прилича отгоре е с бяла глазурка някакво като целувки. Баси обяснението. Ама ако не утре ще ти покажа. ...

Та newsm78?

# 679
Бодливка, лъвичка ли си? Привет!

Баш,11.08. Flutter

Привет на теб,hayasy,polin_a  и цялата лъвска дружина! Sunglasses

# 680
# 681
Добро утро!  bouquet
Виждам ,че кафето вече е сервирано... Crazy
За мене черно,без захар и мляко... Mr. Green

# 682
Ехоооооооооооо, добро утро!

Аз.........ммммммммммммммм.................таковата........................може ли кафе и капучино?  newsm56 newsm56 newsm56 Обачеееееее, ако може при сервиране престилката да я завърти на обратно.

Поли, снимката е с номер 416 и съм любопитна какво е, ако е вкусно може и рецепта, само да не е нещо сложно. Снощи ти разгледах албума, целия, малееееееееее, само вкусотии и вие с децата. Мале Даянка наистина прилича на баща си, но Ник е на теб.
А моята лъжица ще я снимам довечера, но е с различно предназначение, просто от снимката не се разбира пластмаса ли е или керамика. Много ми е удобна и я ползвам много.

Тия дни ме се загубиха някои хора, Сис - свате къде се затри? Мадам Стасита, Светлето, ох и още някой, ама толкоз рано сутрин не мога да мисля още, след капучиното ще пиша пак.

Желая ви хубав ден.

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 08:57 от hayasy

# 683
Сис,специално за теб:

Бодливка,.Добавила съм те на 1-ва страница.Дано оформлението ми на тази тема да ти хареса  Peace

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 08:54 от чочо-сан 1

# 684
Чоч, благодаря ти,слънце... Hug Имах нужда!
Днеска е толкова студено,че чак мислите ми замръзват... Laughing

Сватенце, ей ма на-тука съм... bowuu
Вчера скитосвах по Благоевград,та затуй липсвах...
Водих мъжО по магазини,ама нищо не си купих... Crossing Arms Той ми вика "Ами какво да си купува човек,който си има всичко...Само пари да се харчат..." Blush
Ама май е прав да ви кажа... Обиколихме градските им магазини-нищо... ooooh!
Ходихме в Метро-нищо... ooooh!
Надявах се в мосю Бриколаж да са пуснали някакви разсади за цветя...НЪЦКИ... ooooh! И там нищо интересно...
Язък!  #Cussing out

# 685
  • Пловдив
Бодливка,  Hug

# 686
Цоп и аз тук.. Mr. Green Ооо,Мастърче-крайно ми е особено! Hug

Уелкъм Laughing!
Баш ми е драго да те видя!!!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз не съм лъвичка,ма на-още не сЪ мА изяли в прайда  hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

Ха,ДобрЮтро на всички и от мен!
Усетихте ли земетръса нощес? Хаясииич.....хм-хм!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 687
Ей, Мастерчеееееее, как ме усетИ, а?

Я кажете к'во да го готвя днес.

# 688
Ей, Мастерчеееееее, как ме усетИ, а?

Я кажете к'во да го готвя днес.
'ми не бях се овързала и паднах от трусовете...  smile3532 smile3534

кАжи кви продукти имаш вкъщи де....

# 689
кАжи кви продукти имаш вкъщи де....

newsm78 newsm78 newsm78 като помисля малко, никакви, ама ще купя, само да го измисля. Всъщност имам яйца, сирене, кашкавал, кисело и прясно мляко. Във фризера една замразена кокошка и кайма. Картофи и ориз. Абе не е като да няма, ама освен кюфтета с доматен сос, друго не ми идва на ум, ама много време ще го готвя. А пък ако някой ме светне тая кокошка как да я сготвя, защото е домашна и не е като бройлерите, които продават.

Общи условия

Активация на акаунт