Жената ЛЪВ - 18 част!

• 22 894
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро Hug!

Мммммм...нища нищо от тез тримцата Crazy, много им голи г..зята hahaha.

Джуджи, предполагам става въпрос за Агнес. Много е вкусен Heart Eyes. Снимката е стара, качих я миналата вечер заради една мацка.

Сис, от Метро как го правиш тоА номер да излизаш с празни ръце Rolling Eyes? Дай научи ме, че мъжо ще е много щастлив Mr. Green. Ходя със списък там, и задължително половината покупки са извън списъка, а като се приберем - за ядене нищо Crazy ooooh!.

Бодливке, разкажи се малко, не съм те засичала никъде Thinking.

# 691
Пол, ахааааааааааа, чудех се на какво ми прилича това, мам превеше агнеси едно време, ама нейните бяха с по-жълта глазура отгоре. Баси аз му имам рецептата на това.

Сис, наистина и аз се присъединявам към въпроса на Поли, как без нищо, аз вляза ли в метро, с по-малко от 200 лв. сметка не излизам. И наистина накрая установявам, че за ядене почти нищо. Ама пък и нищо излишно не купувам, че парите напоследък много бързо свършват.

# 692
Имах в предвид ,че нищо за мен лично не съм си купила... Whistling
А иначе сметка направихме,ама някакви неща за хапване,прах за пране,таблетки за миялната...
Аз това не го броя,защото е задължително... Mr. Green
Друго си е да си купиш нещо по-така... Mr. Green

# 693
  • София
Добро утро!
Имаме някаква авария в квартала и често ми зачезва нета  ooooh!! Писах, писах и се затри...
Бодливка, привет  Hug! Готин аватар  Wink!

# 694
Джуджи, Яйца разни, пиле hahaha.

Венче, губиш ми се, как си Hug?

Сис, разбрах аз, ама викам, не е нормално т'ва - ни за жена, ни за Лъвица Crazy. Добре, че поясни Laughing.

# 695
Ами не знам за другите,но на мене шопинга ми е любимата терапия... Blush
Като съм депресирана-пазарувам... Mr. Green
Като ме ядоса мъжО-пазарувам... Mr. Green
Като няма какво друго да правя-пазарувам... Mr. Green
Или пък понякога просто си пазарувам... Mr. Green

# 696
Как сте ,прайд?
Аз голяма разкарване тази сутрин,голямо чудо  Rolling Eyes
Отиваме към у-ще и Васко ми вика:`Знаеш ли,че днес трябва да носим кутийка от паста за зъби и клечки за зъби.........ще майсторим кола!`   Викам- откъде да знам,нищо не си ми казал!!! TiredТова става на 5 метра от оградата на у-щето.Изпратих го и  бегом за паста за зъби/заради кутийката/.Взех и клечки,изчаквам да свърши първия час,госпожата се показва давам аз материалите ,и жената ми вика:``Ооооооооо,те са за другата седмица``! ooooh!
Ще го утепам някой ден това мойто завеано диване.И на всичкото отгоре днес свършва в 11 така,че след малко пак ще набивам крак до школото  Crazy

# 697
Ами не знам за другите,но на мене шопинга ми е любимата терапия... Blush
Като съм депресирана-пазарувам... Mr. Green
Като ме ядоса мъжО-пазарувам... Mr. Green
Като няма какво друго да правя-пазарувам... Mr. Green
Или пък понякога просто си пазарувам... Mr. Green

Ох и аз много обичам така. Само да имам време и средства  направо съм неудържима.

Пол, много яйца ще ни се съберат тия дни и на нас и на жужи. Мислих го ама не става. Мамка му, писна ми с това готвене.

# 698
  • София
Венче, губиш ми се, как си Hug?
Горе-долу, като асансьор  Joy.
Детето мина втора смяна и нещо не мога да си организирам времето  Crazy.
Хаяси, аз вчера изпекох бутчета и задуших картофи с масло, копър и чесън за гарнитура. Стана много бързо и много вкусно. Ама не зная твоето джудже дали ще яде месцето на бутчетата?
Ох, Жу, това е редовния номер и на моя син!!! Миналата година в 7.30 от денонощния супер до училището два пъти пазарувах така по спешност. Единя път кило боб заради пет зърна, които трябваше да садят в пластмасови чашки. Втория път - питки и продукти за сандвичи  Crazy! И аз искам да го трепАм мойто, като се сети за тия работи в 59-тата минута  ooooh!!

# 699
Лелееее, с тези разкази ме подсещате за една позната и нейният син, който е на 9, обачееееее е толкова разсеян, чеееее ако е мое дете честно ще го #2gunfire #Cussing out. Само като ми разказва подобни и се изнервям ooooh!....

# 700
Бутчета яде дребното, ама картофи  newsm78 2 дни ядем мусака, преди това гювеч, който пак беше с картофи, преди това ориз, взе да ми втръсва, а и много калорично. Ама зимата ще е така, явно няма начин. Абе карай да върви, ще измисля нещо.

# 701
приятен обяд и да ви е сладко

поздрав

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 12:18 от Чочиии

# 702
Лъв
1.Елате с мен, аз ще ви водя!  nuts
2. Трябва аз да съм опора на другите, а не те на мен!  smile3560
3. Добрата дума, тежки врати отваря!  blahblah
4. Светът се върти около мен!  newsm19
5. По-добре спокойна служба, отколкото висока заплата! pletka
6. Харча толкова, колкото печеля - всичко!  Money
7. Толкова съм изискан, че си купих пиано, въпреки че никой не може да свири на него!  ladyuu Stuck Out Tongue Winking Eye
8. Аз се усмихвам, но това ми дава възможност да те манипулирам!  Mr. Green
9. Не работя по незначителни проекти!  sun
10. Ако имате нужда от топлина и мъдрост, приближете се до мен!  mobilephone

# 703
Хаясич, можеш да направиш супичка от 1/2 кокошка с фиде и от месцето да забъркаш фрикасе... Мммм... дояде ми се домашно, една жълта мазнинка пуска, хич не ще олио допълнително.

При Чочи сме като на ресторант: хапване, пийване и музичка! Че и сервитьори - на всеки по вкуса!  Hug

Жу, тъй си е  Crossing Arms

# 704
Миленка, мойто дребното не яде фрикасе. Пфуууу оспамих темата с мойто мислене какво да готвя, че ви досадох вече. Измислихме го, по-точно дребното. Каза: "Искам пица" - оооооооооооо, готово!

А таз кокошка предполагам, че трябва задължително да я сваря преди да я приготвям, знам че е по-жилава от бройлерите.

Общи условия

Активация на акаунт